Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

http://ps-vita-magazin.cz/news.php?readmore=94

T

ak jestli je to pravda,PSV moc dlouho nevydrží.

Doufám že je to pravda, a taky doufám že nebude Sony dávat bany. Rád bych aby ochrana byla co nejdříve prolomena, nemusí hned tam fungovat každá hra ale aby tam šli aspoň homebrew hry jako Lamecraft

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám že je to pravda, a taky doufám že nebude Sony dávat bany. Rád bych aby ochrana byla co nejdříve prolomena, nemusí hned tam fungovat každá hra ale aby tam šli aspoň homebrew hry jako Lamecraft

Na co LameCraft..když bude MineCraft na PS3 tak proč by nebyl na PSV?Jestli je to pravda,PSV dopadne stejně jako psp...

Navíc jestli se to prolomí,budeš muset mít minimálně 16GB kartu,protože na 4GB se ti nic nebude vejít...To je možná ten krok Sony s těmi kartami..

Odkaz ke komentáři

Stím já počítám, koukal jsem se a hry budou mít minimálně 2gb a víc. Takže si koupím 4 nebo 8gb a pak dodatečně dokoupím 16gb

No ale však Sony potvrdilo,že velikost her se bude zvětšovat a tím pádem i velikost karet...ani vůbec nevíme jestli ty karty nemají nějakou ochranu...přeci by Sony nenechalo novou konzoli na pospas...a určitě na to kápli,protože na jinou kartu se data nedají zapsat.

Odkaz ke komentáři

No ale však Sony potvrdilo,že velikost her se bude zvětšovat a tím pádem i velikost karet...ani vůbec nevíme jestli ty karty nemají nějakou ochranu...přeci by Sony nenechalo novou konzoli na pospas...a určitě na to kápli,protože na jinou kartu se data nedají zapsat.

I kdyby by to mělo nějakou ochranu, tak si myslím (ale nevím, moc se v tom neorijentuji) že se to dá prolomit. Podívej se na MMS pro PSP, to taky není ''obyčejná'' MS

Odkaz ke komentáři

Konzolovej Minecraft bude jen na Xbox ne?

No s konzolovým MC se roztrhl pytel a po oficiální xboxové verzi se šušká samozřejmě i o PS3 verzi(když je i na xperii tak by snad byla chyba nepředělat MC i na PS3)

Slyrapjack:No na MMS se nezapisují hry...pomáhá při flashi PSPčka

Je pravda pokud se někde objeví kopie těchto karet(jako že určitě),tak PSV nejspíš nevydrží.Leda že by s kartami a PSVčkem byla nějaká vazba(rozpoznání oficiálních karet atp.)

Odkaz ke komentáři

Jop jop, jinak ta verze pro "xperii" tedy spíše pro android a iOS je dost oškubaná a je to jako původní MC Classic, takže to moc teda srovnávat nemůžeš Bloody, nestihl jsem to včera dopsat úplně protože jsem byl na mobilu.

Jinak, dejte mi někdo prosím nějakou stránku kde je seznam her co na PSV vyjdou.

Odkaz ke komentáři

Jop jop, jinak ta verze pro "xperii" tedy spíše pro android a iOS je dost oškubaná a je to jako původní MC Classic, takže to moc teda srovnávat nemůžeš Bloody, nestihl jsem to včera dopsat úplně protože jsem byl na mobilu.

Jinak, dejte mi někdo prosím nějakou stránku kde je seznam her co na PSV vyjdou.

Kde čteš že to srovnávám?Tady jde o to,že to vyjde...(to je to samé jako když vyjde např. Star Wars:TFU na PSP a PS3.PSP verze je osekanější[o docela dost podstatné věci])

Odkaz ke komentáři

Slyrapjack:No na MMS se nezapisují hry...pomáhá při flashi PSPčka

Hele neříkej, přeci jenom nejsem blbej a ve flashi psp se vyznám, i když MMS už nemusíš mít,

Jinak fakt Bloody neporovnával ty hry jen říkal že by byla chyba když je MC na IOS tak proč to neudělat i na PS3

A jelikož teďka pochybuji že bude MC na PSV, tak se spokojim s portovaným LC

A ty trailery vypadaj super :D

Odkaz ke komentáři

Hele neříkej, přeci jenom nejsem blbej a ve flashi psp se vyznám, i když MMS už nemusíš mít,

Jinak fakt Bloody neporovnával ty hry jen říkal že by byla chyba když je MC na IOS tak proč to neudělat i na PS3

A jelikož teďka pochybuji že bude MC na PSV, tak se spokojim s portovaným LC

A ty trailery vypadaj super :D

Ale ta MC xperia verze by snad mohla být i na PSV.No ono to vlastně vyjde nastejno s LC,protože na xperii nejsou mobové atp. x)

Ještě jeden trailer si neodpustím :D

Pure Chess:

http://www.youtube.com/watch?v=AINrY_rFFYc&feature=player_detailpage

Jak koukám tak těch trailerů pořád jen přibývá.Snad launch titulů bude hromada :D (zatím to vypadá slibně)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu