Chloe Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Vy si ty konverze z platformy na platformu představujete jako Hurvínek válku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Já bych uvítal spis nejakou MMORPG.. :/ neco jako je ted na android nebo apple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Já bych uvítal spis nejakou MMORPG.. :/ neco jako je ted na android nebo apple MMORPG jsou na handheldech/mobilech na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Je to tvuj nazor. Respektuji. Ale myslim si opak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Je to tvuj nazor. Respektuji. Ale myslim si opak :D on se kouká ještě na pohádky(nic proti tobě), podle mě máš pravdu MMORPG jsou nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 MMORPG jsou naprd na každé platformě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Já nemam rád MMORPG vůbec, a na handheldech? Proboha to už vůbec ne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 MMORPG? Proč ne? Ale drtivá většina z nich je naprosto tupá, pouhý likvidování příšer celou hru bez nějakýho výraznějšího nápadu a příběhu. Kdyby někdo vymyslel zajímavé a dobře hratelné MMORPG, tak si jej rád zahraju a na handheldu obzvlášť neboť tady se moc s takovými hrami nesetkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Star Wars The Old Republic bude pecka, nebo skvělá hra byla Hellgate: London, docela mě štve že skoro všechna MMORPG jsou na styl WoW, které opravdu nemusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Unit 13 trailer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Nevíte někdo, jakej bude rozdíl mezi EU a JP verzí standardní verze PS VITA :?: Jestli teda nějakej bude. Měl bych jet asi v lednu do japonska a docela nad zakoupením začínám přemýšlet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Jestli jedeš v lednu, tak bych si ten měsíc ještě počkal a koupil si až Evropskou verzi, musíš brát v potaz i možnou reklamaci, český manuál, české zástrčky do elektřiny, to že by si musel stahovat neustále složitě japonské aktualizace formwarů atd. Navíc v budoucnu může podporovat Japonská verze a Evropská verze jiné funkce a kdo ví jak by to bylo s PSN, zda by bylo automaticky nastavené na japonské PSN nebo by sis mohl vybrat. Raději bych vyčkal, ten měsíc nikoho nezabije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 U japonské verze bude oproti evropské prohozena funkce tlačítek O a X. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Lol, a nepůjde to ani přenastavit? Každopádně, je to stupidní - nevim co to má mít za význam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Lol, a nepůjde to ani přenastavit? Každopádně, je to stupidní - nevim co to má mít za význam... Tak je to i u PS3, japonci sou na to prostě zvyklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Lol, to jsem ani nevěděl, tak jako jsou možný zvyklí ale proč je to takhle?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Protože O značí ano a X ne, původně to takhle mělo být ve všech verzích konzolí od Sony ale znějakýho důvodu se to pro západní trh přehodilo. Pokud se nepletu tak PS1 to tak ještě měl (minimálně v jap hrách jako MGS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 PS1 to má stejně jako PS3/PSP/PS2 jen prostě japonský verze jsou přehozený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Tak z Japonska to pochází, tak to spíš naše verze po celém světě jsou přehozený :D Ale rozhodně bych to naopak nechtěl jak to maj oni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 PS1 to má stejně jako PS3/PSP/PS2 jen prostě japonský verze jsou přehozený. Ale u PS1 to u spousty i západních her bylo "po japonsku". Třeba hry od Naughty Dog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Nepleteš se a spíš Japonci a dokonce i v Američané by se nám měli spíš divit, proč to máme nesmyslně převrácený, než my jim. Kdyby došlo na výměnu názorů, tak by vyhráli, bo jsme to my, kdo si zvykl na jinak postavený tlačítka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 http://ps-vita-magazin.cz/news.php?readmore=101 No tak to di můžou strčit někam...cpát 900,- v podstatě do ničeho se mi opravdu nechce... EDIT:první screenshoty Ninja Gaiden:http://www.zing.cz/novinky/8483/prvni-obrazky-z-ninja-gaiden-sigma-pro-psv remote play pro všechny hry:http://www.zing.cz/novinky/8506/vita-remote-play-pro-vsechny-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 http://ps-vita-magazin.cz/news.php?readmore=101N o tak to di můžou strčit někam...cpát 900,- v podstatě do ničeho se mi opravdu nechce...EDIT:první screenshoty Ninja Gaiden:http://www.zing.cz/novinky/8483/prvni-obrazky-z-ninja-gaiden-sigma-pro-psv remote play pro všechny hry:http://www.zing.cz/novinky/8506/vita-remote-play-pro-vsechny-hry Plná závodní hra z 3 tratěma a 5 autama? Lol! Tak to at si fakt strčej do ______. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Těch pět aut by mi nevadilo (jsou to jen jiný textury), ale tři tratě je fakt málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Mě docela zaráží dnešní politika DLC balíčků :( Koupíte za litr hru která v sobě vlastně nemá nic a potom budou dodávat DLC balíčky jednou týdně s jedním vozem a jednou tratí za 499 korun :( Taky když jsem se koukal na screeny z uncharted, tak téměř všechny vypadají dokonale a pak tam je jeden, kde někoho odstřelujete sniperkou a dotyčný v hledáčku vypadal jako postava z minecraftu... Nevím co si o tom všem mám myslet :( EDIT: vita ještě ani nevyšla a už je na světě Extractor Firmwaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.