.:Bloody!Splatt:. Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Emulátor na PSVita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Jako, Vita se mi líbí, ale kdybych o tom měl přemýšlet jako hráč (ne jako hardwarový geek), tak nejlepší koupě je Nintendo 3DS - možnost emulace stovek NDS her a občas si koupit hru na 3DS. Paráda. Uvidím, jak to bude se hrami na Vitě. Kdysi jsem si koupil PSP a za tři měsíce jsem to prodal, protože na tom nebylo co hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Na PSV taky půjde hrát hry z PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Na PSV taky půjde hrát hry z PSP. Jo, ale ne z UMD. Trochu podpásovka od Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 No, to je jasný - UMD přehrávač tam nebude vůbec, až se "haxne" PSV, tak tam půjdou snad nahrávat i neoriginální PSP hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Jo, ale ne z UMD. Trochu podpásovka od Sony. Od toho tu je UMDpassport.Ale je to zase jen další krok jak vyždímat peníze z lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Sony celkovo postavilo "politiku" PS vita úplne zle. Keď si človek spočíta vstupné náklady tak sa mu kolečka v hlave pretáčajú. Ceny pamäťových kariet sú premrštené (4GB => 19,99€, 8GB => 34,99€, 16GB => 49.99€). Pripočítajme si k tomu cenu hier (Uncharted: Golden Abyss – €49.99, Reality Fighters – €29.99, ModNation Racers: Road Trip – €39.99, Everybody’s Golf – €39.99, WipEout 2048 – €39.99, Unit 13 – €39.99, Little Deviants – €29.99). No a keď k tomu pripočítam ešte cenu samotnej konzoly (Sony Playstation Vita Black 265,01, Sony Playstation Vita 3G 298,75) tak som o Vitu úplne stratil záujem. Konzola (265) + hra (49,99) + karta (49,99) a výsledok je 365 euro. Je mi z nich zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ty karty jsou šílené! Ale to snad nemusí být přímo od nich ne? Stačí prostě koupit normální, ne?? Co se týče her = koupím jednu (Street Fighter vs Tekken nebo U: Golden Abyss) a pak si počkám na hack ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ta cena je taková proto, protože je okolo Vity celkem velký rozruch a lidi, kteří stojí v den uvedení v obchodech fronty jim vydělají nejvíce... Ono se to zlevní rychle, když počkáte alespoň do příštích Vánoc, neměl by to být takový problém, pokud nekoupíte Sony paměťovku (které byly vždy na houno, pokud vím) a podobné ptákoviny. Co se hacku týče, nevím nevím, ten bych neočekával moc brzy... Na 3DS už se dělá celkem dost dlouho a Vita by měla mít ještě lepší zabezpečení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 PS Vita se o Vánocích prodávala hůř než PSP! Čekám, že to každou chvíli zlevní. http://bonusweb.idnes.cz/sony-je-velkych-problemech-ps-vita-se-spatne-prodava-f9n-/Zurnal.aspx?c=A111230_004050_bw-zurnal_osk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 PS Vita se o Vánocích prodávala hůř než PSP! Čekám, že to každou chvíli zlevní.http://bonusweb.idnes.cz/sony-je-velkych-problemech-ps-vita-se-spatne-prodava-f9n-/Zurnal.aspx?c=A111230_004050_bw-zurnal_osk Upps, mě to problém nedělá, třeba to nám to tu zlevní v evropě taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Co to? Ty čísla z Bonuswebu jsou dost mimo. První týden v Japonsku: http://www.vgchartz.com/weekly/40895/Japan/ Zde se prodalo 322k PSV a jen 64k PSP. Jak přesně je to o 40% víc je mi docela záhadou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Sony celkovo postavilo "politiku" PS vita úplne zle. Keď si človek spočíta vstupné náklady tak sa mu kolečka v hlave pretáčajú. Ceny pamäťových kariet sú premrštené (4GB => 19,99€, 8GB => 34,99€, 16GB => 49.99€). Pripočítajme si k tomu cenu hier (Uncharted: Golden Abyss – €49.99, Reality Fighters – €29.99, ModNation Racers: Road Trip – €39.99, Everybody’s Golf – €39.99, WipEout 2048 – €39.99, Unit 13 – €39.99, Little Deviants – €29.99). No a keď k tomu pripočítam ešte cenu samotnej konzoly (Sony Playstation Vita Black 265,01, Sony Playstation Vita 3G 298,75) tak som o Vitu úplne stratil záujem.Konzola (265) + hra (49,99) + karta (49,99) a výsledok je 365 euro. Je mi z nich zle. Je to launch a ta konzolová cena je naprosto úžasná....kolik stálo psp při launchi?11 tis.?Tohle si lidi musíte uvědomit...A ty karty...Když jsem si já kupoval 8Gb tak jsem zaplatil přes tisíc korun... Ceny klesnou určitě,takže kdo si nechce zaplatit "plnou" cenu,tak si prostě počká a neřeší to.Když se vám to nevejde do rozpočtu,tak o tom nepřemýšlejte a nehádejte se o cenách. Za psp by jste zaplatili nějakých 15 tis. takhle dáte nějakých 9 (konzole,hra,karta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Nenene PSP stálo při launchi myslim tak 7-8 tisíc, to si z něčim pleteš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Asi spatne info, uvedeni PSP melo cenu nad 10k. - Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Co to? Ty čísla z Bonuswebu jsou dost mimo.První týden v Japonsku: http://www.vgchartz.com/weekly/40895/Japan/ Zde se prodalo 322k PSV a jen 64k PSP. Jak přesně je to o 40% víc je mi docela záhadou. 322k se prodalo za první dva dny prodeje .... za následující týden už šly prodeje pěkně do kopru a prodalo se víc PSP a 3DSek než Vity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 322k se prodalo za první dva dny prodeje .... za následující týden už šly prodeje pěkně do kopru a prodalo se víc PSP a 3DSek než Vity = lidi se mnohem víc těšily na PSV tak je koupily hned první den než PSP a 3DS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 = lidi se mnohem víc těšily na PSV tak je koupily hned první den než PSP a 3DS :D Jo, ale druhý týden to nekupoval skoro nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Co kdyby někdo udělal redukci MicroSD 2 Vita Card ? Jako je na NDS třeba :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Jo, ale druhý týden to nekupoval skoro nikdo. Ano, protože si to všichni koupily ten první a druhý den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ano, protože si to všichni koupily ten první a druhý den... Prodeje za první a druhý den byly pro Sony zklamáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Vememe li v úvahu, že každá konzole = 300 dolarů krát 322.000 (prodaných konzolí za 1,2 den) = 9660.0000 $ krát 20 = 193.020.000.00 = skoro 2 miliardy korun, tak to je celkem slušný oproti PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 rockyzz: Pěkné čísla, ale musíš taky vzít v potaz, kolik do toho Sony muselo investovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Vememe li v úvahu, že každá konzole = 300 dolarů krát 322.000 (prodaných konzolí za 1,2 den) = 9660.0000 $ krát 20 = 193.020.000.00 = skoro 2 miliardy korun, tak to je celkem slušný oproti PSP... O čem mluvíš? :) PSP se poslední týden prodalo o 40% víc než Vity, což je debakl. Na tom není co řešit, Vita prodejně zklamala. Dokonce se toho za ty dva týdny prodalo méně než 3DS za dva týdny po launchi. Po tomhle Nintendo zlevňovalo, což asi čeká i Vitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Příznám se, že jsem ani nechtěl těm číslům věřit. Tohle je vážně hodně špatné. IMO půjde velmi brzy cena dolů. Uvidíme, co se stane při US a EU startech, ale mám dojem, že to moc jiné nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.