Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jako, Vita se mi líbí, ale kdybych o tom měl přemýšlet jako hráč (ne jako hardwarový geek), tak nejlepší koupě je Nintendo 3DS - možnost emulace stovek NDS her a občas si koupit hru na 3DS. Paráda.

Uvidím, jak to bude se hrami na Vitě. Kdysi jsem si koupil PSP a za tři měsíce jsem to prodal, protože na tom nebylo co hrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sony celkovo postavilo "politiku" PS vita úplne zle. Keď si človek spočíta vstupné náklady tak sa mu kolečka v hlave pretáčajú. Ceny pamäťových kariet sú premrštené (4GB => 19,99€, 8GB => 34,99€, 16GB => 49.99€). Pripočítajme si k tomu cenu hier (Uncharted: Golden Abyss – €49.99, Reality Fighters – €29.99, ModNation Racers: Road Trip – €39.99, Everybody’s Golf – €39.99, WipEout 2048 – €39.99, Unit 13 – €39.99, Little Deviants – €29.99). No a keď k tomu pripočítam ešte cenu samotnej konzoly (Sony Playstation Vita Black 265,01, Sony Playstation Vita 3G 298,75) tak som o Vitu úplne stratil záujem.

Konzola (265) + hra (49,99) + karta (49,99) a výsledok je 365 euro. Je mi z nich zle.

Odkaz ke komentáři

Ta cena je taková proto, protože je okolo Vity celkem velký rozruch a lidi, kteří stojí v den uvedení v obchodech fronty jim vydělají nejvíce... Ono se to zlevní rychle, když počkáte alespoň do příštích Vánoc, neměl by to být takový problém, pokud nekoupíte Sony paměťovku (které byly vždy na houno, pokud vím) a podobné ptákoviny.

Co se hacku týče, nevím nevím, ten bych neočekával moc brzy... Na 3DS už se dělá celkem dost dlouho a Vita by měla mít ještě lepší zabezpečení...

Odkaz ke komentáři

PS Vita se o Vánocích prodávala hůř než PSP! Čekám, že to každou chvíli zlevní.

http://bonusweb.idnes.cz/sony-je-velkych-problemech-ps-vita-se-spatne-prodava-f9n-/Zurnal.aspx?c=A111230_004050_bw-zurnal_osk

Upps, mě to problém nedělá, třeba to nám to tu zlevní v evropě taky :D

Odkaz ke komentáři

Sony celkovo postavilo "politiku" PS vita úplne zle. Keď si človek spočíta vstupné náklady tak sa mu kolečka v hlave pretáčajú. Ceny pamäťových kariet sú premrštené (4GB => 19,99€, 8GB => 34,99€, 16GB => 49.99€). Pripočítajme si k tomu cenu hier (Uncharted: Golden Abyss – €49.99, Reality Fighters – €29.99, ModNation Racers: Road Trip – €39.99, Everybody’s Golf – €39.99, WipEout 2048 – €39.99, Unit 13 – €39.99, Little Deviants – €29.99). No a keď k tomu pripočítam ešte cenu samotnej konzoly (Sony Playstation Vita Black 265,01, Sony Playstation Vita 3G 298,75) tak som o Vitu úplne stratil záujem.

Konzola (265) + hra (49,99) + karta (49,99) a výsledok je 365 euro. Je mi z nich zle.

Je to launch a ta konzolová cena je naprosto úžasná....kolik stálo psp při launchi?11 tis.?Tohle si lidi musíte uvědomit...A ty karty...Když jsem si já kupoval 8Gb tak jsem zaplatil přes tisíc korun...

Ceny klesnou určitě,takže kdo si nechce zaplatit "plnou" cenu,tak si prostě počká a neřeší to.Když se vám to nevejde do rozpočtu,tak o tom nepřemýšlejte a nehádejte se o cenách.

Za psp by jste zaplatili nějakých 15 tis. takhle dáte nějakých 9 (konzole,hra,karta)

Odkaz ke komentáři

Co to? Ty čísla z Bonuswebu jsou dost mimo.

První týden v Japonsku: http://www.vgchartz.com/weekly/40895/Japan/

Zde se prodalo 322k PSV a jen 64k PSP. Jak přesně je to o 40% víc je mi docela záhadou.

322k se prodalo za první dva dny prodeje .... za následující týden už šly prodeje pěkně do kopru a prodalo se víc PSP a 3DSek než Vity

Odkaz ke komentáři

Vememe li v úvahu, že každá konzole = 300 dolarů krát 322.000 (prodaných konzolí za 1,2 den) = 9660.0000 $ krát 20 = 193.020.000.00 = skoro 2 miliardy korun, tak to je celkem slušný oproti PSP...

O čem mluvíš? :) PSP se poslední týden prodalo o 40% víc než Vity, což je debakl. Na tom není co řešit, Vita prodejně zklamala. Dokonce se toho za ty dva týdny prodalo méně než 3DS za dva týdny po launchi. Po tomhle Nintendo zlevňovalo, což asi čeká i Vitu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu