Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Příznám se, že jsem ani nechtěl těm číslům věřit. Tohle je vážně hodně špatné. IMO půjde velmi brzy cena dolů. Uvidíme, co se stane při US a EU startech, ale mám dojem, že to moc jiné nebude. jj, v USA to asi bude ještě horší, tam se dost hraje na iSystémech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 O čem mluvíš? :) PSP se poslední týden prodalo o 40% víc než Vity, což je debakl. Na tom není co řešit, Vita prodejně zklamala. Dokonce se toho za ty dva týdny prodalo méně než 3DS za dva týdny po launchi. Po tomhle Nintendo zlevňovalo, což asi čeká i Vitu. Za poslední týden ano, ale přímo při launchi, tedy 1 a 2 den, se ho prodalo více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Za poslední týden ano, ale přímo při launchi, tedy 1 a 2 den, se ho prodalo více. První týden, tedy přímo při launchi, se ho prodalo 320 000 kusů. To je bída :) 3DSka se prodalo víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ano ale přímo PŘI launchi ten úplně úplně první den, se prodalo víc jak PSP a 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 No, zase ne o tak moc víc, to je také fakt. Ale zlevnění a hlavně hry dokázaly 3DS pořádně rozjet. IMO to jsou dva největší problémy i u PSV. Vysoká cena a nicmoc hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ano ale přímo PŘI launchi ten úplně úplně první den, se prodalo víc jak PSP a 3DS. Hele, když píšu první týden, tak se tím myslí i první den :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 No, ale i tak, prostě hned při prvním dni, se ho PRODALO VÍC jak při prvním dni 3DS a PSP, přečti si to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 No, ale i tak, prostě hned při prvním dni, se ho PRODALO VÍC jak při prvním dni 3DS a PSP, přečti si to... To je docela irelevantní, hlavní jsou celkové prodeje od launche a ty jsou u Vity slabé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Nakonec sony sama uvolní nějaký flashovátko do oběhu aby zvýšila prodej konzole a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Nakonec sony sama uvolní nějaký flashovátko do oběhu aby zvýšila prodej konzole a bude... Proč by to dělala...? Primární není prodej konzolí, ale prodej her. Flash = nízký prodej her. Sony vlastně ty konzole dotuje ze svého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 a bude... ...mít druhou mrtvolu jako PSP, co? No, asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Říkejte si co chcete ale když šli prodeje ps3 dolů někdo záhadně získal tu flashku ze servisu... myslím si že to náhoda nebyla je to jen můj názor a rozhodně se tu nechci hádat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Říkejte si co chcete ale když šli prodeje ps3 dolů někdo záhadně získal tu flashku ze servisu... myslím si že to náhoda nebyla je to jen můj názor a rozhodně se tu nechci hádat :) Jo, a Sony si sama crackla PSN (Anonymous neexistuje!), aby se o tom mluvilo a navýšilo jí to prodeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Nic takovýho jsem neřekl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Nic takovýho jsem neřekl :) Ale dává to podobný smysl. Navíc cracknutí konzole většinou odradí vydavatele her, viz PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ale dává to podobný smysl. Navíc cracknutí konzole většinou odradí vydavatele her, viz PSP. Ale psp se hlavně díky flashu prodává i přes své stáří pořád skvěle... takže mi neříkej že se to sony nevyplatilo... nevyplatilo se to vydavatelům her ale sony se na tom určitě napakovala když udělaly Vitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Jenže pokud se to nevyplatí vydavatelům, nebudou dělat další hry, pak se nevyplatí PSP koupit hráčům (a to ani pirátům) a Sony tratí taky. S "napakováním" bych byl opatrný, nemluvíš o NDS. Zase tak skvělé finanční výsledky Sony s PSP neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Jenže pokud se to nevyplatí vydavatelům, nebudou dělat další hry, pak se nevyplatí PSP koupit hráčům (a to ani pirátům) a Sony tratí taky.S "napakováním" bych byl opatrný, nemluvíš o NDS. Zase tak skvělé finanční výsledky Sony s PSP neměla. O NDS se tu bavit nechci to je jiná kapitola... pokud se Sony vyplatilo vyrábět další kusy PSP tak se zřejmě prodávalo dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ale psp se hlavně díky flashu prodává i přes své stáří pořád skvěle... takže mi neříkej že se to sony nevyplatilo... nevyplatilo se to vydavatelům her ale sony se na tom určitě napakovala když udělaly Vitu Ne, ty to nechápeš :D Konzole se dělá na hry. Když nejsou hry, neprodává se konzole. Když se neprodává konzole, nedělají se hry, atd. A už jsem psal, že se nové konzole dotují a že vydělávájí jen díky prodejům her. Např. když Sony vydala PS3, tak na každé prodané konzoli prodělala 150 dolarů. Kolik prodělává u Vity, to nevím, ale nebude to málo, vzhledem k nízké launch ceně. Edit: Nanaki byl rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 V průběhu generace se samozřejmě konzole vyrábí s nějakým ziskem, to je jen logické. Ale ten zisk není nikdy příliš velký, většinu peněz má firma z prodeje her. A ano, i Sony, u konzolí se platí z každého prodaného kusu určité poplatky výroibcům konzole. Proto jsou tyto teorie nesmysl. Ano, prodeje konzolí se sice tímto způsobem zvýší, ale zároveň klesnou prodeje her a tedy i zisky pro Sony. A je rozdíl mezi situací, kdy si konzole na sebe vydělá (což je případ PSP) a "napakováním", kdy se výrobce topí díky výrobku v penězích (což není případ PSP). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 To že Sony dotovala PS3 neznamená že dotovala i psp... Na psp vyšlo tisíce her sice ne u nás ale vyšlo. Já se tu nechci hádat... jen mám trošku jiný pohled na věc a příjde mi divné že ps3 tolik let nešla hacknout a pak když už se prodávala málo tak se hackla a najednou měli zase šílený prodeje to je prostě můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 To že Sony dotovala PS3 neznamená že dotovala i psp... Na psp vyšlo tisíce her sice ne u nás ale vyšlo. Já se tu nechci hádat... jen mám trošku jiný pohled na věc a příjde mi divné že ps3 tolik let nešla hacknout a pak když už se prodávala málo se hackla a najednou měli zase šílený prodeje to je prostě můj názor Sony dotovala PSP, dotuje i Vitu. Tak to u "next-gen" konzolí chodí, snad kromě Nintenda, které u Wii a NDS začalo profitovat dost rychle, protože nintenďácké konzole mají zastaralý, tudíž levný, hardware. PS3 měla šílené prodeje, protože ji Sony zlevnila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Sony dotovala PSP, dotuje i Vitu. Tak to u "next-gen" konzolí chodí, snad kromě Nintenda, které u Wii a NDS začala profitovat dost rychle, protože nintenďácké konzole mají zastaralý, tudíž levný, hardware.PS3 měla šílené prodeje, protože ji Sony zlevnila. Jo dobrý ok přestaňme se v tom šťourat měl jsem si svůj názor nechat pro sebe... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 příjde mi divné že ps3 tolik let nešla hacknout a pak když už se prodávala málo tak se hackla a najednou měli zase šílený prodeje to je prostě můj názor No jestli to nebylo tím, že zrovna v té době přišlo zlevnění konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Jo dobrý ok přestaňme se v tom šťourat měl jsem si svůj názor nechat pro sebe... :) Prokaž mi a celému světu laskavost - nikdy nechoď na ekonomku. Ty si to celé představuješ jako Hurvínek válku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.