radator Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 netuší někdo z vás jestli se náhodou do budoucna pro vitu počítá s nhlkem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Nevim, ale snad ano, NHL bylo i pro PSP, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 1, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Jenom 07. - Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Pravda...takový MGS,MH nebo FF...Tak v US a EU se už jenom kvuli Uncharted bude prodávat ... Na druhou stranu, nějaké ty hry pro Japonce už tam taky mají ne ? Třeba Army Corps of Hell, pokud se nepletu je jeden z launchových titulů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Na druhou stranu, nějaké ty hry pro Japonce už tam taky mají ne ? Třeba Army Corps of Hell, pokud se nepletu je jeden z launchových titulů ... Většina z nich jsou novinky,žádné pecky...ale co je pro japonce vlastně pecka >.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Jen počkejte až vyjde monster hunter či final fantasy. to vita zmizi jako housky na krame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Jen počkejte až vyjde monster hunter či final fantasy. to vita zmizi jako housky na krame Souhlasím... V Americe zase docela táhne Americký fotbal, basket a uncharted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 A v Evropě Gran Turismo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Než vyjde nějaká hra z těchto sérií, tak Vita bude mrtvá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Pokuď to COD, které má vyjít na PSV bude mít multiplayer a bude minimálně stejně dobré jako MOHH na PSP (to určitě bude lepší, ale musím dát nějaký příklad) tak podle mě to bude HIT v Americe a Evropě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Pokuď to COD, které má vyjít na PSV bude mít multiplayer a bude minimálně stejně dobré jako MOHH na PSP (to určitě bude lepší, ale musím dát nějaký příklad) tak podle mě to bude HIT v Americe a Evropě Jaké CoD? Já jsem o žádném neslyšel ani nečetl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Jaké CoD? Já jsem o žádném neslyšel ani nečetl :D Tak to je nedostatek :D Každopádně by se na CoD mělo pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Jaké CoD? Já jsem o žádném neslyšel ani nečetl :D Fakt já to četl, myslím že to bylo zde, tam jsi to pak někde najdi, ale CoD se má dělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 No krom CoD .... záběry z Resistance vypadají skvěle a Killzone určitě taky bude stát za to. Osobně si nemyslím, že by Vita trpěla na nedostatek kvalitních her, ale jak už tady někdo psal, problém je v tom, že na androidu nebo iOS si koupíš zábavné hry do busu, vlaku, školy atd. za 90 centů. A spoustě lidí už dnes takové hry bohatě stačí a nemají důvod si kupovat další zařízení na které budou kupovat hry za 1400. A právě tenhle odliv hráčů z přenosných konzolí na mobily by mohl do budoucna zlomit (nejen) Vitě vaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Uspech 3DS vypovida o tom, ze zatim handheldy prezijou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Uspech 3DS vypovida o tom, ze zatim handheldy prezijou. To jen dokazuje že děti si chtějí hrát pořád a pořád chtít budou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Vypadá to, že prodejci začínají v Japonsku zlevňovat 3G verzi kvůli velkému nezájmu. To nevypadá moc dobře. http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=138439 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Vypadá to, že prodejci začínají v Japonsku zlevňovat 3G verzi kvůli velkému nezájmu. To nevypadá moc dobře.http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=138439 To se dalo čeka,t ale tak v Evropě možná i Americe, kdo by přece chtěl 3G verzi která má svoje mouchy a je o XXXX dražší než normalní s wifi, když navíc wifi mají doma skoro všichni. Ale u Japonců jsem to nečekal to musím uznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 To se dalo čeka,t ale tak v Evropě možná i Americe, kdo by přece chtěl 3G verzi která má svoje mouchy a je o XXXX dražší než normalní s wifi, když navíc wifi mají doma skoro všichni. Ale u Japonců jsem to nečekal to musím uznat Tohle možná bude trochu ♥♥♥♥ co napíšu ale doufám že to tak bude, třeba bych si nakonec pořídil i 3G verzi, ted je hrozně drahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 uvidíme jak to tedy s tou cenou bude... zrovna dnes jsem začal váhat jestli radši počkat a koupit tablet s win 8, nebo ps vitu :/ Kdyby bylo oznámeno gran turismo, nhl, god of war nebo nějaký need for speedy (nemám strach že by nfs časem nevyšlo) tak není moc co řešit ale takto :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Uspech 3DS vypovida o tom, ze zatim handheldy prezijou. Přijde na to, čemu říkáš úspěch. Půl roku po vydání zlevnit konzoli o 1/3 ceny .... Jasně, netvrdím, že teď 3DS neboduje, ale je to snad první Nintendo handheld od dob Virtua Boy, který nesklidil zpočátku ani zdaleka takový úspěch jako ostatní nintendo hračičky :) EDIT těžko říct na kolik se tomu dá věřit, ale ... http://gamingbolt.com/rumour-ps-vita-monster-hunter-due-for-second-half-of-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Přijde na to, čemu říkáš úspěch. Půl roku po vydání zlevnit konzoli o 1/3 ceny .... Jasně, netvrdím, že teď 3DS neboduje, ale je to snad první Nintendo handheld od dob Virtua Boy, který nesklidil zpočátku ani zdaleka takový úspěch jako ostatní nintendo hračičky :) 3DS prodalo vic kusu nez Wii za stejnou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Hej v JRC maj fakt rozumný slevy na 3G : 7 390,- Kč 7 490,- Kč I když normalni konzole bez 3G se taky moooooooooc změnila :D samy se podívejte 5 990,- Kč 6 190,- Tak kupujte než to už nebude na zboží :D (důkaz zde http://www.jrc.cz/kategorie_playstation_vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 5990 tam je celou dobu, už asi i měsíc co jsem si jí tam objednával a nevim co je na tom 3G rozumného, to je úplně normální cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 3DS prodalo vic kusu nez Wii za stejnou dobu. Ale jen díky té slevě, jinak by bylo 3DS v **** :) a myslím, že přesně to čeká i sony :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.