Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Pokuď to COD, které má vyjít na PSV bude mít multiplayer a bude minimálně stejně dobré jako MOHH na PSP (to určitě bude lepší, ale musím dát nějaký příklad) tak podle mě to bude HIT v Americe a Evropě

Jaké CoD? Já jsem o žádném neslyšel ani nečetl :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No krom CoD .... záběry z Resistance vypadají skvěle a Killzone určitě taky bude stát za to. Osobně si nemyslím, že by Vita trpěla na nedostatek kvalitních her, ale jak už tady někdo psal, problém je v tom, že na androidu nebo iOS si koupíš zábavné hry do busu, vlaku, školy atd. za 90 centů. A spoustě lidí už dnes takové hry bohatě stačí a nemají důvod si kupovat další zařízení na které budou kupovat hry za 1400. A právě tenhle odliv hráčů z přenosných konzolí na mobily by mohl do budoucna zlomit (nejen) Vitě vaz.

Odkaz ke komentáři

Vypadá to, že prodejci začínají v Japonsku zlevňovat 3G verzi kvůli velkému nezájmu. To nevypadá moc dobře.

http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=138439

To se dalo čeka,t ale tak v Evropě možná i Americe, kdo by přece chtěl 3G verzi která má svoje mouchy a je o XXXX dražší než normalní s wifi, když navíc wifi mají doma skoro všichni. Ale u Japonců jsem to nečekal to musím uznat

Odkaz ke komentáři

To se dalo čeka,t ale tak v Evropě možná i Americe, kdo by přece chtěl 3G verzi která má svoje mouchy a je o XXXX dražší než normalní s wifi, když navíc wifi mají doma skoro všichni. Ale u Japonců jsem to nečekal to musím uznat

Tohle možná bude trochu ♥♥♥♥ co napíšu ale doufám že to tak bude, třeba bych si nakonec pořídil i 3G verzi, ted je hrozně drahá.

Odkaz ke komentáři

uvidíme jak to tedy s tou cenou bude... zrovna dnes jsem začal váhat jestli radši počkat a koupit tablet s win 8, nebo ps vitu :/ Kdyby bylo oznámeno gran turismo, nhl, god of war nebo nějaký need for speedy (nemám strach že by nfs časem nevyšlo) tak není moc co řešit ale takto :(

Odkaz ke komentáři

Uspech 3DS vypovida o tom, ze zatim handheldy prezijou.

Přijde na to, čemu říkáš úspěch. Půl roku po vydání zlevnit konzoli o 1/3 ceny .... Jasně, netvrdím, že teď 3DS neboduje, ale je to snad první Nintendo handheld od dob Virtua Boy, který nesklidil zpočátku ani zdaleka takový úspěch jako ostatní nintendo hračičky :)

EDIT

těžko říct na kolik se tomu dá věřit, ale ...

http://gamingbolt.com/rumour-ps-vita-monster-hunter-due-for-second-half-of-2012

Odkaz ke komentáři

Přijde na to, čemu říkáš úspěch. Půl roku po vydání zlevnit konzoli o 1/3 ceny .... Jasně, netvrdím, že teď 3DS neboduje, ale je to snad první Nintendo handheld od dob Virtua Boy, který nesklidil zpočátku ani zdaleka takový úspěch jako ostatní nintendo hračičky :)

3DS prodalo vic kusu nez Wii za stejnou dobu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu