Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mel by jsem dotaz ohledne Vity ... dokolika GB jsou delane hry na kartach a jakou kapacitu maji karty na niz se prodavaji hry ?

Da se tohle nejde zjistit.Ja si myslim,ze ohledne ochrany her to bude mit neco spolecneho s velikosti hry,pac kdyz uvedli,ze Uncharted na Vite je delsi nez na PS3 3jika.

Tak jestli to potom nebude mit nekde 10-15 GB ? .)

Diky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel by jsem dotaz ohledne Vity ... dokolika GB jsou delane hry na kartach a jakou kapacitu maji karty na niz se prodavaji hry ?

Da se tohle nejde zjistit.Ja si myslim,ze ohledne ochrany her to bude mit neco spolecneho s velikosti hry,pac kdyz uvedli,ze Uncharted na Vite je delsi nez na PS3 3jika.

Tak jestli to potom nebude mit nekde 10-15 GB ? .)

Diky za info.

karty jsou tuším : 2GB(tou si nejsem jistý), 4GB, 8GB, 16GB, a v Americe 32GB...(to jsou paměťové karty)

karty na kterých jsou hry mají velikost podle her...

uncharted na vitu bude delší ale nesmíš zapomenout že taky v daleko menším rozlišení, tudíž je ta hra velikostně menší

Odkaz ke komentáři

Podle konzolistu.cz jsou tohle velikosti her na japonském PSN

AR Combat DigiQ: Friend Tank Battalion – 220 MB

Army Corps of Hell – 598 MB

Asphalt Injection – 724 MB

BlazBlue Continuum Shift Extend – 3180 MB

Extreme Escape Adventure: Good People Die – 121 MB

Dark Quest: Alliance – 1057 MB

Disgaea 3: Absence of Detention – 1619 MB

Dream Club Zero Portable – 2835 MB

Dynasty Warriors Next – 1485 MB

Everybody’s Golf 6 – 1100 MB

F1 2011 – 1435 MB

Little Deviants – 869 MB

Live Tweet – 5760 KB

Lord of Apocalypse – 1427 MB

Mahjong Fight Club – 793 MB

Michael Jackson: The Experience HD – 1225 MB

Minna to Issho: Friend Network – 168 MB

Monster Radar – 1640 MB

Nico Nico – 14 MB

Power Smash 4 – 1241 MB

Ridge Racer – 561 MB

Shinobido 2: Revenge of Zen – 1057 MB

Touch My Katamari – 744 MB

True Night of the Kamaitachi: The 11th Visitor – 793 MB

Uke-torne – 16 MB

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 – 1350 MB

Uncharted: Golden Abyss – 2777 MB

Odkaz ke komentáři

To se me nechce lidi nejak verit,ze by to bylo asi do max. 4 GB. Je sice pravda,ze hry maji mensi velikosti ,ale cekal jsem vic.

Kazdopadne je 32GB ve Vite karta mala.Uz mela mit aspon Vita neco v zakladu a ne si pak jeste kupovat karty,ale zas beru,ze nikdo

ze Sony nepocita,ze lidi budou hry hrat pres kartu ,nez kartu na ktere je zakoupena hra .)

Jinak diky za info.

Odkaz ke komentáři

To se me nechce lidi nejak verit,ze by to bylo asi do max. 4 GB. Je sice pravda,ze hry maji mensi velikosti ,ale cekal jsem vic.

Kazdopadne je 32GB ve Vite karta mala.Uz mela mit aspon Vita neco v zakladu a ne si pak jeste kupovat karty,ale zas beru,ze nikdo

ze Sony nepocita,ze lidi budou hry hrat pres kartu ,nez kartu na ktere je zakoupena hra .)

Jinak diky za info.

já teda určitě koupím pár her digitální cestou tudíž budu potřebovat i paměťovou kartu

Odkaz ke komentáři

Predpokladam ,ze za cas se budou delat i vetsi karty.Plus se do toho obuji i jine firmy,ale stejne fakt nechapu po vzoru telefonu kde mate aspon 8GB v zakladu.

Nechapu proc Vita taky nic nema.To si musite koupit Vitu ,pak sluchatka a jeste kartu,aby se dalo normalne hrat ? Pokud si nebudete kupovat krabicove hry,ale digitalni formou.

Ke vsemu ty karty taky nejsou nejlevejsi a kazdy by chtel tu nejvetsi,pac kdyz vidim ty velikosti her.Tak se toho tam az tak nevejde.

Odkaz ke komentáři

Smiřte se s tím, že jsou to marketingové kroky. PS Vita mohla být mnohem lepší a mít vše, co si přejete, ale to Sony nechce. Zvedlo by to pořizovací cenu konzole vzhůru a Sony se snažila, aby PS Vita byla levná a ona levná opravdu je. Kdyby tam narvala lepší kamery, vnitřní pameť atd., což v dnešní době není problém, pak by PS Vita mohla stát i nad 10 tisíc a kdo dnes vyhodí tolik peněz za kapesní konzoli? Okruh potencionálních majitelů by se snížil. Aspoň tak to vnímám já. Za vším je business. Proto je to tak postavený, aby byl uživatel nucen dokoupit kartu atd.

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s Andrem.Uvědomte si,že kdyby PSV měla vlastní paměť a další vylepšené serepetičky,tak se to projeví na ceně.A kdyby se cena zvedla,tak by si člověk přeci jen radši koupil stolní konzoli PS3 za menší cenu.

Ale Sony to udělalo chytře.Člověk si řekne:"Sakra,ta cena je nízká" ,ale Vy,jakožto uživatel,si tu paměťovou kartu časem budete muset koupit.Důvody jsou jasné:1. Některé hry jsou na pam. kartách závislé 2. Člověk,co upřednostňuje digitální distribuci se bez pam. karty neobejde(Ať už jen občasná koupě dig. hry) 3. Každý uživatel bude chtít mít na svém systému hudbu,videa,filmy a další data...

Takže ta cena se stejně pro každého vyšplhá víc než samotná konzole stojí.S tím snad každý musí počítat dopředu.

Navíc psp taky nemělo interní pamět,až na psp go,které přišlo později.A důvod to mělo jasný.Jiná cesta než digitální na psp go není.

Odkaz ke komentáři

Zajímavý je, že PSP Go bylo jediný PSP, co mělo vnitřní paměť a jak katastrofálně si vedlo :D, to jen ukazuje, že ta vnitřní paměť není rozhodující faktor.
Ta paměť tam byla kvůli digitální distribuci...To digitální distribuce byla chyba(Absence umd mechaniky),ne interní paměť.Ale tady by to byl obrovský kladný faktor,ale cena by se vyšplhala min. o tisíc Kč výš.

EDIT: Dělají si srandu?Expensive?

Odkaz ke komentáři

Smiřte se s tím, že jsou to marketingové kroky. PS Vita mohla být mnohem lepší a mít vše, co si přejete, ale to Sony nechce. Zvedlo by to pořizovací cenu konzole vzhůru a Sony se snažila, aby PS Vita byla levná a ona levná opravdu je. Kdyby tam narvala lepší kamery, vnitřní pameť atd., což v dnešní době není problém, pak by PS Vita mohla stát i nad 10 tisíc a kdo dnes vyhodí tolik peněz za kapesní konzoli? Okruh potencionálních majitelů by se snížil. Aspoň tak to vnímám já. Za vším je business. Proto je to tak postavený, aby byl uživatel nucen dokoupit kartu atd.

PSP když bylo nové, stálo cca 10 tisíc,takže v tom bych neviděl problém a prodávalo se skvěle. Mě to připomíná jeden článek, že výrobci schválně nedávají do svých výrobků všechny vymoženosti, protože zanedlouho vyjde další nástupce o něco lepší, který si budeš chtít koupit (např. Iphone, kytary pro guitar heroe, fifa a nhl vycházející každý rok apod.)

Ta paměť tam byla kvůli digitální distribuci...To digitální distribuce byla chyba(Absence umd mechaniky),ne interní paměť.Ale tady by to byl obrovský kladný faktor,ale cena by se vyšplhala min. o tisíc Kč výš.

EDIT: Dělají si srandu?Expensive?

Když to srovnáš s jinými produkty jako xbox a ps3 a srovnáš parametry, tak si rozmyslíš co si koupíš, samozřejmě zase psv je kapesní a s xbox a ps3 můžeš hrát jenom doma, ale zase v jaké kvalitě.

Proboha jak to někdo může srovnávat s ipodem ? :D Už i srovnání s 3DS mi přijde vtipný ,ale to jsem ještě dokázal přenést přes srdce...

Proč proboha ne. Já například se rozhoduji i kvůli ceny a jak danou věc využiji než si něco koupím, takže srovnání je na místě.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu