Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To call of duty neskutečný! jestli to nehraje z Playstationu 3.. nebo to není nic jinýho podlýho.. tak je to fakt neskutečný jen co to vyjde tak to beru útokem. Az ted sem zaregistroval co ten typek nazacatku rikal.. :( (sklamani)

To ale není gameplay CoD z vity, to tam je jen dané video MW3 aby se ukázalo jaké by to bylo, jak se hrálo atd, však snad umíš číst a je tam napsané NOT ACTUAL GAMEPLAY v rohu videa.

Každopádně, bylo by to awesome...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
Hry na PSV jsou příliš drahé, „komplikované“....

To myslíte vážně? Bývali doby, kdy byste za PS1 hru dali 2000Kč, hry pro PSP při jeho nástupu byly na tom podobně, já kupoval GTA LC za 2000,-. Nyní ceny her klesají a nejdražší Uncharted Golden Abyss nabízí Gamehouse za 1349,- , to mají kvůli vám vývojáři žrát chleba s holou vodou?

Doufám, že komplikované tu není ve smyslu složité na pochopení atd., to bych pak musel opravdu uznat, že inteligence dnešních lidí je na tom hůře a hůře. Raději si zahraji náročnou hru, která mi vydrží, než něco pro slabomyslné, co má člověk za 5 minut za sebou.

To, že žijeme ve špatné době, kdy je jedna krize za druhou, českej stát se zadlužuje a výplaty jsou u nás nic moc, za to nemůžeme a nemůžeme se na to vymlouvat.

Za sebe si myslím,že ceny her na Ps Vita jsou totálně předražené.A jestli si někdo myslí že zde budou propracovanějši a delší hry než například na iOS,tak je mimo mísu.Celý rok testuji hry na všechny herní systémy,tak o tom vím své.Tyto ceny tuto kapesní konzoli potopí.(jestli nepřijde alespoň částečné prolomení systému)Jinak některé názory zde mi připomínají sociální rozvrstvení obyvatel.Na jedné straně dětičky bohatých Pražáků a na straně druhé děti chudého zbytku regionů.Toť můj skromný názor.
Odkaz ke komentáři

Deepthroat, když to vemu podle tvé úvahy jiné doby, tak kdysi se hry s kostkovanou grafikou prodávali za 2000,-, dnes jsou hry na vysoké úrovni a prodávají se za 1300,- (ty nejdražší), to je podle mě rozdíl. Co k tomu mám jiného říci?

Já sám si v blízké době nehodlám pořídit PS Vitu a nejsem žádnej zastánce tohoto handheldu. Navíc hraju tak jednu hru za 2 měsíce a také nemám peníze na koupi takových her, protože investuji raději peníze do jiných věcí, ale snažím se na věc koukat reálně. Přijde mi to jako obrovská nevděčnost tohle. Když na to nemám, tak si hru nekoupím, ale nebudu nadávat, že jsou drahý (je to jen má chyba, že si na ně nedokáži vydělat), když si vemu kolik do toho musí studio investovat, kolik platí za distribuci a kolik na tom musí být ještě zisk, aby z toho něco měli, tak mi přijdou ceny kvalitních her rozumné.

Máš špatné info.Je to jen o nenažranosti fa.Sony Např. hry od Gameloftu stojí na iOS do 10€.A některé(Dungeon Hunter atd.) jsou velmi dlouhé a propracované.A myslíš si ,že tato firma z nich nemá žádný zisk? Ale kdeže.Zisky jsou zde v řádech desítek miliónů.Takže z toho se dá usoudit,že nás SONY pěkně oblbuje.
Odkaz ke komentáři

Máš špatné info.Je to jen o nenažranosti fa.Sony Např. hry od Gameloftu stojí na iOS do 10€.A některé(Dungeon Hunter atd.) jsou velmi dlouhé a propracované.A myslíš si ,že tato firma z nich nemá žádný zisk? Ale kdeže.Zisky jsou zde v řádech desítek miliónů.Takže z toho se dá usoudit,že nás SONY pěkně oblbuje.

Hra od Gameloftu je i na PSV a stoji 20$/€.

iOS hry jsou v pomeru cena/"vykon" asi nejlepsi spolu s PC.

Odkaz ke komentáři

Jenže kolik je mezi lidmi iOS zařízení, a kolik PS3 nebo Vit? Logicky se jich prodá xnásobně víc protože smartphone má každý. Proto může bejt i cena mnohem lepší, i když i ta se postupně zvyšuje. A i ta nejlepší mobilní hra se pořád ani zdaleka nevyrovná hrám na herních zařízeních a náklady na vývoj jsou úplně někde jinde, nicméně takové hry casualům stačí.

Odkaz ke komentáři

No pár her se zcela jistě vyrovná.A není jich zrovna málo(napsal bych sem dost dlouhý seznam).Jen je stále problém s jejich ovládáním.V tomto ohledu bude mít ps vita navrch.Jenže to je asi tak jediný klad tohoto zařízení oproti třeba iOS a Androidu.Já osobně si samozřejmě PS Vitu koupím hned první den,ale prakticky jen z důvodu testování.Jen doufám,že se zprovozní třeba emulace GBA,Amigy a N64.No uvidíme za 3 týdny.

EDIT: jinak k těm nákladům na mobilní hry-je to trochu jinak.Apple a Google mají jinou obchodní politiku než Sony.Sony prezentuje hry na svoje handheldy jako AAA hry na velké konzole a to je ten problém.Oni potom nemohou snížit cenu na úroveň cen na AP store.Přitom jsou náklady na některé AAA hry na obou systémech prakticky stejné.Jestli Sony nezmění svoji obchodní politiku,tak PSVita skončí v propadlišti dějin.Pochybuji,že hráči budou kupovat nové hry za 50€.(navíc dohranou v singlu za 5 hodin)

Odkaz ke komentáři

Placek:

A proč by nemohla prezentovat hry na handheldy jako AAA tituly? Když má nejsilnější handheldy, co se týče výkonu na trhu? Co třeba God of War na PSP? Nebo Final Fantasy Agito nebo Crisis Core, pokud tohle se nemá prezentovat jako špičkové tituly srovnatelné se stolními, pak nechápu, co tedy. Někteří hráči dokáží ocenit kvalitu a těch pár kaček navíc si připlatí. Na každou konzoli vyjdou lepší a horší tituly, neříkej mi že na iOS nejsou i kraviny, to si piš že jsou a stejně tak i na PSP a Vitě budou, ale nemůžeš to podle toho porovnávat, srovnávej špičkové se špičkovým.

Odkaz ke komentáři

Nejvýkonnějši neznamená nejprodávanější.Ano GOW je výborná hra,ale za 1000k nestojí žádná hra jen na singl hraní.A těch pár kaček myslíš vážně?Ano na iOS je spousta kravin dokonce většina jako na každý systém na trhu.Mě jako testerovi je už špatně z toho braku co na nás každoročně chrlí herní vydavatelé.Neboj se,že na Ps Vita to bude jiné.To jen Sony nám bude stále tvrdit opak.Na PSV vidím zatím jako solidní titul Uncharted.O zbytku pochybuji.

Odkaz ke komentáři

HM...já kdysi vyvalil 1200,- za Final Fantasy VII na PS1 a myslím si, že to za ty prachy stálo a dokonce to mělo jen singl player :P Neříkej, že ani to FF7 za ty prachy nestálo.

Tobě jako testerovi je už špatně, tak změň povolání a nebudeš se muset nad tím pohoršovat. A myslím, že vychází i dobré hry nejen brak. Navíc co je pro jednoho brak může být pro druhého skvělý titul. Nevím, ale na PSP byla spousta herních pecek a myslím že i na Vitu vyjdou nějaké. Přeci jen nikdo asi nekupuje všechny hry a každý si dobře rozmýšlí, jaký titul za to stojí. Takže jestli vyjde 100 brakových titulů a 20 špičkových, tak je mi to fuk, beztak nemám peníze abych je kupoval všechny a koupím si jen ty nejlepší.

"Kdysi jsme hráli 16 bitovky a byli jsme happy a dnes si užíváme nádherné 3D grafiky a beztak to nikomu nestačí..."

Odkaz ke komentáři

Měnit povolání nemusím jelikož hlavní mám jiné.No na PSP bylo odhadem tak 20 výborných her.Což z celkového počtu je mizivé procento.A obávám se ,že zde to dopadne stejně.Když vidím seznam her co zde má letos vyjít,tak z většiny je to opět recyklovaný produkt.(samé porty z minulosti).Jako světlou vyjímku vidím jen Unit 13,Bioshock,Uncharted,Resistance.No snad si na tom zahraji třeba i Mario kart a Warioland a podobné super hry z minulosti.

Odkaz ke komentáři

Lidi, mám otázku, jako hru/hry si budete při launchi kupovat? Jelikož ceny jsou docela vysoké, tak si koupím jen jednu ale nemůžu se rozhodnout mezi:

- Uncharted: Golden Abyss

- Street Fighter vs Tekken

- Little Big Planet

- Unit 13 (až v Květnu)

Vím že vše jsou naprosto odlišné hry, jen mě zajímá co doporučujete, a co berete vy (klidně i hry které jsem zde nenapsal).

Odkaz ke komentáři

Lidi, mám otázku, jako hru/hry si budete při launchi kupovat? Jelikož ceny jsou docela vysoké, tak si koupím jen jednu ale nemůžu se rozhodnout mezi:

- Uncharted: Golden Abyss

- Street Fighter vs Tekken

- Little Big Planet

- Unit 13 (až v Květnu)

Vím že vše jsou naprosto odlišné hry, jen mě zajímá co doporučujete, a co berete vy (klidně i hry které jsem zde nenapsal).

LBP je launchovka? Já beru jen Wipeout a na PSN si koupim Escape Plan, další hry pak z UK - třeba Raymana a Katamari až bude nějaká slušná cena.

K Unit 13 nějak nemam důvěru, nelíbí se mi že to nemá příběh a nechápu proč se to nemenuje Socom. A Uncharted si kopuim až bude stát tak 8 liber :)

Odkaz ke komentáři

LittleBigPlanet launchovka není. Má vyjít někdy během roku 2012, ale třeba u JRC.cz ji mají vedenou jako launchovku

Já jdu do Wipeoutů (jako fyzické medium) a jelikož mam slevu 5€, tak beru z PSN Escape Plan.

Nejspíše pujdu i do Uncharted, ale to jeste uvidim. Unit13 se zatim vyhnu. Hra me vubec nepresvedcila, ze by ta ty penize stala.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu