.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 no tak já vezmu vitu a k tomu si pořídím fifu, escape plan a little deviants (protože jsem na to odstal kod zdarma)Nevím jak vám ale mě na vitu chybí ke spokojenosti gran turismo, god of war a nhl :/ snad časem Dostal jsi zdarma kód na Little Deviants? O.o To je blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Dostal jsi zdarma kód na Little Deviants? O.o To je blbost. Proč by to byla blbost? Takže když ten kód nemáš ty, tak ho nemá nikdo? :roll: Vím o dalších lidech co ten kód mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Proč by to byla blbost? Takže když ten kód nemáš ty, tak ho nemá nikdo? :roll:Vím o dalších lidech co ten kód mají. No třeba já taky dostal kód na Little Deviants....ale na téma do PS3ky...:roll: Někteří mě opravdu dostávají jejich výbušnými odpověďmi... Divné mi to příjde,protože takhle by Sony rozdávalo zisk BigBig studia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 No třeba já taky dostal kód na Little Deviants....ale na téma do PS3ky...:roll:Někteří mě opravdu dostávají jejich výbušnými odpověďmi... Divné mi to příjde,protože takhle by Sony rozdávalo zisk BigBig studia... no kod na téma jsem dostal když jsem se přihlásil do odběru novinek... později jako že se zajímám tak mi došel kod i na plnou hru... některým lidem chodil kod na little big planet pokud vím EDIT : VS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 no kod na téma jsem dostal když jsem se přihlásil do odběru novinek... později jako že se zajímám tak mi došel kod i na plnou hru... některým lidem chodil kod na little big planet pokud vímEDIT : VS Dík za vysvětlení :D Spojoval jsem si to s tím tématem.Tak kód na LBP bych bral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Prosimtě co musíš přesně udělat aby ti přišel kod na stažení little deviants? :D Diky...mě ty kody přišly ve dvouch mailech, ale zatim ne sleva na hru...natož abych si ji mohl stahnout zdarma..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Prosimtě co musíš přesně udělat aby ti přišel kod na stažení little deviants? :D Diky...mě ty kody přišly ve dvouch mailech, ale zatim ne sleva na hru...natož abych si ji mohl stahnout zdarma..:D no chvíli po oznámení jsem se přihlásil k odběru novinek jiank jsem nic neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 A kde jste se prihlasili k odberu novinek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Já vůl jse masi ten Email s kódem na Little Deviants smazal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Já vůl jse masi ten Email s kódem na Little Deviants smazal :D Taky si právě říkám,jestli to bylo opravdu jen téma na ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 mam dotaz. Nekde jsem cetl ze by mel na PS vita byt i Minecraft. Vim ze je na Xperii play nevite jestli bude i na PSV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 mam dotaz. Nekde jsem cetl ze by mel na PS vita byt i Minecraft. Vim ze je na Xperii play nevite jestli bude i na PSV ? Pravděpodobně ZATÍM nevyjde. Je jen na Androidy a Xbox 360. Jinak já bych PSVitu nebral :O Rači Android bych si pořídil. Je celá zabugovaná :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Pravděpodobně ZATÍM nevyjde. Je jen na Androidy a Xbox 360. Jinak já bych PSVitu nebral :O Rači Android bych si pořídil. Je celá zabugovaná :( K opravě bugů slouží ten firmware update: http://www.engadget.com/2011/12/27/ps-vita-gets-second-firmware-update-nixes-software-bugs/ Jinak,představa hrát Minecraft na PSV je úžasná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 já bych si radšo zahrál crashe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Právě že by to bylo dost super. Výkon na to má v pohodě (jenom ramka je o něco slabší) jestli bude kvalitní homebrew tak se o MC moc nebojím (pokuď homebrew půjde spustit) . Paráda by byla kdyby MC vyšel pro vitu oficialně. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Minecraft jako homebrew by byla pecka :) Ale jinak Total noob spustil na PSV hello world a emulátory, HBL.. Takže bych se nebál že by někdo něco jako Minecraft nevytvořil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 btw tak mě napadá proč se neudělá na foru nová sekce ?? PS Vita ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 5, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Stačí když někdo udělá topic, kde budou přehledný novinky. Co víc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Stačí když někdo udělá topic, kde budou přehledný novinky. Co víc ? Když budu chtít založit topic o LittleBigPlanet na PS Vita, jak ho odlišim od topicu LBP na PSP? Mam za to dát do závorky (PSVita)? To zní přehledně, proč tu vůbec jsou sekce pro PS3, X360 apod když to de vyřešit takto elegantně, stačila by jedna sekce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 5, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Já se konkrétně třeba bavil o homebrew/exploitech etc. Pokud jde o hry, tak samozřejmě. Ale to musíme napsat vyšším mocím a to nebude hned. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 3DS je tu už pár měsíců a taky nemá svou sekci... :D Zatím by tam stejně bylo relativně mrtvo, počkejte aspoň do oficiálního evropského vydání :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 presne minimalne dokud neni v evrope je to zbytecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Taky pravda...s tou novou sekcí pro Vitu úplně souhlasím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 No mrtvo, Vita vychází v Evropě za dva tejdny, já myslim že je nejvyšší čas začít apelovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 3DS je tu už pár měsíců a taky nemá svou sekci... :D Zatím by tam stejně bylo relativně mrtvo, počkejte aspoň do oficiálního evropského vydání :-). K čemu 3DS sekce když ho tu skoro nikdo nemá? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.