Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

...mimochodem na 3DSko kupuju originální hry, tam to jinak zatím ani nejde...

...proč by to nešlo? Já neznám nikoho kdo si hry na 3DSko a už vůbec PSP kupuje....

....a cena PSV mi tak hrozná mimichodem nepřijde..... 1.9.2005 kdy jsem kupoval PSP stálo tuším 6990 Kč.....

...PSV o 7 let později je o litr lacinější a kupní síla obyvatel je cca o 25-30% výš než když bylo vydáno PSP....

....takže suma sumárum je PSV proti PSP v porovnání s inflací a kupní sílou o 30-40% níž.... :)

....a hry? v roce 2005 stálo GTA 1-1,2 k....takže to vyjde nastejno.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

...proč by to nešlo? Já neznám nikoho kdo si hry na 3DSko a už vůbec PSP kupuje....

O kupování her na PSP jsem vůbec nic neříkal, ale pokud znáš člověka, který má 3DS a žádné hry nekupuje, tak nemůže hrát 3DS hry... Max. staré NDS hry se starou flash kartou. Žádná flashkarta na 3ds hry není, proto tam není jiná možnost, než hry kupovat, pokud si člověk chce zahrát ve 3D s pořádnou grafikou (oproti NDS).

Cena není strašná, ale pro mě osobně není moc přijatelná vzhledem k tomu, že ty hry mě holt zatím neberou... Ani za jeden z launch titulů bych nebyl ochoten zaplatit ani tisícovku, proto buď počkám na CFW, nebo si PSV nekoupím vůbec, ono je to jednoduché :-) (případně až za pár let klesne cena jak PSV, tak her).

Odkaz ke komentáři

• Moderators

:lol::lol:

No ono neni tak jednoduchy dostat na to ty penize hlavne ze ty co tady ......

mají cituji :

" MacBook Pro 13" 8GB Ram 2.4GHz

iPhone 4S|iPhone 4

Beats by Dr. Dre Solo HD

Xbox 360 Elite 120GB "

jeste by si mohl dodat ze nestahujes ;)

iPhone mám celý origo, v počítači samo ne. Ale pokud je produkt, na který nemám tak přeci nebudu brečet, že je to drahý ?

To je jako říct, tohle CL 6.3 AMG je moc drahý, můžou si za to samy - tak já si ho ukradnu.

Aneb, když si to jako mladý člověk nemůžu dovolit, zajdu za rodičema, začnu brečet že chci Vitu a dostanu peníze. Takové kecy rozmazlených fracků miluju......

Aneb, když někdo z virtuálního světa CF o mě někdo ví víc než já sám :lol: Někomu jako ty to nemá cenu vysvětlovat, promiň. Jediný na co jsem nedosáhl ze svých prostředků je iP ;)

Zas tohle? :-) My víme, že si to můžeš dovolit Zinglíku... My víme, co vše máš a jak moc lpíš na drahých věcech :).

... a hned je oheň na střeše :lol:

Mě jde jen o to, jak lidi brečí, že je to drahé - proč to tedy kupují (když vím, že na to nemám) ? Důvod ? Takhle to prostě nechodí a o to mi šlo.

Odkaz ke komentáři

Ono dnes je dosť bežné, že si ľudia neuvedomujú, že programátor keď mu skončí šichta nejde zadarmo domov, kde sa zadarmo naje. A logika je to drahé tak to ukradnem, je podľa mňa dosť chorá. Ak na hru nemáte 50€, tak počkajte 2-3 mesiace a kúpte si ju potom za 30€. Ale toto je na Slovensku fakt časté. Aj keď som kamarátom povedal, že väčšinu hier mám kúpených a že na iPade som hru nikdy nestiahol, hovorili aký som hlúpy, veď som to mohol mať aj zadarmo. :facepalm

Odkaz ke komentáři

Ano na jednu stranu je CFW zhouba,ale na druhou stranu SONY asi nevidí jaká je ekonomická situace v celém světě.Apple to už dávno pochopil a přizpůsobil se.A ne nadarmo je nejbohatší firma v tomto sektoru.Sony na tu svoji pyšnost a nabubřelost jednou dojede!

PS:nicméně u moderátora Zinglbee jeho názor chápu-pravděpodobně syn bohatých Pražáků.(jenže v tomto státě jsi už jen vyjímka)

Jak jsem psal výše, dál bych to nerozváděl.

Z.

Odkaz ke komentáři

No ono neni tak jednoduchy dostat na to ty penize hlavne ze ty co tady ......

mají cituji :

" MacBook Pro 13" 8GB Ram 2.4GHz

iPhone 4S|iPhone 4

Beats by Dr. Dre Solo HD

Xbox 360 Elite 120GB "

jeste by si mohl dodat ze nestahujes ;)

Nechapu co furt mate s tim "luxusem" tohle neni zadny luxus pro teen uz vubec, protoze ho zivi rodice, takze penize z brigady jdou bud na obleceni, chlast, holky nebo na tyhle hracky.. to ze si odpustil na par vikendu chlast neznamena ze je z neho nejakej miliadar, protoze MA TOHO AJFOUNA A MEKBUKA : ) :D staci si misto te zavisti najit nejakou brigadu (pokud ses teen) nebo praci a nechavat si bokem neco a ses za par dni (pro nekoho mesicu :D ) "MILIARDAR" :D

Odkaz ke komentáři

Aneb, jsme češi tak budeme krást, když na to nemáme. Originální a geniální :D Doufám, že cfw dlouho nebude .. :P

Lidi,nehrajme si na cikány :D Vita si podporu zaslouží.Můžeme být sami sobě vděční,že PSP na tom bylo a je tak mizerně.

Ceny her byly i horší.A i tak...za všechno se platí.Jestli příjde na "Anti-Counterfeiting Trade Agreement",tak vás chci vidět co budete dělat.To si pak nebudeme moct hrát na cikány.

Pokud to bude stejné jako s PSPčkem, tak mě bude bavit hodně málo her a za to mi to moc nestojí.

No jestli si ty hry nebudeš kupovat,tak to tak bude.

A už mě ty vaše kecy nebaví.Každý kdo chce,tak může.Stačí zvednout prdele ze židlí a za měsíc můžete mít peníze na PSV i s kartou a se hrou.

Odkaz ke komentáři

Ono dnes je dosť bežné, že si ľudia neuvedomujú, že programátor keď mu skončí šichta nejde zadarmo domov, kde sa zadarmo naje. A logika je to drahé tak to ukradnem, je podľa mňa dosť chorá. Ak na hru nemáte 50€, tak počkajte 2-3 mesiace a kúpte si ju potom za 30€. Ale toto je na Slovensku fakt časté. Aj keď som kamarátom povedal, že väčšinu hier mám kúpených a že na iPade som hru nikdy nestiahol, hovorili aký som hlúpy, veď som to mohol mať aj zadarmo. :facepalm
Jenže si vůbec neuvědomujete,že tomu programátorovi z té prodejní ceny zbyde jen zlomek.Nejvíce se na tom napakuje vydavatel,distributor a prodejce.A to se mi krajně nelíbí! Ty kluky bych rád podpořil finančně,ale cpát peníze překupníkům? Co Vy na to?
Odkaz ke komentáři

Jenže si vůbec neuvědomujete,že tomu programátorovi z té prodejní ceny zbyde jen zlomek.Nejvíce se na tom napakuje vydavatel,distributor a prodejce.A to se mi krajně nelíbí! Ty kluky bych rád podpořil finančně,ale cpát peníze překupníkům? Co Vy na to?

presne tak sem to myslel :)

Odkaz ke komentáři

Jasně...tak nejlepší řešení je to ukrást...

Panther:Vpodstatě každého co se na tom podílí to zajímá...bez ohledu že developer dostane míň jak vydavatel...prostě zisk bude menší pro všechny

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu