Assassin Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Emulátor na PSP hry není, hry ze starého PSP můžeš hrát jenom, když si je zaplatíš z PS store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 PS Vita má v sobě zabudovaný emulátor PSP her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 jj ma PSP emulator :) a samozrejme ze ta hra by mela byt z PS storu :) .. je to proste to jak vzdycky poslou za to ze jsem zacal odebirat novinky o PS vite Edit: "Určitě si stáhni exklusivní Resistance: Burning Skies™, LittleBigPlanet™ a Little Deviants™ téma na PlayStation®3 nebo PSP® (PlayStation®Portable) z PlayStation®Store." pak tam je jeste kod samozrejme takze tohle budu moct hrat na vite pres ten PSP emulator ze ?? .. ale kdyz si takhle udelam vic mailu tak to budou mit osefovane ze kazdy ten kod pujde jenom na ten dany mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 jj ma PSP emulator :) a samozrejme ze ta hra by mela byt z PS storu :) .. je to proste to jak vzdycky poslou za to ze jsem zacal odebirat novinky o PS viteEdit: "Určitě si stáhni exklusivní Resistance: Burning Skies™, LittleBigPlanet™ a Little Deviants™ téma na PlayStation®3 nebo PSP® (PlayStation®Portable) z PlayStation®Store." pak tam je jeste kod samozrejme takze tohle budu moct hrat na vite pres ten PSP emulator ze ?? .. ale kdyz si takhle udelam vic mailu tak to budou mit osefovane ze kazdy ten kod pujde jenom na ten dany mail "Určitě si stáhni exklusivní Resistance: Burning Skies™, LittleBigPlanet™ a Little Deviants™ téma na PlayStation®3 nebo PSP® (PlayStation®Portable) z PlayStation®Store." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Promin, že ti kazím iluze ale oni ti nedovolují stáhnout hry ale jen témata, to je sakra rozdíl, takže si nezahraješ nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 eej ted taky koukam :S .. jsem cetl jak se to nekde resilo ze pry je to cela hra .. sry za tenhle velky omyl =( Prijmam fakt ze na tomhle foru budu na dosmrti lama xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Tak dnes mě kupodivu SONY příjemně překvapila.A to cenou některých her na PSN Store.Ceny se pohybují v rozmezí 125kč až 400kč.Co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Placek: Jelikož Vitu ještě nemám, můžeš uvést nějáký příklad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Motorstorm RC, Super Stardust,Escape plan aspousta dalších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Wow...tak to je paráda, když si vemu, že v jednom nejmenovaném českém obchodě, chtějí za Escape Plan 1199 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 V Game.cz apod. mají chybu.Tyto hry se budou distribuovat pouze digitálně.(alespoň to SONY tvrdila) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 eej ted taky koukam :S .. jsem cetl jak se to nekde resilo ze pry je to cela hra .. sry za tenhle velky omyl =(Prijmam fakt ze na tomhle foru budu na dosmrti lama xD No po přihlášení se k odběru dostaneš možnost stáhnout ty témata, ale někomu k tomu navíc později došel mail s kodem na plnou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Tak na oficiální Minecraft asi můžeme zapomenout http://www.zing.cz/novinky/9944/mojang-neplanuje-vita-verzi-minecraftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ja sa neviem rozhodnut ci mam predat ps3 a kupit si vitu :( Keby som mal aspon istotu ze vyjde hack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ja sa neviem rozhodnut ci mam predat ps3 a kupit si vitu :( Keby som mal aspon istotu ze vyjde hack. PS3 neprodávej a Vitu si kup až hack vyjde ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Musím říct, že mé oko zaujala hra Gravity Rush - http://vita.ign.com/articles/121/1214641p1.html?_cmpid=ign1392 vypadá absolutně úžasně... Opravdu mě Vita začíná lákat více a více, jen ty hry zatím nejsou moc extra a asi se opravdu vyplatí počkat pár měsíců, jestli nebude následovat zlevnění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 hrozně mě zaujala hra ruin nevíte kdy na vitu dorazí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Pro mě je jasná FIFA 12 a Wipeout 2048. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Nevím jestli už jste to viděli asi první česká video-recenze na ps-vita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 A že to dali zrovna někomu, kdo neumí mluvit (ať už co se vady řeči týče, nebo co se týče toho, že si to nepřipravil a občas tam řekne hlouposti, které bijí do uší). Nu, je mi jasné, že kvalitní videa se najdou hlavně na zahraničních serverech :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Mně chybí v launch games listu LittleBigPlanet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 No po přihlášení se k odběru dostaneš možnost stáhnout ty témata, ale někomu k tomu navíc později došel mail s kodem na plnou hru aha .. jasne diky =) tak to si budu hlidat mail jestli mi nahodou taky neco nedorazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 No po přihlášení se k odběru dostaneš možnost stáhnout ty témata, ale někomu k tomu navíc později došel mail s kodem na plnou hru No to se mi teda moc nezdá ale dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 No to se mi teda moc nezdá ale dobrá Na straně 116 jsem postoval obrázky z emailů, které mi přišly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Prosim vas neviete ci sa bude dat vyskusat ps vita niekde ? myslite ze na Slovensku v Nay elektrodom bude ? lebo ked vyslo 3ds tak som ho hladal po elektrach na vyskusanie a nikde nemali... dakujem za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.