Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

Prosim vas neviete ci sa bude dat vyskusat ps vita niekde ? myslite ze na Slovensku v Nay elektrodom bude ? lebo ked vyslo 3ds tak som ho hladal po elektrach na vyskusanie a nikde nemali... dakujem za odpoved :)

Tak nejsem věštec,ale např. v ElectroWorldu by mohli mít...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To mi včera večer v 17 hodin řekl přímo zástupce SONY.Jestli je to pravda nebo ne mě vcelku nezajímá.Já tu budu mít na testy Uncharted,Wipeout,MNR,HSG a Raymena.Takže o Ruin se zatím podrobně nezajímám.Asi tak.

Bude potom nějáké osobní zhodnocení výše jmenovaných her?

Odkaz ke komentáři

Bude potom nějáké osobní zhodnocení výše jmenovaných her?

Taky doufám že sem hodí nějaký zhodnocení. Ale už můžu potvrdit, že se chystá na PSVita scéně něco zajímavého pro komunitu. Stačí sledovat stránku uvedenou v podpisu.

Jinak kdy že vyjde Fifa? Ta mě na Vitě docela zajímá.

Odkaz ke komentáři

Taky doufám že sem hodí nějaký zhodnocení. Ale už můžu potvrdit, že se chystá na PSVita scéně něco zajímavého pro komunitu. Stačí sledovat stránku uvedenou v podpisu.

Jinak kdy že vyjde Fifa? Ta mě na Vitě docela zajímá.

Fifa je launchový titul tudíž by měla vyjít 22. února

Odkaz ke komentáři

To mi včera večer v 17 hodin řekl přímo zástupce SONY.Jestli je to pravda nebo ne mě vcelku nezajímá.Já tu budu mít na testy Uncharted,Wipeout,MNR,HSG a Raymena.Takže o Ruin se zatím podrobně nezajímám.Asi tak.

Asi zástupce Sony moc dobře informovanej neni, už jenom proto že ta hra se už Ruin nejmenuje...

Odkaz ke komentáři

Asi zástupce Sony moc dobře informovanej neni, už jenom proto že ta hra se už Ruin nejmenuje...
Taky se mi to moc nezdálo,už protože ji nemám a nebudu mít v nejbližší době k dispozici.V SONY mají teď pěkný zmatek.(ta příprava na EU vydání jim bere veškerý čas a potom ani neví která bije.)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu