.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Prosim vas neviete ci sa bude dat vyskusat ps vita niekde ? myslite ze na Slovensku v Nay elektrodom bude ? lebo ked vyslo 3ds tak som ho hladal po elektrach na vyskusanie a nikde nemali... dakujem za odpoved :) Tak nejsem věštec,ale např. v ElectroWorldu by mohli mít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ok dakujem a este jedna otazocka mal som zaujem si predobjednat Modnation racers na vitu ale v progamingshope niesu ziadne informacie o multiplayeri a niekde som cital ze tam vobec nebude je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ok dakujem a este jedna otazocka mal som zaujem si predobjednat Modnation racers na vitu ale v progamingshope niesu ziadne informacie o multiplayeri a niekde som cital ze tam vobec nebude je to pravda ? Pouze ad-hoc multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 aha diky moc tak asi kupujem fifu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Taky beru FIFU a Wipeout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 ModNation Racers Road Trip bude mit ze zacatku jen ad-Hoc. Pozdejsi patche prinesou i online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 hrozně mě zaujala hra ruin nevíte kdy na vitu dorazí ? Distributor mi říkal,že 22.2 spolu s vydáním PSV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Taky beru FIFU a Wipeout. Wipeout má hodně dlouhé loadingy.(skoro minutu se načítá trať) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 V JRC ho mají datum vydání na 27.2, za cenu 1 400 Kč......:? Placku, oplatí se kupovat hry na VITU fyzicky (média), nebo raději přes PS Store? Jde mi hlavně o ceny velkých titulů, rychlost načítání atd. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Lepší je varianta v krabičkách.Ovšem záleží na ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Distributor mi říkal,že 22.2 spolu s vydáním PSV. Tak to je super :) s fifou to nejspíš vezmu... nevíš jak je to u této pecky s multiplayerem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Distributor mi říkal,že 22.2 spolu s vydáním PSV. To asi těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 To mi včera večer v 17 hodin řekl přímo zástupce SONY.Jestli je to pravda nebo ne mě vcelku nezajímá.Já tu budu mít na testy Uncharted,Wipeout,MNR,HSG a Raymena.Takže o Ruin se zatím podrobně nezajímám.Asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 To mi včera večer v 17 hodin řekl přímo zástupce SONY.Jestli je to pravda nebo ne mě vcelku nezajímá.Já tu budu mít na testy Uncharted,Wipeout,MNR,HSG a Raymena.Takže o Ruin se zatím podrobně nezajímám.Asi tak. Bude potom nějáké osobní zhodnocení výše jmenovaných her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Bude potom nějáké osobní zhodnocení výše jmenovaných her? Taky doufám že sem hodí nějaký zhodnocení. Ale už můžu potvrdit, že se chystá na PSVita scéně něco zajímavého pro komunitu. Stačí sledovat stránku uvedenou v podpisu. Jinak kdy že vyjde Fifa? Ta mě na Vitě docela zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 ja sem nejvic zvedavej na dalkovy ovladani s ps3 a tu sluzbu near :) // podle ceho to hleda hrace pobliz? ze by se vytvorily komunitni vita mista a adhoc hrani treba v kfc :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 FIFA vychází jako všechny oficiální hry 22.2. Edit: Víte o tom, že na Vitu vyjde Plants vs Zombies? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 byl bych vdecnejsi za Minecraft nez za PvZ :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Taky doufám že sem hodí nějaký zhodnocení. Ale už můžu potvrdit, že se chystá na PSVita scéně něco zajímavého pro komunitu. Stačí sledovat stránku uvedenou v podpisu. Jinak kdy že vyjde Fifa? Ta mě na Vitě docela zajímá. Fifa je launchový titul tudíž by měla vyjít 22. února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 To mi včera večer v 17 hodin řekl přímo zástupce SONY.Jestli je to pravda nebo ne mě vcelku nezajímá.Já tu budu mít na testy Uncharted,Wipeout,MNR,HSG a Raymena.Takže o Ruin se zatím podrobně nezajímám.Asi tak. Asi zástupce Sony moc dobře informovanej neni, už jenom proto že ta hra se už Ruin nejmenuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Jen rychlá otázka, gravity rush není launch titul pro Evropu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Jen rychlá otázka, gravity rush není launch titul pro Evropu? The game will be available through both physical and digital distribution in the US and Japan. However, it will be digital only in Europe. Takže buďto koupit v zahraničí, nebo z PS Store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Asi zástupce Sony moc dobře informovanej neni, už jenom proto že ta hra se už Ruin nejmenuje...Taky se mi to moc nezdálo,už protože ji nemám a nebudu mít v nejbližší době k dispozici.V SONY mají teď pěkný zmatek.(ta příprava na EU vydání jim bere veškerý čas a potom ani neví která bije.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 taky mam dotaz nevite nekdo jestli vyjde nhlko na ps vita ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 taky mam dotaz nevite nekdo jestli vyjde nhlko na ps vita ? :) Zatím nebylo nic od EA oznámeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.