endhalf Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 The game will be available through both physical and digital distribution in the US and Japan. However, it will be digital only in Europe. Takže buďto koupit v zahraničí, nebo z PS Store. Ale to já vím, že bude jen přes PSN (resp. SEN), ale jestli bude dostupná už 22., nebo ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 taky mam dotaz nevite nekdo jestli vyjde nhlko na ps vita ? :)Tento rok určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Dufam ze skoro vyjde novy assassin pre VITU s kvalitou aspon AC2 :) neviem sa dockat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Už by mohli něco ukázat ohledně Killzone,Assassin's Creed a Call of Duty...už je docela dlouho ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Killzone bude představen na E3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 call of duty je na youtube,stačí hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 call of duty je na youtube,stačí hledat Žádný trailer nevyšel,natož gameplay.Tak sem hoď odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 call of duty je na youtube,stačí hledatHm...možná tak nějaký Fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 call of duty je na youtube,stačí hledat Myslíš tohle: Všechny videa na youtube, jsou jenom ukázky jak by to možná mohlo vypadat, žádný reálný gameplay, trailer, stačí umět trochu anglicky 8) EDIT: Podle stránky http://playstation-vita.cz/, by mělo CoD přeci jen vyjít. Cituji: "Ve videu na serveru Game trailers s Interview Geoffa Keighleyho, ve kterém nám představuje „novou tvář“ v Sony, se tento milí sympatický pán trochu rozpovídal o své rodině a při tom neopomněl zmínit jeho dva syny, kteří v současné době mají strašně rádi Unit 13, ale především se těší na Vita verzy CoD (naleznete ve videu na cca 3:56)" Video zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Myslíš tohle: Všechny videa na youtube, jsou jenom ukázky jak by to možná mohlo vypadat, žádný reálný gameplay, trailer, stačí umět trochu anglicky 8) EDIT: Podle stránky http://playstation-vita.cz/, by mělo CoD přeci jen vyjít. Cituji: "Ve videu na serveru Game trailers s Interview Geoffa Keighleyho, ve kterém nám představuje „novou tvář“ v Sony, se tento milí sympatický pán trochu rozpovídal o své rodině a při tom neopomněl zmínit jeho dva syny, kteří v současné době mají strašně rádi Unit 13, ale především se těší na Vita verzy CoD (naleznete ve videu na cca 3:56)" Video zde. Carl,jestli si myslel tohle video,tak už nadpis ti musí říct,že je to fake.Wishlist znamená "seznam přání".Ten týpek na videu jen představuje věci,které by si představoval v CoD na PSV. Když už,tak bych věřil variantě,že se chystá Call of Duty Black Ops 2 i s PSV verzí. http://www.czechgamer.com/novinky/9937/Dva-dukazy-o-existenci-Call-of-Duty-Black-Ops-2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Vcera jsem si asi na 15 minut vyzkousel PS Vita... Nadherny displej, tlatick L a R jsou jako u PSP takove laicky udelane...Skoda... Analogove packy urcite potesi, ale bude potreba si zvyknout...Jsou male a hrozne citlive... Hral jsem Wipeout, nadherny... A Vita je pekne lehka... Uz se tesim na launch! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Můžu se zeptat kde si ps-vita zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Londyn, prodejna GAME... U stojanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 no dneska jsem se dostal,abych vubec neco hral na psvite,takze uncharted, horsi ovladani snad uz byt nemohlo, ovladat hru pres dotykovy displej,je sice fajn tak na iphone. Na nektere hadanky je to fajn,ale treba sekat bambus musite pres displej, to samy s bojem na melee. trofeje jsou klasicke, zmlatit par typu, sbirani pokladu. Skoncil jsem v pate misy,pak mne hra prestala bavit,asi nejsem stvoreny na tento typ ovladani. Dale reality fighter no bojovka silena,ale muzete si vyfotit pokoj a v nem bojovat. Wipeout je klasika, ovladani je fajn a ma perfektni intro. JInak dojmy z psvity jsou takove, je docela tezka, zvuk na stejne urovni jako psp,ale ten displej,asi nejhezci co jsem kdy videl. UZ jen fakt kvuli displeji se ji vyplati koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Doporučuji si poslechnout 20. podcast Eurogameru, je tam skoro hodinové povídání o Vitě....docela mi to otevřelo oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Call of Duty na Podzim: http://www.czechgamer.com/novinky/9941/Call-of-Duty-prijde-na-podzim-i-na-PS-Vita.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Doporučuji si poslechnout 20. podcast Eurogameru, je tam skoro hodinové povídání o Vitě....docela mi to otevřelo oči. V čem ti to konkrétně otevřelo oči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Tak, už jen 4 dny (vč. tohohle) a PSVita bude doma, navíc 24.2. > New York City, USA = skvěle naplánované :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Hm...u mě zatím vítězí na PSV Golf.Parádní hratelnost.Jinak nechápu proč má většina her na Vitu tak dlouhé nahrávací časy.(Wipeout,ModnationRacers i ten golf)Toto mě docela zklamalo.Na DSku se Mario načitá skoro ihned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Jojo nahrávací časy je pro mě největší fail Vity. Čekat minutu abych pak moh dvě a půl minuty závodit to by si přenosný herní zařízení dovolit nemělo. Předpokládám že se to zlepší jak se vývojáři naučí s Vitou pořádně pracovat, nicméně tohle mělo bejt ošéfovaný už od začátku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 V čem ti to konkrétně otevřelo oči? Že počkám nějáký čas, než si to koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Že počkám nějáký čas, než si to koupím. No jo ale před poslechnutím podcastu sis chtěl nejspíš Vitu koupit hned, co tě odradilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 No jo ale před poslechnutím podcastu sis chtěl nejspíš Vitu koupit hned, co tě odradilo? Právě že už před poslechnutím toho podcastu tady básnil že si počká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Doporučuji si poslechnout 20. podcast Eurogameru, je tam skoro hodinové povídání o Vitě....docela mi to otevřelo oči. v čem?.....vždyť mleli kolikrát z hladu.....prej že: to stojí cca 12000 a že: ......je to lehčí než Ipad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 No já kupuju hned, nemam žádnej důvod čekat. Do konce roku stejně nezlevní... v čem?.....vždyť mleli kolikrát z hladu.....prej že: to stojí cca 12000 a že: ......je to lehčí než Ipad.... A že United 13 je jako God of War :) Moc přehled pánové neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.