Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

The game will be available through both physical and digital distribution in the US and Japan. However, it will be digital only in Europe. Takže buďto koupit v zahraničí, nebo z PS Store.

Ale to já vím, že bude jen přes PSN (resp. SEN), ale jestli bude dostupná už 22., nebo ne :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

call of duty je na youtube,stačí hledat

Myslíš tohle:

Všechny videa na youtube, jsou jenom ukázky jak by to možná mohlo vypadat, žádný reálný gameplay, trailer, stačí umět trochu anglicky 8)

EDIT: Podle stránky http://playstation-vita.cz/, by mělo CoD přeci jen vyjít.

Cituji:

"Ve videu na serveru Game trailers s Interview Geoffa Keighleyho, ve kterém nám představuje „novou tvář“ v Sony, se tento milí sympatický pán trochu rozpovídal o své rodině a při tom neopomněl zmínit jeho dva syny, kteří v současné době mají strašně rádi Unit 13, ale především se těší na Vita verzy CoD (naleznete ve videu na cca 3:56)" Video zde.

Odkaz ke komentáři

Myslíš tohle:

Všechny videa na youtube, jsou jenom ukázky jak by to možná mohlo vypadat, žádný reálný gameplay, trailer, stačí umět trochu anglicky 8)

EDIT: Podle stránky http://playstation-vita.cz/, by mělo CoD přeci jen vyjít.

Cituji:

"Ve videu na serveru Game trailers s Interview Geoffa Keighleyho, ve kterém nám představuje „novou tvář“ v Sony, se tento milí sympatický pán trochu rozpovídal o své rodině a při tom neopomněl zmínit jeho dva syny, kteří v současné době mají strašně rádi Unit 13, ale především se těší na Vita verzy CoD (naleznete ve videu na cca 3:56)" Video zde.

Carl,jestli si myslel tohle video,tak už nadpis ti musí říct,že je to fake.Wishlist znamená "seznam přání".Ten týpek na videu jen představuje věci,které by si představoval v CoD na PSV.

Když už,tak bych věřil variantě,že se chystá Call of Duty Black Ops 2 i s PSV verzí.

http://www.czechgamer.com/novinky/9937/Dva-dukazy-o-existenci-Call-of-Duty-Black-Ops-2.html

Odkaz ke komentáři

Vcera jsem si asi na 15 minut vyzkousel PS Vita...

Nadherny displej, tlatick L a R jsou jako u PSP takove laicky udelane...Skoda...

Analogove packy urcite potesi, ale bude potreba si zvyknout...Jsou male a hrozne citlive...

Hral jsem Wipeout, nadherny...

A Vita je pekne lehka...

Uz se tesim na launch!

Odkaz ke komentáři

no dneska jsem se dostal,abych vubec neco hral na psvite,takze uncharted, horsi ovladani snad uz byt nemohlo, ovladat hru pres dotykovy displej,je sice fajn tak na iphone. Na nektere hadanky je to fajn,ale treba sekat bambus musite pres displej, to samy s bojem na melee. trofeje jsou klasicke, zmlatit par typu, sbirani pokladu. Skoncil jsem v pate misy,pak mne hra prestala bavit,asi nejsem stvoreny na tento typ ovladani. Dale reality fighter no bojovka silena,ale muzete si vyfotit pokoj a v nem bojovat. Wipeout je klasika, ovladani je fajn a ma perfektni intro. JInak dojmy z psvity jsou takove, je docela tezka, zvuk na stejne urovni jako psp,ale ten displej,asi nejhezci co jsem kdy videl. UZ jen fakt kvuli displeji se ji vyplati koupit.

Odkaz ke komentáři

Jojo nahrávací časy je pro mě největší fail Vity. Čekat minutu abych pak moh dvě a půl minuty závodit to by si přenosný herní zařízení dovolit nemělo. Předpokládám že se to zlepší jak se vývojáři naučí s Vitou pořádně pracovat, nicméně tohle mělo bejt ošéfovaný už od začátku...

Odkaz ke komentáři

No já kupuju hned, nemam žádnej důvod čekat. Do konce roku stejně nezlevní...

v čem?.....vždyť mleli kolikrát z hladu.....prej že: to stojí cca 12000 a že: ......je to lehčí než Ipad....

A že United 13 je jako God of War :) Moc přehled pánové neměli

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu