Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

Zajímavé že nikdo k herní konzoli nekupuje hry, co s tím teda budete dělat :D

Edit: Jinak nejlépe cenově na tom vycházi Alfacomp.

Mně jako plnohodnotný titul přišel LBP,ale není v launch titulech.A tituly co za to stojí jsou max. Uncharted a Wipeout.(závody mě moc neberou,takže jen Uncharted pro mně :D)

EDIT: Will,je to tak.Dnes to aktulizovali: http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PSVITA1004BLK/sony-psp-vita-wifi-cerna-prenosna-herni-konzole

I ceny příslušenství a her klesly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak to je nejvetsi pecka a cetl jsem nekde ze i pry pujde hrat online s ps3 hraci coz by bylo fantasticky a jeste by bylo super kdyby vysla nejaka super zavodni treba gran turismo a mohlo by taky vyjit nhlko nebo neco takovyho,vitu budu kupovat asi tak v cervenci tak doufam ze uz bude dost kvalitnich titulu :)

Odkaz ke komentáři

No hele, já nevim jestli to tu už někdo psal ale na podzim vyjde pro PSV CoD, já už CoD od Black Opsů moc fanda nejsem protože je to to samý furt ale pokud by to bylo na PSVita, tak třeba u kámoše se připojit na net a hrát či na cesty a tak, to by bylo prostě uberawesome, co myslíte?

Co se Fifa týče, já moc fanda fotbalu at už her nebo sportu jako takového vůbec nejsem ale musím uznat že na PSV to vypadá skvěle!

Odkaz ke komentáři

Nechápu jak si někdo může koupit 3G verzi když je naprosto k ničemu a ani hry na 3G nemůžeš hrát, k internetu máš snad mobil na cestách ne? :D

Nemam prave a podle me to bude pohodlnejsi nez na mobilu. Ja si radsi o neco priplatim nez abych pak treba za 2 roky byl nasranej ze mam jen wifi :)

Odkaz ke komentáři

....k cenám.....obchody Planeo (tedy alespoň v našem městě) mají akci 11% sleva na vše ve dnech 22-24.2. .....

....sice nevím kolik budou za Vitu chtít, ale kdyby chtěli 6199 - 11% tak by vyšla na cca 5500 Kč.....

....jinak Tesco dosela dobrý, jen nevím co si představit těmi předinstalovanými hrami....

Odkaz ke komentáři

....k cenám.....obchody Planeo (tedy alespoň v našem městě) mají akci 11% sleva na vše ve dnech 22-24.2. .....

....sice nevím kolik budou za Vitu chtít, ale kdyby chtěli 6199 - 11% tak by vyšla na cca 5500 Kč.....

....jinak Tesco dosela dobrý, jen nevím co si představit těmi předinstalovanými hrami....

will koukam ze sis taky cetl letak :) no presne tak vubec nevim jak to tam je ale dve hry predinstalovany + 3 na psn zni hodne dobre :)

Odkaz ke komentáři

Cituji (Tesco):

"PlayStation Vita, to je 5palcový dotykový OLED display, fyzická herní tlačítka + 2 analogové páčky, pohybové senzory, přední a zadní kamera a navíc dostanete i voucher na 3 hry z PS STORE zdarma a 2 hry už budete mít instalované. Výhod je víc a jedna z nich je i ta, že PlayStation Vita začínáme prodávat za super cenu již od 22. 2. 2012"

By mě zajímalo co v tom bude za fígl.

EDIT: Takže už jsem vypártal, jaké jsou ty dvě předinstalované hry, konkrétně se jedná o T@G a FORBISHER SAYS, takže o ničem.....

Odkaz ke komentáři

Cituji (Tesco):

"PlayStation Vita, to je 5palcový dotykový OLED display, fyzická herní tlačítka + 2 analogové páčky, pohybové senzory, přední a zadní kamera a navíc dostanete i voucher na 3 hry z PS STORE zdarma a 2 hry už budete mít instalované. Výhod je víc a jedna z nich je i ta, že PlayStation Vita začínáme prodávat za super cenu již od 22. 2. 2012"

By mě zajímalo co v tom bude za fígl.

Upíšeš jim svoji duši :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu