.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Zajímavé že nikdo k herní konzoli nekupuje hry, co s tím teda budete dělat :DEdit: Jinak nejlépe cenově na tom vycházi Alfacomp. Mně jako plnohodnotný titul přišel LBP,ale není v launch titulech.A tituly co za to stojí jsou max. Uncharted a Wipeout.(závody mě moc neberou,takže jen Uncharted pro mně :D) EDIT: Will,je to tak.Dnes to aktulizovali: http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PSVITA1004BLK/sony-psp-vita-wifi-cerna-prenosna-herni-konzole I ceny příslušenství a her klesly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Zajímavé že nikdo k herní konzoli nekupuje hry, co s tím teda budete dělat :DEdit: Jinak nejlépe cenově na tom vycházi Alfacomp. Ano paměťovky má levné,ale konzoli nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 tohle vypada tak awesome ze si to snad v lete koupim :love: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Ano paměťovky má levné,ale konzoli nikoliv. Když si ale koupíš set Konzole+karta+starter kit+2 hry tak levněji u nás nekoupíš (myslím kvalitní obchody).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 takhle to opravdu bude vypadat ta fifa ?:love: http://www.youtube.com/watch?v=hg8wSP6BkpE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Jo, FIFA vypadá božsky :-) Nejvíc se mi na tom dotykové ovládání líbí ty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 tak to je nejvetsi pecka a cetl jsem nekde ze i pry pujde hrat online s ps3 hraci coz by bylo fantasticky a jeste by bylo super kdyby vysla nejaka super zavodni treba gran turismo a mohlo by taky vyjit nhlko nebo neco takovyho,vitu budu kupovat asi tak v cervenci tak doufam ze uz bude dost kvalitnich titulu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 No hele, já nevim jestli to tu už někdo psal ale na podzim vyjde pro PSV CoD, já už CoD od Black Opsů moc fanda nejsem protože je to to samý furt ale pokud by to bylo na PSVita, tak třeba u kámoše se připojit na net a hrát či na cesty a tak, to by bylo prostě uberawesome, co myslíte? Co se Fifa týče, já moc fanda fotbalu at už her nebo sportu jako takového vůbec nejsem ale musím uznat že na PSV to vypadá skvěle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 jestli vyjde cod a bude to stejne jak u ps3 ci xka tak to bude masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Dá se PSV koupit v Electro Worldu už dneska? Online hlásí, že to mají skladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Dá se PSV koupit v Electro Worldu už dneska? Online hlásí, že to mají skladem... skladem to mame od patka,ale fyzicky prodej az zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Zajímavé že nikdo k herní konzoli nekupuje hry, co s tím teda budete dělat :D Nakoupi a stahne hry z PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 V tescu letaku maji 5999 + nejaky ar karty + 3 hry z PSN a obrazek ps vity ukazuje wifi/3g // je to ultimatni nabidka proto tomu ze to je 3g verze neverim ;) ale tak bylo by dobry kdyz by nekdo z Tesca potvrdil .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Nechápu jak si někdo může koupit 3G verzi když je naprosto k ničemu a ani hry na 3G nemůžeš hrát, k internetu máš snad mobil na cestách ne? :D Nemam prave a podle me to bude pohodlnejsi nez na mobilu. Ja si radsi o neco priplatim nez abych pak treba za 2 roky byl nasranej ze mam jen wifi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Tak Xzone už expeduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 ....k cenám.....obchody Planeo (tedy alespoň v našem městě) mají akci 11% sleva na vše ve dnech 22-24.2. ..... ....sice nevím kolik budou za Vitu chtít, ale kdyby chtěli 6199 - 11% tak by vyšla na cca 5500 Kč..... ....jinak Tesco dosela dobrý, jen nevím co si představit těmi předinstalovanými hrami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 ....k cenám.....obchody Planeo (tedy alespoň v našem městě) mají akci 11% sleva na vše ve dnech 22-24.2. .........sice nevím kolik budou za Vitu chtít, ale kdyby chtěli 6199 - 11% tak by vyšla na cca 5500 Kč..... ....jinak Tesco dosela dobrý, jen nevím co si představit těmi předinstalovanými hrami.... will koukam ze sis taky cetl letak :) no presne tak vubec nevim jak to tam je ale dve hry predinstalovany + 3 na psn zni hodne dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Cituji (Tesco): "PlayStation Vita, to je 5palcový dotykový OLED display, fyzická herní tlačítka + 2 analogové páčky, pohybové senzory, přední a zadní kamera a navíc dostanete i voucher na 3 hry z PS STORE zdarma a 2 hry už budete mít instalované. Výhod je víc a jedna z nich je i ta, že PlayStation Vita začínáme prodávat za super cenu již od 22. 2. 2012" By mě zajímalo co v tom bude za fígl. EDIT: Takže už jsem vypártal, jaké jsou ty dvě předinstalované hry, konkrétně se jedná o T@G a FORBISHER SAYS, takže o ničem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Cituji (Tesco):"PlayStation Vita, to je 5palcový dotykový OLED display, fyzická herní tlačítka + 2 analogové páčky, pohybové senzory, přední a zadní kamera a navíc dostanete i voucher na 3 hry z PS STORE zdarma a 2 hry už budete mít instalované. Výhod je víc a jedna z nich je i ta, že PlayStation Vita začínáme prodávat za super cenu již od 22. 2. 2012" By mě zajímalo co v tom bude za fígl. Upíšeš jim svoji duši :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Tak vita je naprosto bozi.v ruce sedi perfektne.je nadherna.obrazky vs realita je hodne velky rozdil.a uncharted je wuaaaaw.jo a v electroworldu bude za 5888 + sony sluchtka zdrama. Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemak Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Kolik stoji Uncharted na PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Kolik stoji Uncharted na PSN? Stojí 45 eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 [TABLE=width: 99%, align: left][TR] [TD][21-02, 19:39] sparco:[/TD] [TD]http://i39.tinypic.com/6sxwn5.jpg :P xD[/TD] [/TR] [/TABLE] .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Už jen Vitu samotnou... :D Já akorát zítra nevím, kam pro to skočím... JRC nemá akci žádnou, takže ho asi vynechám a skočím buď do planea, nebo electro worldu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Na Aukru se to už taky začíná docela rozjíždět...a ty ceny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.