Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

zdar všem pařanům mám dva dotazy a to:jestli se to vyplatí koupit hned z hlediska dodělávání plynulyho chodu atd... a 2.:jestli se nam na PSV objeví GTA5 a kvůli tomu má cenu prodat ps3???díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdar všem pařanům mám dva dotazy a to:jestli se to vyplatí koupit hned z hlediska dodělávání plynulyho chodu atd... a 2.:jestli se nam na PSV objeví GTA5 a kvůli tomu má cenu prodat ps3???díky

GTA oznámeno není a jestli se vyplatí koupit ti tu asi nikdo neřekne když si pročteš 4 stránky zpět tak tam máš plno dojmů tak se buď rozhodni podle nich nebo si vitu někde vyzkoušej

Odkaz ke komentáři

Tak PSV je doma :).Nemůžu najít žádné negativum.Display je ostrý,citlivý a má uhelně černý odstín černé barvy.Joysticky jsou menší než jsem čekal,tak jako ostatní ovládací prvky (směrovcí tlačítka jsou velká jako palec) Nemůžu nic než jen doporučit.V ruce se drží naprosto skvěle.

Odkaz ke komentáři

Zda se mi to nebo moje Vita neumi stahovat veci ze store, kdyz jsem ve standby modu? To fakt musi byt aktivni a rozsviceny displej aby to stahovalo?

A mohl by tu pro me nekdo neco vyzkouset? :)

Kdo ma doma Vitu a taky stary "neoprenovy" obal na PSP, jak se do nej Vita vleze?

Byl to muj oblibeny obal v dobach psp a na eBay stoji asi 35kc.

Dekuji!

Odkaz ke komentáři

Já ve standby taky stahuju v pohodě :-). Ale nechápu, jak se to někomu může dobře držet... To už se mi lépe drželo 3DSko (i když i u toho mě občas bolel palec - asi mám velké ruce :/)

Není to jenom o zvyku ? Když jsem si tenkrát koupil PSP tak jsem měl taky často "dřevenou" ruku a pěkně mě brněla. Po čase to přestalo :D

Odkaz ke komentáři

Čaute,mám maly dotaz..tady na fóru jsem se dočetl ze jsou ty hry na pametovkach,proč si teda musím kupovat ještě jednu kartu?...možna ze sem to špatně pochopil..

Ta hra je na speciální kartě, něco jako u PSP klasického UMD disk. Paměťovou kartu využiješ na save/mp3/filmy atd.. ;)

Odkaz ke komentáři

Čaute,mám maly dotaz..tady na fóru jsem se dočetl ze jsou ty hry na pametovkach,proč si teda musím kupovat ještě jednu kartu?...možna ze sem to špatně pochopil..

Jak pise Fallout. Jsou tam dva sloty na pametovku. Jeden je na pametove cartridge s hrama (podobne jako 3DS) a druhy slot je na Vita Card na ktery se ukladaji save data, vsecky multimeda a stazene hry/trailery/aplikace z PS Store.

viz.: http://manuals.playstation.net/document/en/psvita/basic/partnames.html body C) a Y)

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, pro lidi, co mají uncharted - taky máte absolutně hnusné plameny, nebo to je jen v demu? Ta grafika v některých hrách vypadá absolutně strašně a Uncharted mi teda přijde graficky děsné. Na to, že je to "nejsilnější handheld" to teda takový skok oproti 3DS zatím není... :-)

Odkaz ke komentáři

Tak mě by měla přijít zítra ,ale jak tady zatím čtu tak se bojím zklamání i když věřím ,že to bude celkem v poho :D

Přemýšlím jakou hru si koupim ,ale pořád nevim. Zkoušel tu někdo ještě neco kromě Fifi,Uncharted a wipeoutu ? Má někdo třeba Ultimate Marvel vs capcom 3, Motorstorm nebo Dynasty Warriors ?

Ano zkoušel.Kdybys pozorně četl tento thread,tak zjistíš že jsem testoval Golf a Raymana.A obě tyto hry dle mého jsou prakticky nejlepší na Vitu.
stahovat ze storu je neuvěřitelný zlo... nezlobte se na mě ale stahovat malý demo 2 hodiny fakt nee :/

Je to fakt pomalé.Stahoval jsem Fifu asi 3 hodiny se 100mb linkou.

Jakej máte NAT TYPE ?

Samozřejmě OPEN.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu