DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 To uz by vic frcelo Onlive ro iphone :) PSP 2 uncharted mi prijde u dost horsi, a nejsem si jist na kolik je to rozlisenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 he,. jenže PSP2 - screen úpně jinej než u PS3 a to těžko porovnáš když je to prostě "jiný" ! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Ten obrázek je v .JPG takže ta kvalita je taky trochu snížená a je fakt že u toho PS3 to vypadá ostřejší a barvy výraznější, ale zase přeci jen jde o přenosnou konzoli která má i jiný rozlišení a není na co si stěžovat. Snad budou brzy další porovnávací screeny. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 EDIT: OnLive pro PSP by nebylo špatný co? xD To by tak 90% uživatelů tohoto fóra určitě nechtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Ten obrázek je v .JPG takže ta kvalita je taky trochu snížená a je fakt že u toho PS3 to vypadá ostřejší a barvy výraznější, ale zase přeci jen jde o přenosnou konzoli která má i jiný rozlišení a není na co si stěžovat. Snad budou brzy další porovnávací screeny. :) Prijdou mi vyrazne slabsi textury... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Teď mě napadlo jedno. Jak chtěj sakra dát dohromady Xperia Play(taky jako PS Phone) s NGP? :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Prijdou mi vyrazne slabsi textury... Je to takový slabší no... ale zase když se podívám třeba na kalhoty tak u PSP2 verze mi příjdou "propracovanější". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Jedná se o dva různý přístroje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Taky se mi zdá že zrovna kalhoty má dost propracovanější. Aspoň nejsem sám EDIT:nejenom kalhoty ale celej je propracovanější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Zda se mi to nebo je model Drake z NGP vice podobny modelu z druheho dilu Uncharted? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAMson999 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Kdo by chtěl hrát ty samé hry, které už hrál na PS3, znovu na malé obrazovce bez všelijakých vylepšení (touch screen se nedá nazvat velkým vylepšením)? Mě tohle PSP2 moc zklamalo, 3DS nabízí všechny stejné funkce jako u PSP2 + 3D technologie, což je podle mě dneska mnohem zajímavější, než HD grafika, kterou už každý z nás viděl buď na PC nebo na Xbox360/PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Souhlasim, myslim ze soustredenost sony na technologii v honbe za co nejvetsim vykonem neni spravna. Meli by spis inovovat. Nejvtipnejsi jsou ty nynejsi zpravy ze u psp2 taky uvazovali o 3D displeji, ale pak to zavrhli, protoze jim to neprislo pro malou obrazovku dobre. Jestli 3DS ukaze ze to dobre je a s prodeji vypali NGP rybnik tahk si dam tohle prohlaseni snad zaramovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Kdo by chtěl hrát ty samé hry, které už hrál na PS3, znovu na malé obrazovce bez všelijakých vylepšení (touch screen se nedá nazvat velkým vylepšením)? Mě tohle PSP2 moc zklamalo, 3DS nabízí všechny stejné funkce jako u PSP2 + 3D technologie, což je podle mě dneska mnohem zajímavější, než HD grafika, kterou už každý z nás viděl buď na PC nebo na Xbox360/PS3. A co si od toho čekal?Lepší grafika,senzor SixAxis,dva analogy,touch-screen+touch-pad.....no....nwm co by si do toho chtěl ještě nacpat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 3D byla už u normalniho PSP (s kamerou) hra Eyepet a Invizite... nejak tak se to pise ale uz to tady jednou bylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Porovnání grafiky PSP2 Vs. PS3 - opravdu hodně slušný. Hele ale ono je dosti blbe to takhle srovnávat. (Zdá se mi že má na PSP2 jine gate než na PS3) Kdyby stál na jednom místě v te dzungli OK ale takhle.. kazde misto te dzungle muze byt jinak nasvicene atd.. Podle tehdle obrazku se neda moc srovnávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Souhlasim, myslim ze soustredenost sony na technologii v honbe za co nejvetsim vykonem neni spravna. Meli by spis inovovat. Nejvtipnejsi jsou ty nynejsi zpravy ze u psp2 taky uvazovali o 3D displeji, ale pak to zavrhli, protoze jim to neprislo pro malou obrazovku dobre. Jestli 3DS ukaze ze to dobre je a s prodeji vypali NGP rybnik tahk si dam tohle prohlaseni snad zaramovat.... No pozor....oni nepsali že je to pro MALOU obrazovku špatné,ale že jim to pro přenosnou konzoli nesedí....že 3D je spíš pro domácí kino... navíc když jsem hrál v autobuse na psp tak se mi motala hlava dost....ted' když si vemu ještě 3D....bych se pozvracel...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Tak to nevim co si dělal že se ti motala hlava ale každej je jinej takže to u každýho jinak působí :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 No pozor....oni nepsali že je to pro MALOU obrazovku špatné,ale že jim to pro přenosnou konzoli nesedí....že 3D je spíš pro domácí kino...navíc když jsem hrál v autobuse na psp tak se mi motala hlava dost....ted' když si vemu ještě 3D....bych se pozvracel...:D To nemeni nic na tom ze Nintendo to riziko podstoupilo a ocividne zase zavali. Motani hlavy je asi individualni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 To nemeni nic na tom ze Nintendo to riziko podstoupilo a ocividne zase zavali. Motani hlavy je asi individualni :) Ted' záleží jestli je větší lákadlo grafika nebo 3D....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Ty texrury toho kamene jsou hodně LOW Res :D ale jinak kloubouk dolů , vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Ted' záleží jestli je větší lákadlo grafika nebo 3D....:D 3D rozhodne prilaka vetsi mnozstvi/okruh lidi a to ma nintendo presne v planu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 3D rozhodne prilaka vetsi mnozstvi/okruh lidi a to ma nintendo presne v planu :) To přece nemůžeš vědět..x) Jinak ten touch-pad je něco nového.....jako 3D bez brýlí.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 JJ touch-pad zhava novinka :) 3D je rozhodne vetsi tahak protoze opet pritahne i casual hrace a nehrace, repektive takovy daji prednost 3D pred grafikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 JJ touch-pad zhava novinka :)3D je rozhodne vetsi tahak protoze opet pritahne i casual hrace a nehrace, repektive takovy daji prednost 3D pred grafikou No 3D taky není zrovna novinka....:D jinak zkoukni toto video s využitím toho touch-padu http://www.youtube.com/watch?v=VTiZFC6FkiQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 No 3D taky není zrovna novinka....:Djinak zkoukni toto video s využitím toho touch-padu http://www.youtube.com/watch?v=VTiZFC6FkiQ Jo ale 3D bez bryli v hadnheldu ano. Jde spis o to ze to pro lidi bude velke lakadlo. To video jsem videl a prijde mi to pekny, ale jinak v tom zadnim dotykaci vyuziti moc nevidm. V ruce jsem to nemel ale co jsem videl a slysel neprijde mi to prakticke a pohodlne, myslim ze by se bez toho mohlo NGP klidne obejit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.