Gugiamara Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Jrc na chodově taky nic :D Já myslim někde kde je s tím stánek jako je s 3Ds... Vyzkouset muzes v kazdem Sony Centru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 No já mám pocit, že v těch setech jsou (aspoň pro mě) kromě pouzdra píčoviny. Jako kryt na displej stojí samostatně třeba u nás v shopu 99 korun, jinde možná i míň (v balení jsou dva), pouzdra na hry moc nechápu, k čemu by mi měly být, a hadřík na otírání, to má snad každý doma, k mobilu, notebooku nebo tak. Nabíječka do auta je otázka, no...Osobně jsem si k vitě vzal 8GB paměťovku a už toho trochu lituju, myslim že 16 je optimální. Hry dostaneš v podstatě tři v balení, jsou to ty využívající Augmented Reality, plus teda skoro všechny hry na stoje mají k dispozici demo nebo trial. Co jsem viděl, tak Sony nabízí Starter Pack a Travel Pack, s tím že v travel packu je navíc právě ta nabíječka do auta a trochu robustnější pouzdro, nicméně např. Speedlink nabízí jakýsi Starter Pack 7-in-1, který je cca o tři sta levnější...ale jak říkám, ve většině jsou podle mě kraviny, smysl má leda obal a slída na display a obojí koupíš levněji zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 takže řikáš 16ku a mohl by si sem postnout nějakou levnejší než je na heurece to je za 899kč+poštovné a balné nebo taková není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 levnější těžko asi budeš shánět. Jako pokud chceš ušetřit, tak si tu osmičku kup, ale 16 je prostě investice i do budoucna a zas takový cenový rozdíl už mezi nima není. Spíš bych si představoval 32GB :D Doufám, že je Sony má v plánu :D Edit: Ty svině šikmooký je vyrábí, ale zatím jen pro Japonsko a možná USA. Tak to je podraz. Tohle fakt nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 jeste dotaz nez nazbirám peníze muže to chvilku trvat takže:můžu si ty dema zahrát bez pamětovky??? EDIT:jo když už tak budu brát 16gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Ne, system nema tak velkou pamet, v podstate zadnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 sakra takže budu trosicku muset zebrat u rodiču EDIT:ono se není co divit musí se nějak vydělávat že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 jeste dotaz nez nazbirám peníze muže to chvilku trvat takže:můžu si ty dema zahrát bez pamětovky???EDIT:jo když už tak budu brát 16gb ne....stahují se na paměťovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 sakra takže budu trosicku muset zebrat u rodiču Ne budeš si muset najít brigádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 ano brigádu jsem si našel na to abych si našetřil na psv takže nech bejt ps:za 3 dny na psv mám díky broušení aut před lakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukemb Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 pro mě je vita bohužel zklamání, zkoušel jsem celý víkend a nechytlo mě to, tak prodávám za 5300 viz sekce bazar, kdybyste někdo chtěl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Máš pm, jinak muzu se zeptat na duvod proc te to nechytlo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Samozřejmě je to každého věc, ale mírně mě udivuje, že poměrně dost lidí prodává novou konzoli necelý týden po launchi...zklamání z úvodních titulů se dalo čekat, to je tak přece vždycky...myslim že do pár měsíců budou na trhu super hry a že i ceny se posunou někam jinam...jen osobní názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 myslim že to není jen tvuj osobní názor ale holej fakt myslim že minimalne v tech hrách v cenach si nezkusim tipovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slash Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 sony proste nezareagovalo spravne. osobne bych neaky memory sloty na hry zrusil, do ty vity dal 32/64 GB flash storage a cely to prodaval pres store (platfoma uz je) za normalnejsi ceny. v dobe, kdy skutecne VYBORNY hry stojej na iPhone/iPad par dolaru tuhle cenovou strategii nechapu. uz to, ze si nekdo konzoli koupi znaci, ze chce jenom HRAT, protoze cokoliv jinyho umi cinskej telefon s andoridem lepe - proto by mel byt focus na mimoradny tituly kolem 15-20 eur kterejch bych se online prodalo tisice a ne neaky modry krabicky s hrama za za litra a vic..stejne tak nechapu existenci 3G verze, ale to uz je dalsi story.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 To by pak zase byla konzole mnohem dražší a koupilo by si jí mnohem mín lidí. Ceny občas taky nechápu jsou přemrštěné proto si budu kupovat jen to co mě opravdu zajímá a na ostatní jim kašlu. Co se týče 3G tak nechápu proč nechápeš její existenci :D 3G v mobilu nemám ale i tak mi to tady přijde jako větší luxus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 to Rhapsomanijak:a při čem všem se vyuzívá 3g zprávy a internet nebo něco víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slash Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 mas pocit, ze se levna spotrebni elektronika prodava vyrazne lepe nez "drazsi"? a plati to zrovna u portable veci? (mp3, mobily..) luxus je cpat do neakyho zarizeni datovou simku, kdyz z nej nemuzes udelat wifi hotspot pro dalsi zarizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 ano myslím si že cena je faktor na který se dneska dost kouká. Mates: Sms můžeš jen přijmat, odesílat můžeš jen z netu (není na to žádná aplikace od sony) a je hlavně na internet Jinak k těm launch titulum. mě to nepříjde tak strašné :) vždyt u 3DS byl ten launch mnohem větší fail a z tech 6 nebo 7 titulů stáli tenkrát za zmínku asi 3 a ještě k tomu se mi ani jeden nelíbil :S (nechci hanit 3DS ale prostě podle me má vita mnohem lepší lauch) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Dá se někde v EU shopu stáhnout Mutant Blobs Attack? Je to nejlevnější hra na Vitu (cca za stovku) a přitom je prý jedna z nejlepších... Mimochodem, ty hry až tak velké zklamání přece nebudou... Ano, rozhodně to není to, co jsme si představovali (někteří z nás minimálně), ať už kvůli grafice, nebo kvůli hratelnosti, ale řekl bych, že se to zlepší. UC nemusí být úplně špatný, když se člověk smíří s grafikou. Wipeout je výborná hra, Dynasty Warriors může být fajn, Ninja Gaiden může být fajn, Rayman, Lumines, Unit 13 (i když má příšernou grafiku, online to může být opravdu prdel :-) ) + hejno oznámených titulů (namátkou Assassin's Creed, Bioshock Vita, Call of Duty Vita, Gravity Rush, Killzone Vita, Metal Gear Solid HD Collection, Dust 514, ... ). Myslím si, že má lépe našlápnuto, než 3DS, kt. po startu mělo ohlášeno akorát Zeldu a Mária... Myslím si, že je škoda to zatím prodávat, ale to je už na každém :-). Je fakt, že třeba na 3DSko se mi 90% času práší, protože hry vychází hodně pomalu. S Vitou to min. první půlrok/rok nebude jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Co se launche týče, Vita má druhý nejlepší launch lineup za posledních dvanáct let, podle nějakého článku, který jsem už zapomněl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 zdravim jsem taky vlastnik teho vyborne konzole ale mel bych jednu otazecku.jak je to stema zpravama z mobilu.vim ze je dokaze jen prijimat.Problem je ze me to sice prijme zpravy ale musim ps vitu vypnout a zase zapnout a vsechny zpravy prijdou.jaktoze nechodi sms normalne kdyz mam konzoli zapnutou a musim ji vypnout abych zjistil jestli mi nekdo nepsal.urcite nejsem jedinej ne???? nebo jestli jo tak prosim co delam spatne,je to nekde v nastaveni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 ecchete někdo naočit nějakou recenzy ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Tak jsem si predevcirem koupil Uncharted Golden Abyss, bohuzel ta PSV nema ani pamet 64mb takze proste musim prikoupit memory kartu, beru to opravdu jako neuveritelne gigantickou nevyhodu a jen obirani o dalsi prachy. Hm...samé fňukání.Jestli nemáš dalších 300kč na 4GB kartu,tak nevím proč si vůbec kupuješ PS Vitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 endhalf > asi jsem to uz nekde psal, ale kdyz vidim ty ohlasene tituly - to je prave imho nejvetsi chyba SONY. To jsou zkratka hry (a typy her) na velke konzole. Kdo je bude jeste kupovat navic pro VITu? Malo kdo.. Nintendo se spravne orientuje na tituly, ktere jsou urcene pro handheldove hrani, nechapu, ze to sony po PSP jeste nepochopila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.