silver Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Dneska ráno jsem se chtel lognout na PSN ale pise mi to ze je nový update... chci teda vedet jestli mam dat nainstalovat nebo ne...Mam waninkoko... 1)nechci dostat ban,2)nehcci ztratit stazene hry...3) nechci dostat ban...poradte prosim díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 http://www.psney.4fan.cz/?p=218 LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Lock :((((((((((((((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Me by zajímalo jestli jsou nejake nove funkce v tomhle OFW nebo jestli to zas je jen kvuli jailbreakarum :) dekuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Je to kvuli JB ... rikali to uz driv ze Sony vydá novej FW ..prý v něm zamezí update z USB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 update z USB tam pořád je, jen změnili klíče,nejdou homebrew aplikace. Navíc se objevily zprávy, že když se to nainstaluje na CFW, dojde k bricku,musí to být na OFW 3.55. Pár dní vydržte, bude CFW 3.56. Jinak PSN zatím jede pomocí triku s DNS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 update z USB tam pořád je, jen změnili klíče,nejdou homebrew aplikace. Navíc se objevily zprávy, že když se to nainstaluje na CFW, dojde k bricku,musí to být na OFW 3.55. Pár dní vydržte, bude CFW 3.56. Jinak PSN zatím jede pomocí triku s DNS To jako jenom zmenili klice ktery si uz ted par hodin po vydani muze kazdej precit na netu???? Jsou normalni???? Vzdyt deni kolem toho asi sledujou a vi co je na netu k mani. Kdyby se na to vysrali udelali by lip..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 3dmaya: Nebreč tu a hraj origo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Sony skillZ :D jasne ze jen zmenili klice ktery uz Kakaroto decryptoval a snad dal i na web dalsi ze sony´s Fails + ani nepřidaly neco proc by mel CFWčkář přejít na OFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 3dmaya: Nebreč tu a hraj origo :D Nebrecim, je mi to sumak. Jen mi to prijde usmevy. Ono se nenadarmo rika: "Japonci jsou se silama na konci" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Myslím že by sony měla jít na exkurzi do MS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Nový fw beru jako vysvobození a second/last chance. Vyzkoušel jsem si CFW a díky, nechci už nikdy víc. Sony banovat nezačla, tak doufám, že pokud nahodím na OFW, že mě za půl roku nedá ban jen za to, že jsem to kdysi na pár dnů vyzkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Nový fw beru jako vysvobození a second/last chance. Vyzkoušel jsem si CFW a díky, nechci už nikdy víc. Sony banovat nezačla, tak doufám, že pokud nahodím na OFW, že mě za půl roku nedá ban jen za to, že jsem to kdysi na pár dnů vyzkoušel. Ohlaseni novymu firmwaru chybel jeden napravenej hrisnik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Ohlaseni novymu firmwaru chybel jeden napravenej hrisnik :-) Neměl jsem v úmyslu se na CFW držet po celou dobu, protože pro mě je přednější Online hraní. CFW jsem zkusil pouze ze zvědavosti, co by se teoreticky dalo z konzole vytáhnout. Jen ve mě hnízdí nejistota, protože ban zřejmě můžu dostat i teď, pokud už mám OFW - to je jediná věc, co mě hryže svědomí. Nejsem proti těm, kteří používají CFW pokud mě ničím neomezují při hraní. Svatoušek nejsem a pochybuju, že by se tu našel někdo, kdo by měl vše legální (antivir, os, hry, filmy atd..) Takový člověk snad v dnešní době neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Neměl jsem v úmyslu se na CFW držet po celou dobu, protože pro mě je přednější Online hraní. CFW jsem zkusil pouze ze zvědavosti, co by se teoreticky dalo z konzole vytáhnout. Jen ve mě hnízdí nejistota, protože ban zřejmě můžu dostat i teď, pokud už mám OFW - to je jediná věc, co mě hryže svědomí.Nejsem proti těm, kteří používají CFW pokud mě ničím neomezují při hraní. Svatoušek nejsem a pochybuju, že by se tu našel někdo, kdo by měl vše legální (antivir, os, hry, filmy atd..) Takový člověk snad v dnešní době neexistuje. Respekt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.