Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nový FirmWare?

silver

Recommended Posts

update z USB tam pořád je, jen změnili klíče,nejdou homebrew aplikace. Navíc se objevily zprávy, že když se to nainstaluje na CFW, dojde k bricku,musí to být na OFW 3.55. Pár dní vydržte, bude CFW 3.56. Jinak PSN zatím jede pomocí triku s DNS

To jako jenom zmenili klice ktery si uz ted par hodin po vydani muze kazdej precit na netu???? Jsou normalni???? Vzdyt deni kolem toho asi sledujou a vi co je na netu k mani. Kdyby se na to vysrali udelali by lip.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nový fw beru jako vysvobození a second/last chance. Vyzkoušel jsem si CFW a díky, nechci už nikdy víc. Sony banovat nezačla, tak doufám, že pokud nahodím na OFW, že mě za půl roku nedá ban jen za to, že jsem to kdysi na pár dnů vyzkoušel.

Ohlaseni novymu firmwaru chybel jeden napravenej hrisnik :-)

Odkaz ke komentáři

Ohlaseni novymu firmwaru chybel jeden napravenej hrisnik :-)

Neměl jsem v úmyslu se na CFW držet po celou dobu, protože pro mě je přednější Online hraní. CFW jsem zkusil pouze ze zvědavosti, co by se teoreticky dalo z konzole vytáhnout. Jen ve mě hnízdí nejistota, protože ban zřejmě můžu dostat i teď, pokud už mám OFW - to je jediná věc, co mě hryže svědomí.

Nejsem proti těm, kteří používají CFW pokud mě ničím neomezují při hraní. Svatoušek nejsem a pochybuju, že by se tu našel někdo, kdo by měl vše legální (antivir, os, hry, filmy atd..) Takový člověk snad v dnešní době neexistuje.

Odkaz ke komentáři

Neměl jsem v úmyslu se na CFW držet po celou dobu, protože pro mě je přednější Online hraní. CFW jsem zkusil pouze ze zvědavosti, co by se teoreticky dalo z konzole vytáhnout. Jen ve mě hnízdí nejistota, protože ban zřejmě můžu dostat i teď, pokud už mám OFW - to je jediná věc, co mě hryže svědomí.

Nejsem proti těm, kteří používají CFW pokud mě ničím neomezují při hraní. Svatoušek nejsem a pochybuju, že by se tu našel někdo, kdo by měl vše legální (antivir, os, hry, filmy atd..) Takový člověk snad v dnešní době neexistuje.

Respekt...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu