Jump to content

Recommended Posts

Posted
update z USB tam pořád je, jen změnili klíče,nejdou homebrew aplikace. Navíc se objevily zprávy, že když se to nainstaluje na CFW, dojde k bricku,musí to být na OFW 3.55. Pár dní vydržte, bude CFW 3.56. Jinak PSN zatím jede pomocí triku s DNS

To jako jenom zmenili klice ktery si uz ted par hodin po vydani muze kazdej precit na netu???? Jsou normalni???? Vzdyt deni kolem toho asi sledujou a vi co je na netu k mani. Kdyby se na to vysrali udelali by lip.....

Posted
Ohlaseni novymu firmwaru chybel jeden napravenej hrisnik :-)

Neměl jsem v úmyslu se na CFW držet po celou dobu, protože pro mě je přednější Online hraní. CFW jsem zkusil pouze ze zvědavosti, co by se teoreticky dalo z konzole vytáhnout. Jen ve mě hnízdí nejistota, protože ban zřejmě můžu dostat i teď, pokud už mám OFW - to je jediná věc, co mě hryže svědomí.

Nejsem proti těm, kteří používají CFW pokud mě ničím neomezují při hraní. Svatoušek nejsem a pochybuju, že by se tu našel někdo, kdo by měl vše legální (antivir, os, hry, filmy atd..) Takový člověk snad v dnešní době neexistuje.

Posted
Neměl jsem v úmyslu se na CFW držet po celou dobu, protože pro mě je přednější Online hraní. CFW jsem zkusil pouze ze zvědavosti, co by se teoreticky dalo z konzole vytáhnout. Jen ve mě hnízdí nejistota, protože ban zřejmě můžu dostat i teď, pokud už mám OFW - to je jediná věc, co mě hryže svědomí.

Nejsem proti těm, kteří používají CFW pokud mě ničím neomezují při hraní. Svatoušek nejsem a pochybuju, že by se tu našel někdo, kdo by měl vše legální (antivir, os, hry, filmy atd..) Takový člověk snad v dnešní době neexistuje.

Respekt...