Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
update z USB tam pořád je, jen změnili klíče,nejdou homebrew aplikace. Navíc se objevily zprávy, že když se to nainstaluje na CFW, dojde k bricku,musí to být na OFW 3.55. Pár dní vydržte, bude CFW 3.56. Jinak PSN zatím jede pomocí triku s DNS

To jako jenom zmenili klice ktery si uz ted par hodin po vydani muze kazdej precit na netu???? Jsou normalni???? Vzdyt deni kolem toho asi sledujou a vi co je na netu k mani. Kdyby se na to vysrali udelali by lip.....

Odesláno
Ohlaseni novymu firmwaru chybel jeden napravenej hrisnik :-)

Neměl jsem v úmyslu se na CFW držet po celou dobu, protože pro mě je přednější Online hraní. CFW jsem zkusil pouze ze zvědavosti, co by se teoreticky dalo z konzole vytáhnout. Jen ve mě hnízdí nejistota, protože ban zřejmě můžu dostat i teď, pokud už mám OFW - to je jediná věc, co mě hryže svědomí.

Nejsem proti těm, kteří používají CFW pokud mě ničím neomezují při hraní. Svatoušek nejsem a pochybuju, že by se tu našel někdo, kdo by měl vše legální (antivir, os, hry, filmy atd..) Takový člověk snad v dnešní době neexistuje.

Odesláno
Neměl jsem v úmyslu se na CFW držet po celou dobu, protože pro mě je přednější Online hraní. CFW jsem zkusil pouze ze zvědavosti, co by se teoreticky dalo z konzole vytáhnout. Jen ve mě hnízdí nejistota, protože ban zřejmě můžu dostat i teď, pokud už mám OFW - to je jediná věc, co mě hryže svědomí.

Nejsem proti těm, kteří používají CFW pokud mě ničím neomezují při hraní. Svatoušek nejsem a pochybuju, že by se tu našel někdo, kdo by měl vše legální (antivir, os, hry, filmy atd..) Takový člověk snad v dnešní době neexistuje.

Respekt...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu