Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

JAK tohle udelat(video) to je naaarez!!!!!

>><<

Recommended Posts

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

http://www.sony.cz/view/ShowArticle.action?article=1080556334226&site=odw_cs_CZ

...bych zkusil tohle!!!!!

EDIT:

nebo tohle...

http://www.sonyczech.cz/servis_centra.htm

je děkuji :-), ale co jim řeknu ? :-O

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

EDIT:

nebo tohle...

...tak to uz je fakt na tobe.... :wink:

Odkaz ke komentáři

EDIT:

nebo tohle...

...tak to uz je fakt na tobe.... :wink:

je děkuji dal bych ti pudu :twisted: :lol:

Odkaz ke komentáři

Jak rika MikeM je to na tobe. Rozhodne nesmis rict "Menil jsem gameboot a znicil jsem to" to te poslou domu. Jinak mas uplny brick nebo se da zapnout? Muzes zkusit neco ve stylu "dal jsem upgrade, sel jsem mezitim na kavu a kdyz se vratim je z nej tohle" nebo ze vypad proud behem aktualizace, improvizuj.

Odkaz ke komentáři

Jak rika MikeM je to na tobe. Rozhodne nesmis rict "Menil jsem gameboot a znicil jsem to" to te poslou domu. Jinak mas uplny brick nebo se da zapnout? Muzes zkusit neco ve stylu "dal jsem upgrade, sel jsem mezitim na kavu a kdyz se vratim je z nej tohle" nebo ze vypad proud behem aktualizace, improvizuj.

tjn řeknu při upgradu, to je good, díky moc na jednu stranu sem rád že to forům je že sou tu lidi co dokážou pomoct a pomůžou, ale na druhou stranu bez fora by se mi to nestalo :-) :P :twisted: :wink:

Odkaz ke komentáři

....jak rika "smarter", zkusil bych to na vypadnuti proudu pri updatu....tam se ti taky prepisuje flash...takze by to mohli pochopit...kazdopadne za zkousku nic nedas-maximalne te vyhodi.Nadeje na opravu umira posledni :mrgreen:

uš je to na reklamaci teďkon by mi zajímalo jak to dopadne :-)

Odkaz ke komentáři

lenze problem je v tom,ze ak v polke updatu vyberete baterku = mate full brick , zelene svetielko a cierna obrazovka

ale on moze zapnut PSP len mu nejde ziadna aplikacia...

takze toto mu nezbastia.. a celkovy problem je teraz ako s toho urobit full brick ked nezapne up ani nic.. no proste toto je najviac poondene ako sa len da!! :/

Odkaz ke komentáři

lenze problem je v tom,ze ak v polke updatu vyberete baterku = mate full brick , zelene svetielko a cierna obrazovka

takze toto mu nezbastia.. a celkovy problem je teraz ako s toho urobit full brick ked nezapne up ani nic.. no proste toto je najviac poondene ako sa len da!! :/

Ikdyby to slo neni to vubec dobry napad. Ted ma aspon neco (MP3, Video, Fotky) kdyz to brickne, pak to bude akorat na hazeni do dalky. Zbasti ti nebo stejne je to zatim nejlepsi cesta co muze delat. Kazdopadne TeaPacku dej pak vedet jak to vypada.

[glow=red:3383b20313]to shadow.wizard[/glow:3383b20313] - neni lepsi vsechny ty odkazy smazat at se nekdo dalsi nespali?

Odkaz ke komentáři

2smalter

"

Ikdyby to slo neni to vubec dobry napad. Ted ma aspon neco (MP3, Video, Fotky) kdyz to brickne, pak to bude akorat na hazeni do dalky. Zbasti ti nebo stejne je to zatim nejlepsi cesta co muze delat. Kazdopadne TeaPacku dej pak vedet jak to vypada.

[glow=red:11f5719ae3]to shadow.wizard[/glow:11f5719ae3] - neni lepsi vsechny ty odkazy smazat at se nekdo dalsi nespali?

neboj se určitě se ozvu, souhlasím s tebou chtělo by to smazat

2myschoo

hele chytrolíne nech si to pro sebe, takovýhle narážky nejsem zvědavej já sem se ptal o pomoc, až se budu ptát kdo potřebuje nakopat dop*dele tak uš budu vědět za kym jít (omlouvám se za agresivitu adminům)

Odkaz ke komentáři

[glow=red:e00e5d7a7d]to shadow.wizard[/glow:e00e5d7a7d] - neni lepsi vsechny ty odkazy smazat at se nekdo dalsi nespali?

mazani jakykoliv odkazu jen pro to, ze nekdo spatne preflashuje PSP vsude se pise na svoji vlastni zodpovednost...a je mnoho zpusobu jak psp od bricku zachranit

Vubec nechapu jak nekdo muze nahrat neco do flash pameti a nevedet ani co to je..to sis to pmf nemohl prohlidnout v PC? mazani odkazu ne-e maximalne vsude napsat velky warning! ze takovy blank screen gameboot je spatny;)

Odkaz ke komentáři

[glow=red:c69f52c9cd]to shadow.wizard[/glow:c69f52c9cd] - neni lepsi vsechny ty odkazy smazat at se nekdo dalsi nespali?

mazani jakykoliv odkazu jen pro to, ze nekdo spatne preflashuje PSP vsude se pise na svoji vlastni zodpovednost...a je mnoho zpusobu jak psp od bricku zachranit

Vubec nechapu jak nekdo muze nahrat neco do flash pameti a nevedet ani co to je..to sis to pmf nemohl prohlidnout v PC? mazani odkazu ne-e maximalne vsude napsat velky warning! ze takovy blank screen gameboot je spatny;)

Leda ze by ten warning byl opravdu velky. Ale bude to takova jama nakryta listim (do ktere uz spadli tri uzivatele fora) se znackou POZOR NESPADNETE. Myslim ze by bylo lepsi tu jamu zahrabat uplne, informativnost fora tim rozhodne neklesne a nekomu to mozna pomuze. A krome toho nemyslim si ze kazdy se uvedomuje ze to nahrava do flash, nekteri si dokonce mysleli ze pomuze format karty, nemohou za to, ze na PSP scene se pohybuji jen chvili a neznaji vsechna uskali.

Odkaz ke komentáři

[glow=red:f8cdef8252]to shadow.wizard[/glow:f8cdef8252] - neni lepsi vsechny ty odkazy smazat at se nekdo dalsi nespali?

Leda ze by ten warning byl opravdu velky. Ale bude to takova jama nakryta listim (do ktere uz spadli tri uzivatele fora) se znackou POZOR NESPADNETE. Myslim ze by bylo lepsi tu jamu zahrabat uplne, informativnost fora tim rozhodne neklesne a nekomu to mozna pomuze. A krome toho nemyslim si ze kazdy se uvedomuje ze to nahrava do flash, nekteri si dokonce mysleli ze pomuze format karty, nemohou za to, ze na PSP scene se pohybuji jen chvili a neznaji vsechna uskali.

jj moje řeč do tý chvíle sem nevěděl že tam flash pamět je :-)

Odkaz ke komentáři

[glow=red:ce767f3827]to shadow.wizard[/glow:ce767f3827] - neni lepsi vsechny ty odkazy smazat at se nekdo dalsi nespali?

jj moje řeč do tý chvíle sem nevěděl že tam flash pamět je :-)

rofl a pouzivas xflash :lol: :roll:

Odkaz ke komentáři

myslím si že je to tak lepší :-) teď tu máme nové forum gameboots... a tam přibide dalších pár brickuů :-) až se tam bude o to pokoušet někdo takový jako já :)

Tam je navod, takze tam je to v poradku ale tohle bylo nebezpecny

mi povídej :cry: :mrgreen: :|

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Nechi nic říkat,ale to co je na tom vydeju neni zas tak moc jediný co tam je zajímavý je ten zvuk při začátku ten program co tam mám je jednoduchý udělat umí to víc loaderu jinak to je klasickcý prográmek na PSP změna pozadí jedno a to stejný a mně to psp prakticky funguje stejně takhle si ho taky vytuním akorát nevím jak udělal ten zvuk asi má nějakou divnou verzi.

Odkaz ke komentáři

Nechi nic říkat,ale to co je na tom vydeju neni zas tak moc jediný co tam je zajímavý je ten zvuk při začátku ten program co tam mám je jednoduchý udělat umí to víc loaderu jinak to je klasickcý prográmek na PSP změna pozadí jedno a to stejný a mně to psp prakticky funguje stejně takhle si ho taky vytuním akorát nevím jak udělal ten zvuk asi má nějakou divnou verzi.

nic proti ale nebud tu zrovna moc chytrej to videiko aspon myslim ze je trosku starsi nez ten program.. ;) a pres ten program by to dokazal kazdej..a TOHLE pres to delany neni..mam za to ze mas namysli PSPbrew nebo tak ze??+teda jeste nejakej kterej ti to nahraje na flash PSP..pokud to nedavas do devhooku..je to akorat programek kterej ti to prakticky ulehci..jenze ten clovek to tam nejspis daval vsechno sam..kamos mi to tedka vysvetlil jak se to dela a neni zrovna nejlehci se hrabat v tech souborech co sou ve firmwaru a prepisovat je,hledat atd..a hlavne NEJTEZSI je to vymyslet co tam mas prepsat..:)sam bych se v tom nevyznal..ale nekdo takovy stoprocentne je pac bez lidi kteri by se v tom FW nehrabali by ten tvuj programek nebyl ani naprogramovanej..:)

jinak ten zvuk pri spousteni se jmenuje od L nebo spis ten soubor nebo ta vec co tam je..tedka si nepamatuju jak to je..zjistim to a pak to sem zkusim napsat..a to moc lidi nevi jak to zmenit..aspon teda myslim :D :D co jsem se o tom bavil s lidma ktery tomu rozumi trosku vic..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu