Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

JAK tohle udelat(video) to je naaarez!!!!!

>><<

Recommended Posts

Nechi nic říkat,ale to co je na tom vydeju neni zas tak moc jediný co tam je zajímavý je ten zvuk při začátku ten program co tam mám je jednoduchý udělat umí to víc loaderu jinak to je klasickcý prográmek na PSP změna pozadí jedno a to stejný a mně to psp prakticky funguje stejně takhle si ho taky vytuním akorát nevím jak udělal ten zvuk asi má nějakou divnou verzi.

nic proti ale nebud tu zrovna moc chytrej to videiko aspon myslim ze je trosku starsi nez ten program.. ;) a pres ten program by to dokazal kazdej..a TOHLE pres to delany neni..mam za to ze mas namysli PSPbrew nebo tak ze??+teda jeste nejakej kterej ti to nahraje na flash PSP..pokud to nedavas do devhooku..je to akorat programek kterej ti to prakticky ulehci..jenze ten clovek to tam nejspis daval vsechno sam..kamos mi to tedka vysvetlil jak se to dela a neni zrovna nejlehci se hrabat v tech souborech co sou ve firmwaru a prepisovat je,hledat atd..a hlavne NEJTEZSI je to vymyslet co tam mas prepsat..:)sam bych se v tom nevyznal..ale nekdo takovy stoprocentne je pac bez lidi kteri by se v tom FW nehrabali by ten tvuj programek nebyl ani naprogramovanej..:)

jinak ten zvuk pri spousteni se jmenuje od L nebo spis ten soubor nebo ta vec co tam je..tedka si nepamatuju jak to je..zjistim to a pak to sem zkusim napsat..a to moc lidi nevi jak to zmenit..aspon teda myslim :D :D co jsem se o tom bavil s lidma ktery tomu rozumi trosku vic..

Neříkám že jsem chtrej jen si myslím že to neni zas tak složitý aby se na tohle video dívalo jako na nářez jako na uplně nemožný podle mně to je celkem skutečný jinak ten zvuk při spouštění to jo to má u mně RESPEKT!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nechi nic říkat,ale to co je na tom vydeju neni zas tak moc jediný co tam je zajímavý je ten zvuk při začátku ten program co tam mám je jednoduchý udělat umí to víc loaderu jinak to je klasickcý prográmek na PSP změna pozadí jedno a to stejný a mně to psp prakticky funguje stejně takhle si ho taky vytuním akorát nevím jak udělal ten zvuk asi má nějakou divnou verzi.

nic proti ale nebud tu zrovna moc chytrej to videiko aspon myslim ze je trosku starsi nez ten program.. ;) a pres ten program by to dokazal kazdej..a TOHLE pres to delany neni..mam za to ze mas namysli PSPbrew nebo tak ze??+teda jeste nejakej kterej ti to nahraje na flash PSP..pokud to nedavas do devhooku..je to akorat programek kterej ti to prakticky ulehci..jenze ten clovek to tam nejspis daval vsechno sam..kamos mi to tedka vysvetlil jak se to dela a neni zrovna nejlehci se hrabat v tech souborech co sou ve firmwaru a prepisovat je,hledat atd..a hlavne NEJTEZSI je to vymyslet co tam mas prepsat..:)sam bych se v tom nevyznal..ale nekdo takovy stoprocentne je pac bez lidi kteri by se v tom FW nehrabali by ten tvuj programek nebyl ani naprogramovanej..:)

jinak ten zvuk pri spousteni se jmenuje od L nebo spis ten soubor nebo ta vec co tam je..tedka si nepamatuju jak to je..zjistim to a pak to sem zkusim napsat..a to moc lidi nevi jak to zmenit..aspon teda myslim :D :D co jsem se o tom bavil s lidma ktery tomu rozumi trosku vic..

Neříkám že jsem chtrej jen si myslím že to neni zas tak složitý aby se na tohle video dívalo jako na nářez jako na uplně nemožný podle mně to je celkem skutečný jinak ten zvuk při spouštění to jo to má u mně RESPEKT!

Ty mas u me taky respekt....ty "vissi...a jeste si to dej do podpisu :mrgreen: "

Odkaz ke komentáři

:D :D

jinak jo jasne pres program to je v pohode ale pochybuju ze ty sis to hazel na devhook..sis to urcite hodil na flash ze??:) a kdyby sis to mel dat na DH tak bys mozna ani nevedel jak na to.. proste tady jde o to ze ten clovek si to udelal bez nejakyho posranyho programu a proto to ma pekny..v tom programku bys to neudelal tak jako on.. ;)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
pls nevite nekdo jak tohodle docilit?? :D

http://youtube.com/watch?v=303Q5bELcYM&mode=related&search=psp

Taky jsem na to koukal' date=' ale ten kdo to dělal tak musel přepsat celou vnitřní flasch pamět -> no fakt dobrej programátor....[/quote']Programator?! Iba sa pohral s Xflashom. Zmenil pozadie, zmenil font, zmenil coldboot, zmenil gameboot. Na to nieje nic tazke.

Odkaz ke komentáři

pls nevite nekdo jak tohodle docilit?? :D

http://youtube.com/watch?v=303Q5bELcYM&mode=related&search=psp

tohle by se mi taky libilo' date='ale bal bych se bricku[/quote']

jiz vyse napsano..v devhooku je to bezpecny..kdyz tyhle zmeny provadis s devhookem tak se ti s tim nemuze NIC stat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu