Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 Nechi nic říkat,ale to co je na tom vydeju neni zas tak moc jediný co tam je zajímavý je ten zvuk při začátku ten program co tam mám je jednoduchý udělat umí to víc loaderu jinak to je klasickcý prográmek na PSP změna pozadí jedno a to stejný a mně to psp prakticky funguje stejně takhle si ho taky vytuním akorát nevím jak udělal ten zvuk asi má nějakou divnou verzi. nic proti ale nebud tu zrovna moc chytrej to videiko aspon myslim ze je trosku starsi nez ten program.. ;) a pres ten program by to dokazal kazdej..a TOHLE pres to delany neni..mam za to ze mas namysli PSPbrew nebo tak ze??+teda jeste nejakej kterej ti to nahraje na flash PSP..pokud to nedavas do devhooku..je to akorat programek kterej ti to prakticky ulehci..jenze ten clovek to tam nejspis daval vsechno sam..kamos mi to tedka vysvetlil jak se to dela a neni zrovna nejlehci se hrabat v tech souborech co sou ve firmwaru a prepisovat je,hledat atd..a hlavne NEJTEZSI je to vymyslet co tam mas prepsat..:)sam bych se v tom nevyznal..ale nekdo takovy stoprocentne je pac bez lidi kteri by se v tom FW nehrabali by ten tvuj programek nebyl ani naprogramovanej..:) jinak ten zvuk pri spousteni se jmenuje od L nebo spis ten soubor nebo ta vec co tam je..tedka si nepamatuju jak to je..zjistim to a pak to sem zkusim napsat..a to moc lidi nevi jak to zmenit..aspon teda myslim :D :D co jsem se o tom bavil s lidma ktery tomu rozumi trosku vic.. Neříkám že jsem chtrej jen si myslím že to neni zas tak složitý aby se na tohle video dívalo jako na nářez jako na uplně nemožný podle mně to je celkem skutečný jinak ten zvuk při spouštění to jo to má u mně RESPEKT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 Nechi nic říkat,ale to co je na tom vydeju neni zas tak moc jediný co tam je zajímavý je ten zvuk při začátku ten program co tam mám je jednoduchý udělat umí to víc loaderu jinak to je klasickcý prográmek na PSP změna pozadí jedno a to stejný a mně to psp prakticky funguje stejně takhle si ho taky vytuním akorát nevím jak udělal ten zvuk asi má nějakou divnou verzi. nic proti ale nebud tu zrovna moc chytrej to videiko aspon myslim ze je trosku starsi nez ten program.. ;) a pres ten program by to dokazal kazdej..a TOHLE pres to delany neni..mam za to ze mas namysli PSPbrew nebo tak ze??+teda jeste nejakej kterej ti to nahraje na flash PSP..pokud to nedavas do devhooku..je to akorat programek kterej ti to prakticky ulehci..jenze ten clovek to tam nejspis daval vsechno sam..kamos mi to tedka vysvetlil jak se to dela a neni zrovna nejlehci se hrabat v tech souborech co sou ve firmwaru a prepisovat je,hledat atd..a hlavne NEJTEZSI je to vymyslet co tam mas prepsat..:)sam bych se v tom nevyznal..ale nekdo takovy stoprocentne je pac bez lidi kteri by se v tom FW nehrabali by ten tvuj programek nebyl ani naprogramovanej..:) jinak ten zvuk pri spousteni se jmenuje od L nebo spis ten soubor nebo ta vec co tam je..tedka si nepamatuju jak to je..zjistim to a pak to sem zkusim napsat..a to moc lidi nevi jak to zmenit..aspon teda myslim :D :D co jsem se o tom bavil s lidma ktery tomu rozumi trosku vic.. Neříkám že jsem chtrej jen si myslím že to neni zas tak složitý aby se na tohle video dívalo jako na nářez jako na uplně nemožný podle mně to je celkem skutečný jinak ten zvuk při spouštění to jo to má u mně RESPEKT! Ty mas u me taky respekt....ty "vissi...a jeste si to dej do podpisu :mrgreen: " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 :D :D jinak jo jasne pres program to je v pohode ale pochybuju ze ty sis to hazel na devhook..sis to urcite hodil na flash ze??:) a kdyby sis to mel dat na DH tak bys mozna ani nevedel jak na to.. proste tady jde o to ze ten clovek si to udelal bez nejakyho posranyho programu a proto to ma pekny..v tom programku bys to neudelal tak jako on.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 njn je to moc pěkný ale radši od toho ruce dál kdo neumí ať to radši ani nezkouší:D jinak sbohem PSP:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 pls nevite nekdo jak tohodle docilit?? :D http://youtube.com/watch?v=303Q5bELcYM&mode=related&search=psp Taky jsem na to koukal, ale ten kdo to dělal tak musel přepsat celou vnitřní flasch pamět -> no fakt dobrej programátor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 pls nevite nekdo jak tohodle docilit?? :D http://youtube.com/watch?v=303Q5bELcYM&mode=related&search=psp Taky jsem na to koukal' date=' ale ten kdo to dělal tak musel přepsat celou vnitřní flasch pamět -> no fakt dobrej programátor....[/quote']Programator?! Iba sa pohral s Xflashom. Zmenil pozadie, zmenil font, zmenil coldboot, zmenil gameboot. Na to nieje nic tazke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 pls nevite nekdo jak tohodle docilit?? :D http://youtube.com/watch?v=303Q5bELcYM&mode=related&search=psp tohle by se mi taky libilo,ale bal bych se bricku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 njn je to moc pěkný ale radši od toho ruce dál kdo neumí ať to radši ani nezkouší:D jinak sbohem PSP:D OMG kdyz to das do DEVHOOKU!!!!!! tak se ti s PSP nemuze NIC STAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 pls nevite nekdo jak tohodle docilit?? :D http://youtube.com/watch?v=303Q5bELcYM&mode=related&search=psp tohle by se mi taky libilo' date='ale bal bych se bricku[/quote'] jiz vyse napsano..v devhooku je to bezpecny..kdyz tyhle zmeny provadis s devhookem tak se ti s tim nemuze NIC stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.