Betyn Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Chtěl bych se zeptat,ktere psp by ste mi doporusiily a jestli se nevyplati pockat na psp 2. Chtel bych nejake aby me tam sli stahnute hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 PSP jsou zatím 3 verze. Já bych doporučil PSP 2000 a to kvůli plnohodnotnému flashi a technickým výhodám. Přečti si první tohle http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-5-1-2011 EDIT: Ještě je PSP GO, ale to bych taky nedoporučil, kvůli ceně a nemá myslím možnost plnohodnotného flashe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Jestli nechceš čekat na psp2, kup si něco flashnutýho tady z bazáče a až vyjde psp2, stare psp prodej a kup psp2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Půjdou me na tom PSP 2000 novy hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 ISO Hry jdou aktuálně skoro na všech psp ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 A kdyz budu mit tedy PSP flashnute pujdou me tam jeste kupovane hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 A jaky je rozdil mezi hrou iso a cso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 To zda půjdou nové hry záleží na firmwaru. Pokud budeš mít nejnovější custom firmware, tak ti půjdou všechny nové (ale zas budou blbnout některé starší). Já mám trochu starší cfw. Zatím sem rozjel asi 20 her a nejela mi jen 1, takže si nemůžu stěžovat. Takže jednoduchá odpověď: nemusís se bát pojede ti skoro vše. EDIT: Samozřejmě originální hry ti taky půjdou. Rozdíl mezi ISO a CSO pro lajka není žádný. Ber to jen jako příponu (například .wma a .mp3 = taky to pro tebe není rozdíl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Díky za vše!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 ISO hra větsinou neni ořezaná a jsou vní všechny soubory. U CSO her je většinou odstraněný UPDATE FW + myslím nějaká komprese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Rozdíl mezi ISO a CSO pro lajka není žádný. Pokavaď se chceš vyhnout dotazům typu "Proč má tahle verze vyšší velikost než tahle?", "Proč se mi tahle verze seká a ta ne?" "Proč mi v týhle verzi nejdou videa, zvuky...?" tak se hodí na to odpovědět. CSO je stejná jako ISO, ale akorát je ve větší kopresaci - tudíž má o něco menší velikost, ale na druhou stranu se zase může sekat a taky v ní chybět ty videa, zvuky... aby byla co nejmenší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 jeste:kdyz je psp flashnute tak je to co ten flash-je to program pres ktery se ty hry pousti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Omezuje to nejak to psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Jedná se o firmware (což je původní software v PSP). Když ho tzv. flashneš aneb přehraješ na custom firmware, tak ti to umožní hrát stažené hry. Takže v podstatě změníš software od PSP. EDIT: Vůbec to neomezí. Maximálně tak o věci, které jdou jen s originálním firmwarem (třeba mě napadá nakupovaní her přes PSN nebo tak nějak to je, ale nejsem si jistý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Jo, flash ti umožní spouštět stažený hry a nijak neomezuje, akorát se na starších FW blokuje přístup na PSN, ale pomocí pluginu se tam dá dostat i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 K cemu slouzi to PSN-to je neco s hrama pras net ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Jo, hraješ přes to online hry nebo je třeba i stahuješ/kupuješ a pod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbi Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Myslím, že to je přímo o nakupování her přes insternet. Jestli custom firmware omezí hraní přes internet to nevím, řekl bych, že možná ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Díky.vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 díky za vše moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Zdar mam problem PSP mi pise chybu 80110306 nevite co s tim uz jsem se koukal neco s pameti poradi nekdo? [h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 No hodilo by se napsat při čem ti to chybu píše, vkládáš do hry nějaký save, nebo to píše jenom když hru zapínáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 kdyz hru zapnu jenom ale u dantes je to cely takovy divny neco jde neco se ani nezapne pak tam dam druhou pamet a jde vsechno normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 vlozil jsem tam hru undead knights a od ty doby to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 no nic ja budu muset tak zitra se poptam na novo myslel jsem ze to bude blbost ale asi ne. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.