Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Psp poradit


Betyn

Recommended Posts

PSP jsou zatím 3 verze. Já bych doporučil PSP 2000 a to kvůli plnohodnotnému flashi a technickým výhodám. Přečti si první tohle http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-5-1-2011

EDIT: Ještě je PSP GO, ale to bych taky nedoporučil, kvůli ceně a nemá myslím možnost plnohodnotného flashe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To zda půjdou nové hry záleží na firmwaru. Pokud budeš mít nejnovější custom firmware, tak ti půjdou všechny nové (ale zas budou blbnout některé starší). Já mám trochu starší cfw. Zatím sem rozjel asi 20 her a nejela mi jen 1, takže si nemůžu stěžovat. Takže jednoduchá odpověď: nemusís se bát pojede ti skoro vše.

EDIT: Samozřejmě originální hry ti taky půjdou. Rozdíl mezi ISO a CSO pro lajka není žádný. Ber to jen jako příponu (například .wma a .mp3 = taky to pro tebe není rozdíl)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozdíl mezi ISO a CSO pro lajka není žádný.

Pokavaď se chceš vyhnout dotazům typu "Proč má tahle verze vyšší velikost než tahle?", "Proč se mi tahle verze seká a ta ne?" "Proč mi v týhle verzi nejdou videa, zvuky...?" tak se hodí na to odpovědět.

CSO je stejná jako ISO, ale akorát je ve větší kopresaci - tudíž má o něco menší velikost, ale na druhou stranu se zase může sekat a taky v ní chybět ty videa, zvuky... aby byla co nejmenší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedná se o firmware (což je původní software v PSP). Když ho tzv. flashneš aneb přehraješ na custom firmware, tak ti to umožní hrát stažené hry. Takže v podstatě změníš software od PSP.

EDIT: Vůbec to neomezí. Maximálně tak o věci, které jdou jen s originálním firmwarem (třeba mě napadá nakupovaní her přes PSN nebo tak nějak to je, ale nejsem si jistý)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 6 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu