witaHavr Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Zde mám pro vás návod který sem sehnal. Jedná se o to,,jak přelstít-aby ste se dostali z CFW/OFW 3.55 na PSstore,online hrani atd!!! 12.UNORA: POZOR! TENTO FÍGL,, SONY ZJISTILO A ZABLOKOVALO HO! V TUTO CHVÍLI JE TENTO NÁVOD NECFUNKČNÍ TAK TU NEPIŠTE,,ŽE VÁM TO NEJDE!!! Step1: Go to network Step 2: Connection settings Step 3: Select Custom Step 4: Go to DNS settings Step 5: Put both the Primary and Secondary IP settings as 67.202.81.137 Step 6: Save Step 7: Sign in Step 8: Lick your middle finger and hold it up towards your tv while you watch as you are back on PSN and yell FUCK YOU SONY! !!!!!Za tento návod neručím a neberu zodpovědnost!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Bohužel to nemám osobně odzkoušeno jelikož jsem kkt udělal update na 3.56 :( .... Pry je to plně funkční,,byli tam k tomu komentáře že plně funkční! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 OMG tohle nefunguje :) Prý to funguje jen pro US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Našel jsem i něco pro německo apd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 me to jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Aspon nekomu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Je sice pekne ze to jede ale tady bych to videl na dost dobre zjistitelnej CFW -> zajimave ze mate 3.55 a hrajete online ... ja osobne bych to asi nedelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 waninkoko cfw 3.55 IT WORKS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Je sice pekne ze to jede ale tady bych to videl na dost dobre zjistitelnej CFW -> zajimave ze mate 3.55 a hrajete online ... ja osobne bych to asi nedelal Když hraju z BR discu treba black ops tak to je ejdno ne? nebo taky za to dostanu ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 No to je nejspíš jedno ale pokud se přihlásíš na PSN a oni zjístí že máš CFW tak se tě ptát nebudou jestli si hrál z origo CD nebo ne ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 ban neban chlapy do toho jste snad sli pri instalaci CFW ne? Je to jen otazka casu... i kdyz psp za cfw banany nedostavalo... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam BĂ lĂ˝ Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Mám dotaz, když si teď updatnu na OFW3.56. Půjde mi pak nainstalovat CFW 3.55 ? Jde o to že mám nový PS3 a mám dvě origo hry takže momentálně jedu na OFW3.55 a až dohraju ty origo mám v plánu jít do CFW. Ale ted nevím jestli stáhnu ten nový 3.56 tak si za pár dní budu moct nainstalovat CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssmokyy Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 to by mě taky zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 z 3.56 se na 355 cfw nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 jede to prima....nez to zas fixnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 zdravím, mám OFW 3.41 když udělám formát disku tak se smažou uplně všechny data kde by mohly být informace o JB? včetně trofejí atp? jde mi o to abych mohl hrát online bez rizika banu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Save data si zalohuj,trofeje zustanou a profil taky,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 profily vim ze zustanou.. takze trofeje jsou soucasti profilu.. no ale radsi bych je chtel smazat ale ne vsechny.. jen ty co jsem ziskal s JB chci dat pryč.. teda jestli je to nutne.. nasel jsem tu navod na mazani trofeji takze vyzkousim ale jeste dotaz.. fakt uz nic dalsiho nemusim mazat?.. jeste me napadla jedna vec.. zformatuju to a ten profil kde jsem hral s JB(bohuzel je to muj hlavni profil) tak ho smazu.. a zalozim znova jeste pred pripojenm k PSN.. ty trofeje by se pak mely ztratit ne? kdyz jsou soucasti profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 taky mi to funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Jak je možný,že někomu se po změně DSN jde přihlásit na PSN a někomu ne? Máte někdo odpověď na TO? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 kmeaw 3.55. trofeje synchronizovány.:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir82 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 potvrzuji,to jde také s tim DNS na Kmeaw 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 uz to nefunguje mam ofw 3.55 a dneska uz to pise ze je problem s DNS. To moc dlouho netrvalo :) edit: pravdu mas leone ja se nejak unahlil :sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon1468625657 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 uz to nefungujemam ofw 3.55 a dneska uz to pise ze je problem s DNS. To moc dlouho netrvalo :) Fugnuje,ale na chvili me to odpojilo.Ted je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Nevim jak vam ale me to stale jede zadne problemky zatim nebyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.