Jedi_James07 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Vždycky mě lákalo ovládat FPS hru mířením jak ve skutečnosti. Donedávna jsem si myslel, že přesně toto Wii nabízí svým uživatelům. Pak jsem ale vyzkoušel v emulátoru(viz můj příspěvek v sekci Wii-Tutoriály jménem Wii-info pro začátečníky) CoD: Reflex, a ten způsob ovládání mě vůbec nenadchl. Neměl jsem WiiMote, tak jsem použil normální počítačovou myš, a to bylo zhola nemožné ovládat. Obraz se pohyboval ne okamžitě jak to je na pc nebo konzolách(kurzor stále uprostřed), ale létal od jednoho rohu do druhého a podle toho ke kterému rohu byl kurzor blízko, tak se tím směrem začal pohybovat obraz. Jak jsem psal výš, myší neovladatelné. Jak je na tom originální WiiMote? Nevadí to tomu, a hlavně funguje to stylem: posunu WiiMotem o 20 cm, kurzor se posune přibližně o stejný kus ve hře(relativně)? A nedá se ten styl posunu obrazovky změnit na ten co je na pc? S těmito dotazy se obracím na ty co vlastní/ly Wii a hrály tento žánr her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Prosím, někdo napište ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Tohle se nedá takhle brát ... záleží na velikosti obrazovky :) Máme Plazmu 40 palců a připadá mi to míření poměrně věrhodné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosik4 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 CoD:Black Ops. >>> přesně, já, na by voko 54cm úhlopříčce když posunu motionem o 20cm a 3x se otočím dokola :D to je jako s myší na kompu při citlivosti 2800dpi posunout o 7cm :D takže na tý malý úhlopříčce je to fakt citlivý ten posun, je to o zvyk, ale rodhodně je to bomba pařba na tom, kor když zatřepeš nunchakem pro přebití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Jak je na tom originální WiiMote? Nevadí to tomu, a hlavně funguje to stylem: posunu WiiMotem o 20 cm, kurzor se posune přibližně o stejný kus ve hře(relativně)? S Wiimote je to naprosto v pohodě, navíc myslím, že citlivost se dá změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 jojo s Remotem je to v pohode... ale chce to trosku cviku... ideal je nejaka tv +-106cm ... pokud to zkusis u projektoru (uhlopricka cca 300cm) tak tam uz to zase nesedi...to same u malych uhlopricek... ale po chvili cviku :) ti to ani neprijde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.