Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vždycky mě lákalo ovládat FPS hru mířením jak ve skutečnosti. Donedávna jsem si myslel, že přesně toto Wii nabízí svým uživatelům.

Pak jsem ale vyzkoušel v emulátoru(viz můj příspěvek v sekci Wii-Tutoriály jménem Wii-info pro začátečníky) CoD: Reflex, a ten způsob ovládání mě vůbec nenadchl. Neměl jsem WiiMote, tak jsem použil normální počítačovou myš, a to bylo zhola nemožné ovládat.

Obraz se pohyboval ne okamžitě jak to je na pc nebo konzolách(kurzor stále uprostřed), ale létal od jednoho rohu do druhého a podle toho ke kterému rohu byl kurzor blízko, tak se tím směrem začal pohybovat obraz. Jak jsem psal výš, myší neovladatelné.

Jak je na tom originální WiiMote? Nevadí to tomu, a hlavně funguje to stylem: posunu WiiMotem o 20 cm, kurzor se posune přibližně o stejný kus ve hře(relativně)?

A nedá se ten styl posunu obrazovky změnit na ten co je na pc?

S těmito dotazy se obracím na ty co vlastní/ly Wii a hrály tento žánr her.

Posted

CoD:Black Ops. >>> přesně, já, na by voko 54cm úhlopříčce když posunu motionem o 20cm a 3x se otočím dokola :D to je jako s myší na kompu při citlivosti 2800dpi posunout o 7cm :D

takže na tý malý úhlopříčce je to fakt citlivý ten posun, je to o zvyk, ale rodhodně je to bomba pařba na tom, kor když zatřepeš nunchakem pro přebití

• 2 weeks later...