bubo82 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Cau lidi, poradi mi nekdo? Zkousel jsem k xboxu pripojit 8GB flashku naformatovanou na FAT32 presne podle http://console-forum.net/tema/112682-hry-z-flashdisku jenze kdyz ji pak strcim do pc, tak je plna. Jak na ni hodim treba naky demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZAPO Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 musis stahnou program usb xtaf explorer a hazet to na flashku pres nej nekde tady je navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bubo82 Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 diky, to sem nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Máš flashlej x-box? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bubo82 Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 no jasne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZAPO Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 nato aby tam hazel dema nepotrebuje flash sam ho nemam a delal jsem to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bubo82 Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Hm, ale stejne mi to nejde. Kdyz pak strcim flashku s hrou do xboxu tak mi to misto "USB Memory" napise "Unformatted". Ale mozna to delam blbe s tim Xtaf Explorerem, ja to do toho jenom pretahl a chvili tam svitilo injecting a pak jako ze hotovo. Musim se podivat po tom navodu k tomu programku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZAPO Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 http://console-forum.net/tema/90335-usb-xtaf-xplorer-spravujte-obsah-flashky-od-x360tky-navod-na-update-her hele me to delalo vzdy kdyz jsem tam daval demo ze se to jakoby seklo a trva to docela dlouho to nahravani takze jsem cekal nez prestane blikat flashka a pak jeste chvili a slo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bubo82 Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 jasne, dik za ten link, jdu to mordovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bubo82 Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Tak uz to chodi :-D Fakt parada. Sice se mi Riddick demo z flashky kouslo na tvrdo jeste v menu, ale to bude asi ta hra naka nakopla. Jinak super, jdu si s tim hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bubo82
Cau lidi, poradi mi nekdo? Zkousel jsem k xboxu pripojit 8GB flashku naformatovanou na FAT32 presne podle http://console-forum.net/tema/112682-hry-z-flashdisku jenze kdyz ji pak strcim do pc, tak je plna. Jak na ni hodim treba naky demo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.