DeSmond Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2011 Tak pro ty co nesleduji Halo Waypoint a nemuzou se dockat zitrka, tady mate male tour po mapach V Defiant Map Packu Citovat
rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2011 Wow zajímavé, ta mapa ve vesmíru se mi moc nelíbí, ale ta nízka gravitace to je supr, ale více se těším na ten Highlands, ten bude vážně suprovej! Citovat
DeSmond Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2011 Na highlands se tesim bezpochyby nejvi, protoze mam rad BTB....ale ten Condemned je s tim low-gravity core opravdu zajimavy... Citovat
DeSmond Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2011 Juchu, tak jsem dnes konecne zdolal Halo: Reach na Legendary....Nebylo to tak tezke....obvzlast s radami od tyranta...ted uz jen dodelat otravne achievmenty jako mega score ve firefightu a podobne blbosti a bude to komplet...a pak se pomalu brhnu na Halo 3 a ODST....jak ja se tesim :) Citovat
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 DeSmond, zaručuju ti že ajchy v Halo 3 ti zaberou mnohem ale mnohem víc času než reach, oproti reach tam jsou opravu hardcore ajchy, já osobně jich mám na druhém profilu ThalamicRockyzz 69 z 79, aspon myslim, na víc jsem si už netroufl.... Citovat
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Tak dnes nam konecne vychazi defiant map pack...body jsem nastesti vcera sehnal, tak se k tomu snad dnes alespon na chvili dostanu...osobne nevim kdy bude DLC na XBL, rano jeste nebyl Jinak koukam na ty achievmenty Halo 3 a nektere jsou pekne stupidni...chce to stravit hodne casu v multaku....jako 5 G za double kill pomoci jedne streli spartan laseru....zajimavy no...ale zas takovy lovec ajchu nejsem abych tohle musel mit tak na 1000 G To chci jen hry ktere mam vylozene rad a u kterych kvuli tomu nemusim stravit milion let :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Jinak dnes celkem zajimavy a velice hodnotny challenge za 5k cR (tolik kreditu za daily challenge jsem jeste nevidel), L.D. Spear Dokonči misi "Tip of the Spear", bez smrti, na Legendarní obtížnost se zaplýma Mythic, Thunderstorm, Tilt, a Tough Luck lebkami. To je podle me proveditelne a nevyjit dnes defiant pack ktery ma prednost tak se do toho i vrhnu....za ty kredity to stoji...obvzlast kdyz se da tato mise opet pekne precurat :) Citovat
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 No tak já se budu snažit body sehnat ted, včera jsem nic nesehnal, jinak ta mise, jak očůrat? Máš na to nějakej návod či tak něco, myslím video? Citovat
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Doporucuju toto http://www.youtube.com/user/MythicTyrant#p/u/16/Wtnugwyw18M Sam jsem podle toho jel v Legendary a neni tam vylozene tezke misto...dokonce i strilny se daji sejmout z dalky, takze ve vysledku je to celkem jednoduche.... BTW. Nevite jestli je uz Defiant pack na Live? Jsem v práci :( Citovat
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Jo jo už se dá stahnout :) Jinak jestli tam je nebo není na to se mužeš vždy mrknout na xbox.com :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Na nasich super rychlich pocitacich asi tezko...mam vyzkouseno :) Citovat
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 No pokud tenhle topic vůbec ještě někdo čte tak bych se chtěl s vámi podělit z opravdu skvělými videi, "machinimami" z Halo Reach, dokážou opravdu rozesmát, nejspíše jste je už viděli ale i přesto je sem dám :) - ONE PISSED OFF GUY - FORKLIFT BEATS EVERYTHING Je jich tam opravdu i mnoho dalších a většina stojí za to, stačí na YT napsat halo reach machinima :) Citovat
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 No tak nový Defiant Map Pack mám stažen, ovšem momentálně si ho můžu zahrát leda v custom games nebo ve forgi, v matchmakingu zatím není k dispozici, doufám že zítra bude :) No co se týče Highlands, úžasná mapa a skvělá pro Big Team Battle nebo Big Team Slayer, nevím jak se to píše přesně no a Condemned, tedy mapa ve vesmíru je docela nic moc, je tam jen jedna místnost kde je nízka gravitace a halo 3 bylo v tomhle mnohem lepší tam se dala gravitace v menu nastavovat, v menu pro mod... Tady to bohůžel nejde :( Citovat
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Coze? Neni to v matchmakingu? Tak to je vice mene nepouzitelne :( Citovat
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Neboj zítra se to tam určitě objeví a na bungie foru jsem četl taky něco o času 11pm tedy v 11 večer :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Jenze Ja chvili hrat hned... :) 11 pm jakyho casu? Citovat
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 To opravdu nemám tušení :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 To opravdu nemám tušení :) V tom pripade je ta informace uplne na nic :) Jestli to bylo na foru bungie.net tak to byl pravdepodobne americky cas a dockame se az rano a to je nemile protoze zitra budu doma nejdriv tak v pul osme :( Citovat
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Hh takže pro tebe vychází defiant až 16. března, chudáku :D No zítra budu doma kolem 14:40 takže se dost těším :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 To me fakt jebe ja si to zaplatim a hrat to numuzu...fuck u 343 industries...co bych Ted dal za to chodit na zakladku... zadny starosti a hromada casu Citovat
dragon810 Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 dneska jsem hral Halo 1 fakt narez zitra asi budu pokracovat uz se tesim na ten remake Citovat
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Jo jo ten remake mě taky láká ale už by to chtělo nějakej gameplay, nejlepší by bylo kdyby tam byl i multiplayer a coop, jinak bych si to asi nekoupil, stačilo by i jen jedno s toho.... Citovat
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Multak tam snad nebude, to uz by byl treti soucasne bezici Multak coz je blbost... Ja osobne doufam ze to bude ciste singlac z xbl za nejakych 800-1200 msp... Citovat
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Ale no tak neříkej že bys neuvítal takovej Coop :) ? Citovat
haloconsoleforum Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Zdravím !! už to jde hrát !! uvidíme se tam !! croft (aktuálně 4 tisíce lidí v map packu. ) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.