Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdravím všechny příznivce nejlepší hry na světě : )

Takže sice taky nevím kde má divoká svině brzdy, nicméně líbí se mi a klidně bych měnil :P za warthoga. Jinak na seznamu přibylo pár nových jmen, tak snad budou aktivní, než někteří starší hráči na seznamu ( cca 80 % hráčů bohužel ) .

Co se mě osobně týče nové mapy jsou fajn. Asi se všichni shodneme, že nejlepší pasáž je ona úžasná místnost v codenamed. Uvidíme se v halo??

Odesláno

Snad se uvidime...ja to ted posledni dobu hrozne zanedbavam protoze neni moc casu a stve me ze jsme nedali uz dlouho nejakou veci CF kalbu :)

Krom toho jsem si vcera zkazil chut, kdyz jsem si chtel dat jednu hru a na highlands me nejaky spolupracujici tym uplne roztrilel....obsadili vsechny sniperovaci zbrane a nemel jsem sanci..... 5 killu/ 24 smrtim....mozna muj nejhorsi vysledek vubec...stydim se....dost jsem odvykl :(

Odesláno

Prosím, potřebuju malou radu. Začínám v Halo 3, dokončil jsem 5 misí, ale v multiplayeru mi jdou jen asi 3 módy, píše to že nemám ty mapy. Chtěl jsem se zeptat, jestli se mi ty další multiplayeroví módy a mapy postupně odemknou (až budu mít nějaký skill, po dohrání kampaně atd...), nebo jestli si musím ty mapy koupit z livu? Díky

Odesláno

JJ to je vylozene vyhodna koupe a vyplati se to...ocividne me tenhle system stve, protoze aby sis zahral, musis platit navic...to je na HR v poho ze maj ty map packy vlastni zalozky, ale zase si je nezahrejs v normalnichj playlistech (ikdyz obcas uz jo)...ma to svy vyhody a nevyhody....

Btw. : Mate taky ten pocit, ze je MP v HALO 3 lehci? Me prijde ze si to hrozne davam, tak nevim jestli to neni tim, ze vsichni dobri hraci uz hrajou HR a v Halu jsou samy *****i....nedavno jsem si dal jednu hru a mel jsem spread asi plus 11 coz uz jsem v HR dlouho nemel protoze uz jsem to docela dlouho nehral a vsechny postupne nabyvajici skilly jsem uz pomalu ztratil :) .... ocividne to ale na trojku staci.....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu