rockyzz Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 RB|éčkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Aha takze klasickej melee, to me taky mohlo napadnout, ale mic drzim tak malo ze jsem se k nemu od te doby nedostal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Tento tyden dalsi LASO vyzva, tentokrat mise Tip of the Spear za peknych 13000 cR... Opet odkazuji na tyrantuv navod na youtube...popripadne vyhledejte jeho myticky navod(tedy primo navod na LASO) http://www.youtube.com/user/MythicTyrant?feature=chclk#p/u/16/Wtnugwyw18M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Levnejsi provedeni Warthogu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Zdravím všechny příznivce nejlepší hry na světě : ) Takže sice taky nevím kde má divoká svině brzdy, nicméně líbí se mi a klidně bych měnil :P za warthoga. Jinak na seznamu přibylo pár nových jmen, tak snad budou aktivní, než někteří starší hráči na seznamu ( cca 80 % hráčů bohužel ) . Co se mě osobně týče nové mapy jsou fajn. Asi se všichni shodneme, že nejlepší pasáž je ona úžasná místnost v codenamed. Uvidíme se v halo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Snad se uvidime...ja to ted posledni dobu hrozne zanedbavam protoze neni moc casu a stve me ze jsme nedali uz dlouho nejakou veci CF kalbu :) Krom toho jsem si vcera zkazil chut, kdyz jsem si chtel dat jednu hru a na highlands me nejaky spolupracujici tym uplne roztrilel....obsadili vsechny sniperovaci zbrane a nemel jsem sanci..... 5 killu/ 24 smrtim....mozna muj nejhorsi vysledek vubec...stydim se....dost jsem odvykl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Nedávno jsem hrál Condemned, to bylo hrozný nējakej zas*anej h*jzl mē teamkilloval jen any dostal blbou snipu, to bych banoval....Dmnce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Prosím, potřebuju malou radu. Začínám v Halo 3, dokončil jsem 5 misí, ale v multiplayeru mi jdou jen asi 3 módy, píše to že nemám ty mapy. Chtěl jsem se zeptat, jestli se mi ty další multiplayeroví módy a mapy postupně odemknou (až budu mít nějaký skill, po dohrání kampaně atd...), nebo jestli si musím ty mapy koupit z livu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Mapy si musíš dokoupit za MSP body na XLive Marketplace nebo si koupit Halo 3:ODST které navíc obsahuje DVD z Multiplayerem Halo 3 a všema Map Packama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Děkuju, tak to teda vzhledem k tomu že v Alze stojí ODST 240 tak to si radši koupím tohle, než to kupovat za body. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 JJ to je vylozene vyhodna koupe a vyplati se to...ocividne me tenhle system stve, protoze aby sis zahral, musis platit navic...to je na HR v poho ze maj ty map packy vlastni zalozky, ale zase si je nezahrejs v normalnichj playlistech (ikdyz obcas uz jo)...ma to svy vyhody a nevyhody.... Btw. : Mate taky ten pocit, ze je MP v HALO 3 lehci? Me prijde ze si to hrozne davam, tak nevim jestli to neni tim, ze vsichni dobri hraci uz hrajou HR a v Halu jsou samy *****i....nedavno jsem si dal jednu hru a mel jsem spread asi plus 11 coz uz jsem v HR dlouho nemel protoze uz jsem to docela dlouho nehral a vsechny postupne nabyvajici skilly jsem uz pomalu ztratil :) .... ocividne to ale na trojku staci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Když ještě nebyl reach a hrál jsem Halo 3 bylo to pro mě daleko těžší než reach tam v trojkách to byl frmol a aby jsi vyhrával si musel být už trochu veterán a dokonce i bodování tam bylo těžší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 To expovani tam bylo naprd....bylo strasne tezke se vypracovat...v Reach je to "kreditovani" mnohem lepsi....ale zalezi jak dlouho hrajes......takze pokud chces byt genral (v reachi vlastne inheritor :D), staci tomu dat cas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Čas = rok :D Ale jinak souhlasim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 I to je malo, jsou lidi treba z cesky komunity co to hrajou od vydani a nikdy nebyli generali...treba "legendarni" cech AkajiCZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 To je divný že muj kámoš (českej) Leadsquare už má hodnost Hero - skoro Legend :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 To je..... Asi az nezdrave hraje Halo, ale tak zase kolik vam je...ve vasem veku jsem taky nemel co lepsiho na praci ;) Jo btw. mluvil jsem o Halo 3, v Halo Reach je to proste jen o case b Halo 3 ikdyz tomu ten cas venujes "nedostens" to ovoce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Ne není :) Pro skillery a velmi aktivní hráče běžná záležitost kdybych si nedal tu 3-4 měsíční pauzu a aktivně hrál tak jsem minimálně už Field Marshall či onen Hero :) Btw: on hraje Halo cca 2 hodiny denně a na xboxu je celkově taky dost málo,udělá challenge a zas odejde pryč :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 nekteří lidi taky bustují tak se nedivte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 No dragone problém byl že jsme já a desmond mluvily oba dva mluvily o jiné hře. On mluvil o Halo 3 a já o Reachi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 A musite priznat, ze to co jsem myslel byla pravda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wzr Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 ahoj, nebude behem vikednu nakej match? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 No zatím nic nemáme naplánovaný a hlavně já ted dost hraju jiné hry, tím myslím Crysis 2 a AC:Brotherhood, ale zítra přijíždí příbuzný tak by jsme něco mohli dát a měl bych navíc nějakýho hráče na splitscreenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Ja maximalne dnes vecer.....vikend mam nanestesti vynahrezeny pro uceni prava a ekonomie...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 ahoj, nebude behem vikednu nakej match? :) hrajeme s rudym každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.