Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

JJ priste se pridam, vcera jsem se k tomu nakonec nedostal, 3DS vonici novotou si urvalo vsechnu moji pozornost, tenhle vikend se budu od rana do vecera ucit a cely pristi tyden jsem zamestan stale skolou, ale hned jak dopisu vpatek posledni test, mazu na live a konecne s vama zasmazim.... Chci uz alespon toho Colonela abych mel konecne 1000 G

Odesláno
To jsem na to zvedavy, doufam ze budu nekde nahore, sice uz tolik nestiham, ale porad mi prijde ze tady s tech jmen hraju nejvic (vyjma croft a rudyho, ty vidim skoro porad hrat :)), treba takovyho rockyho jsem jeste ani poradne na livu hrat nevidel :)

Já hraju na Livu Halo:Reach hodně ale bohůžel ted jsem poslední dobou hrál hlavně AC:Brotherhood a od 23.2. i Crysis 2 :)

Odesláno

zdravím halo pařany: )

musím se hned pochlubit , podařilo se mi splnit Laso pro tenhle týden a je to úplně šílené: ) Video, které mi moc pomohlo a dost usnadní cestu, nicméně i tak některé místa jsou brutalní.

Potom tady mám jeden zábavný kousek, přímo ze stránek bungie.net

a já se na to tak nadřel: D

aktualizace hodností proběhne dnes v 00:00 na sekundu přesně.

Odesláno

Jestli s nama budes casteji hrat tak te priberem. tu jde taky hlavne o to aby kazdy clen mel alespon trochu nejakou formu a byli jsme sehrani a aby jsme si nedelali mezinarodni ostudu:) snazime se o to aby kazdy hrac v tymu hral hlavne s ohledem na celkovy vysledek a ne na vlastni k/d. nechceme hrat formou ze mame jenom stejny znak a ze vsichni se rozprchnou po mape. spise neco jak jsme hrali kdysi vlajky jestli pamatujes.

http://noblestars.webnode.cz/

croft mi zadal miry ale bylo to spise brano odhadem. pred chvili jsem se na to dival, zmensil jsem to a poslal mu to na mail. ted by to melo byt ok

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu