DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 'Mozna se dnes po dlouhe dobe pridam, zalezi nakolik si 3DS utrhne mou pozornost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Rudy je generál, gratulace: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 'Mozna se dnes po dlouhe dobe pridam, zalezi nakolik si 3DS utrhne mou pozornost... budeme rádi, začínáme o půl osmé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Rudy je generál, gratulace: ) Rudy je magor :D Ne delam si srandu padam k noham, to chce furu casu, kteryho ja zas tolik nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Rudy je magor :D Ne delam si srandu padam k noham, to chce furu casu, kteryho ja zas tolik nemam :( Jak už jsem zminoval jednoho kámoše, přesněji leadsquere2 tak ten už je hodnost Hero, je to fakt borec si myslim, tomu by jste měli padat k nohám :D :D :D PS: opravdu neboostí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Už brzo proběhne update hlavního příspěvku. Základní myšlenka updatu bude aby aktivní hráči byli tvz. na hoře na seznamu. Samozřejmě s tím bude spojená aktualizace seznamu , konkrétně o hodnosti a nový prvek, který si nechám jako překvapení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 To jsem na to zvedavy, doufam ze budu nekde nahore, sice uz tolik nestiham, ale porad mi prijde ze tady s tech jmen hraju nejvic (vyjma croft a rudyho, ty vidim skoro porad hrat :)), treba takovyho rockyho jsem jeste ani poradne na livu hrat nevidel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Zdravim vsechny: Done díky za poklonu ale jsou i lepsi tak v tom nevidim nic vyjimecneho. Ja mam sice cas a spoustu her ale ted momentalne se mi chce hrat a bavi me reach,tak to jde ted celkem dobre nahoru. Tak pokud nas tam uvidis tak se k nam pridej, kampan v 3ce si muzes projit kdykoliv:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 JJ priste se pridam, vcera jsem se k tomu nakonec nedostal, 3DS vonici novotou si urvalo vsechnu moji pozornost, tenhle vikend se budu od rana do vecera ucit a cely pristi tyden jsem zamestan stale skolou, ale hned jak dopisu vpatek posledni test, mazu na live a konecne s vama zasmazim.... Chci uz alespon toho Colonela abych mel konecne 1000 G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 To jsem na to zvedavy, doufam ze budu nekde nahore, sice uz tolik nestiham, ale porad mi prijde ze tady s tech jmen hraju nejvic (vyjma croft a rudyho, ty vidim skoro porad hrat :)), treba takovyho rockyho jsem jeste ani poradne na livu hrat nevidel :) Já hraju na Livu Halo:Reach hodně ale bohůžel ted jsem poslední dobou hrál hlavně AC:Brotherhood a od 23.2. i Crysis 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Ja se przinam, ze jsem te celkove moc nevidel..asi hrajeme v jine casy, ja jsem vetsinou pres den v praci a ve skole a kdyz, tak se k xku dostanu spis vecer......ted bohuzel ani to ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 No já hraju většinou odpoledne tudíž v mezi cca 13 hodinou až do 18 hodiny (né jako že hraju furt v tomhle časovém úseku to je prostě cca kdy tam jsem) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 chtěl bych aktualizovat můj rank :).. Hráč: Neocar92 Hra: Halo Reach Limited edition (Originál) Oblíbené mody: Team Slayer, Rumble pit, Big Team Battle, Invasion, Living Death Rank:Captain Grade 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Stejne se bude vse aktualizovat a predpokladam, ze croft vezme u vsech soucasne udaje z Bungie.net, takze se neni ceho bat, neslo by to udelat nejak real-timove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 zdravím halo pařany: ) musím se hned pochlubit , podařilo se mi splnit Laso pro tenhle týden a je to úplně šílené: ) Video, které mi moc pomohlo a dost usnadní cestu, nicméně i tak některé místa jsou brutalní. Potom tady mám jeden zábavný kousek, přímo ze stránek bungie.net a já se na to tak nadřel: D aktualizace hodností proběhne dnes v 00:00 na sekundu přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Koukam ze slibovana presnost se nevyplnila :D Co se konkretne mysli aktivitou....protoze je hraji, ale ted treba zrovna na Halo nemam moc cas.....bylo by vhodne to definovat, rad bych se do tymu pridal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Jestli s nama budes casteji hrat tak te priberem. tu jde taky hlavne o to aby kazdy clen mel alespon trochu nejakou formu a byli jsme sehrani a aby jsme si nedelali mezinarodni ostudu:) snazime se o to aby kazdy hrac v tymu hral hlavne s ohledem na celkovy vysledek a ne na vlastni k/d. nechceme hrat formou ze mame jenom stejny znak a ze vsichni se rozprchnou po mape. spise neco jak jsme hrali kdysi vlajky jestli pamatujes. http://noblestars.webnode.cz/ croft mi zadal miry ale bylo to spise brano odhadem. pred chvili jsem se na to dival, zmensil jsem to a poslal mu to na mail. ted by to melo byt ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 U me je ted s formou problem, dost me zamestnavala prace, takze mi prijde jak kdyz jsem ztratil vsechen skill, ale ta idee tymu se mi libi a urcite bych se na tom rad podilel, snad to mu ted dam vic casu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 my to chapem ze nemas cas.jsou dulezitejsi veci nez latat x-box. taky nevime kolik na to budeme mit casu v budoucnu ale ted je tak hrajem. uvidime az budes mit po zkouskach jak se projevis:) http://noblestars.webnode.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Bojim se, ze se uz nijak vyraznejc neprojevim, kdyz si ted zahraju nejakej match, vetsinou je to fakt bida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 do toho se dostanes za chvilku. musis taky hrat vychcane. musis ziskat mec,snipu,brokadu nebo raketomet:) jestli tam behas s kulaskem tak je kazdy kill vydreny http://noblestars.webnode.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 do toho se dostanes za chvilku. musis taky hrat vychcane. musis ziskat mec,snipu,brokadu nebo raketomet:) jestli tam behas s kulaskem tak je kazdy kill vydrenyhttp://noblestars.webnode.cz/ Prave ze to chce trochu cas, kdyz ted hraju pet her do tydne veskery skill je fuc.... A ja stejne nejradsi BR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 mám hloupou otázku:D.. neexistuje někde překlad Halo reach deníku z limitované edice?:D nechce se stím někdo zabývat?:D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Dost pochybuji.....v CR jsou sice velky fandove, ale asi ne tak ze by to prekladali...krom toho je docela obsahly a co jsem tak procital tak anglictina neni z nejjednodusich.....chce to pilne studovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 souhlasim.. :D.. říkám si .. až se budu nudit tka začnu překládat.. ale prozatim se snim "mazlim" a prohlíím obrázky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.