DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Ale no tak neříkej že bys neuvítal takovej Coop :) ? To jedine...ale zadnej plnohodnotnej multak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Když byl Halo 1 na kompa tak měl taky plnohodnotnej multák sice chápu že to bude XBLA arkádovka ale multák by byl prostě suprovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Jenze je zbytecny kdyz tu mas multak pro reach a jeste halo 3, akorat by to bralo lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Tak to me stve planoval jsem dnes defiant kalbu a neslo to tak jsem sel ven a Ted se dovim ze uz to jde... k*rva...to je zakon schvalnosti...celkem jsem se tesil ze zas poparim s croftem a rudym a ono nic... tak snad zitra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Dneska bude peckovej den, včera jsem si stáhnul Defiant Map Pack ale k tomu ještě Da Vinci Disapearance do AC:Brotherhood obsahující nové mody do multasu a 6 nových postav (4 úplně nové a taky ty z limitované edice, tedy officera a harlequina) Takže dnes bude pořádná pařba, ou yéah! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Akaji uz nahodil mapy na Defiant pack... Nevite kde by se dali v teto forme sehnat vsechny mapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 třeba zde. http://www.gamesradar.com/f/halo-reach-multiplayer-map-guide/a-2010091715282837040 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Dekuji crofte...nechtelo se mi to hledat...ale tyhle nejsou tak pekne jak tamty...jeste se podivam...to by se klidne mohlo dat na uvodni stranu (do spoileru at to nezabira moc mista) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Ahoj, kdyby chtěl někdo zahrát HALO 3 ODST firefight mód nebo HALO 3 multiplayer, klidně si mě přidejte a rád zahraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 prave jsem cetl ze by remake Halo 1 mel mit online coop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 prave jsem cetl ze by remake Halo 1 mel mit online coop Odkaz?...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 prave jsem cetl ze by remake Halo 1 mel mit online coop Jo? To by bylo opravdu skvělé by jsme to dát na legendary spolu :) Jinak taky bych tě rád poprosil o odkaz. Pokad tam bude coop tak kupuju hned jak vyjde pokud nebude tak asi ne. Jinak nevíte jak to tam bude z ajchama? 10 ajchů = 200 G nebo ajchů jak v plnohodnotné hře a 1000 G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tak jsem se dnes konecne dostal k xboxu a vyzkousel nove mapy...zatim na kazde pouze jednu hru, takze to jsou velmi cersvte prvni dojmy....casem to asi bude jine....z highlands jsem byl trochu zklaman....ta mapa mi prijde nesoudrzna...zbytecne roztazena......po par minutych hrani jsem privykl, ale spise zklamani...dam tomu cas...za to condemned je pecka...jedna z nejlepsich map na slayer...cele to toceni se kolem gravitacni mistnosti je paradni...dobre rozmistene zbrane a je to proste zabava...tyhle vesmirne mapy jsou paradni (viz anchor 9)....takze po prvni zkousce mam prekvapive obracene pocity....condemned potesil a to velice mile....highlands trochu zklamal...cekal jsem nejlepsi HR mapu....a ten titul zatim sedne spis Condemned.. Recenze na Defiant pack http://www.xboxweb.cz/hry/halo-reach/11096-recenze-halo-reach-defiant-map-pack.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Co se týče těch "malých" vesmírných map tak se mi více jak condemned líbí onen Anchor 9 z noble map packu, Halo 3 mělo taky jednu vesmírnou mapu myslím že její název byl Orbital, docela dobrá mapa a řekl bych i jedna z nejlepších na team slayer a team swat ale bohůžel tam nebyli žádne low gravity místnosti, jinak ten condemned bych si rád skusil ve swatu, přesněji by mě zajímala ta smršt kulek z DMR v tý low gravity místnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tak jsem odehral trochu vic her a musim uznat ze uz ted tech MSP nelituji....firefight sice moc nehraju a highlands me kazdou hru zklamavaji vic a vic ale condemned je proste UZASNY....design te mapy je proste paradni.... libi se mi drobonosti jako napr. vetraci sachta vedouci na raketoplan v oprave (tak jsme se krasne prechacavali s jednim nepritelem, ze jsme se porad obihali...). Hral jsem uz i zkracenou verzi mapy bez masivnich zbrani (sniperka, raketomet) a bylo to epicke....honili jsme se tam v ty mistnosti s jadrem a byly to paradni jatka...strasne krutoprisne...jen condemned za to stal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 tady je ten odkaz http://bungie.cz/?p=2675&cpage=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Aha tak to je stare...ale tuhle indormaci jsem nejak prehlidl...jsem vazne zvedavy jak to bude vypadat...protoze jestli pouzijou novy krasny engine...bojim se ze se to projevi na cene...hlavne doufam ze to nebudou ty klasicky HD remaky, ktery jsou vetsinou strasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Aha tak to je stare...ale tuhle indormaci jsem nejak prehlidl...jsem vazne zvedavy jak to bude vypadat...protoze jestli pouzijou novy krasny engine...bojim se ze se to projevi na cene...hlavne doufam ze to nebudou ty klasicky HD remaky, ktery jsou vetsinou strasny... Halo nemuze byt strasne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Halo nemuze byt strasne :) Sice souhlasím ale třeba Halo 2 mě extrémně sklamal a vůbec ale vůbec mě nebavil tím myslim MP, SP byl skvělej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 V cem to bylo spatne, nerikej mi ze se to tak moc lisilo od trojky ci reach... (Hral si na kompu ci xboxu?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 SP jsem hrál na PC, MP na xboxu, mám obě verze :) Ale ten multas mě opravdu nebavil a navíc tam nebyla assault rifle, a ano opravdu se to od reach a od trojky liší, každej ti hodnotí jinak ale možná mi to prostě jen nešlo ale na trojky ani reach to nemá, což je jasný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 SP jsem hrál na PC, MP na xboxu, mám obě verze :) Ale ten multas mě opravdu nebavil a navíc tam nebyla assault rifle, a ano opravdu se to od reach a od trojky liší, každej ti hodnotí jinak ale možná mi to prostě jen nešlo ale na trojky ani reach to nemá, což je jasný.. Zvlastni, vzdyt to je temer signature weapon Halo, tedy alespon takoveho jake znam..... kde si sehnal xbox verzi? Nechces ji prodat ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Sehnal jsem jí na ebayi ještě z GTA:San Andreas celkem za 10 až 20 eur myslím, ted jí prodávám za 199,- viz. můj topic, je ve skvělém stavu, pokud by jsi o ní měl zájem tak ti jí rád prodám, leží mi tu v šupliku a je mi k ničemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Mas pm....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Tak jsem si dnes dal po dlohe dobe griffbal (i kdyz jsem se po jedne hre kdy jsem mel asi 50 killu na 90 smrti rozhodl ze toho necham) a zjistil jsem ze vubec nevim jak se mlati micem...myslel jsem ze tlacitkem pro strelbu, ale to pustim mic a vytahnu kladivo....poradte... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.