DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 souhlasim.. :D.. říkám si .. až se budu nudit tka začnu překládat.. ale prozatim se snim "mazlim" a prohlíím obrázky:D Prekladat a nebo to cist? Ja jsem si k nemu nedavno na chvili opet sednul a dozvedel jsem se docela zajimave veci....treba jak vznikl nazev programu Spartan-II a nebo me pobavila zminka o tom jakej byl master chief borec uz v detstvi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tak to abych si to už přečetl, legendary edici mám už ode dne vydání a jen jsem tu knížku rychle prolistoval, jen musím ještě maličko zlepšit svou angličtinu xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Abglictina, troufam si rict, je tam opravdu tezka, ale da se to..... a stoji to za to, tesim se az budu mit cas to docist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tak se mnou to nebude tak moc problém, co se týče jazyků tak já umím dokonce líp anglicky, tím myslím pravopis a tak podobně. Ale nějaký slovíčka asi nepochytim no, budu si je asi muset přeložit v googlu xD Ale jinak v pohodě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tak se mnou to nebude tak moc problém, co se týče jazyků tak já umím dokonce líp anglicky, tím myslím pravopis a tak podobně. Ale nějaký slovíčka asi nepochytim no, budu si je asi muset přeložit v googlu xD Ale jinak v pohodě :D Jako ze umis lip anglicky nez cesky? Pak nevim co resis, tomu cemu nerozumis, to vyctes z kontextu a rozsiris si slovni zasobu, takhle ja ctu knizky v anglictine normalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 GT elypsaCZ, hraju cca, no pul roku to uz bude. Urcite se pridam do party a zahraju cokoli a snad i prispeju k vyhre tymu :). Mimo to ze dam Reach dam i jake koli Halo-3,ODST(to hlavne tam nemam Firefight acka a vlastne tam nemam hodne veci..) Pripadne 'Halo 2 na PC :D. Jinak hlavne apeluji na ty, co jsou neustale v party a hrajou s x lidma, at si me pridaj urcite nechci dostat 5 requestu na frienda, ale ani jeden se nepripoji pak ke mne do lobby pripadne party a jedine co z jeho ,,pratelstvi" mam je hrejivi pocit na srdci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 zdravim vsechny. nemate nekdo zaplacene na bungie to ze si muzete stahovat ty videa co mate na file share? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Bungie Pro? Ja ne, ale ubazoval jsem o tom, stoji to jen 800 MSP na rok coz neni tolik, do toho by mohl noblestars invetovat jako tym, ne? :) Urcite se to vyplati..kolik ja jsem dal hezkej killu, ale vetsinou jsou se ani neobtezoval je nahravat, protoze jsem vedel ze to stejne nevyrendruju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 ja si to koupim ale ted nemam zadne body a mel jsem s tymem predevcirem 2 zivotni zapasy a chtel bych si udelat videa. nahral jsem si to prez fotak ale to neni ono. kvalita je v pohode ale neni tam cely obraz. kdyby to nekdo mel tak se prsim:) ozvete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 To si vazne takhle jedete? Tak to se tesim az se k vam (teda pokud me vezmete) pridam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 no oba zapasy byli vitezne a chtel jsem si udelat ty videa protoze se hlavne darilo mi:), ale croft mi v jednom zapase pomohl odvezt vlajky tak se taky podilel na viteztvi. v druhem se mi povedlo dostat perfection medaili a tam jsme az tak tymove nehrali protoze jsem byl vetsinou nekde zalezly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 no oba zapasy byli vitezne a chtel jsem si udelat ty videa protoze se hlavne darilo mi:), ale croft mi v jednom zapase pomohl odvezt vlajky tak se taky podilel na viteztvi. v druhem se mi povedlo dostat perfection medaili a tam jsme az tak tymove nehrali protoze jsem byl vetsinou nekde zalezly Grataluju k perfection, ta si vyzaduju hodne skillu (nebo velky lamy na strane souperu :)) snad se ji taky nekdy dockam....ale to musim uz konecne zacit hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 na bungie.net pisou ze ode dneska jsou nove mody v matchmakingu a jeden z nich je muj oblibeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Panejo to vypada ghodne lakave, uz se tesim az zkusim Community BTB a hlavne speedpli/flag a hammerball :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Wow, díky za info, to zítra musim skusit ty nové mody! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 nejspíš měl včéra Matmatching v Halo reach těžký výpadky.. čekali jsme s kámošem ppůl hodiny na každou hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 dneska jsem hral nove mody a nejlepsi je action sack fakt dost blaznive veci Např.:hokej,rychly stockpile,atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Sakra já dnes hrál jen NFS:MW kvůli ajchům takže jsem dnes Halo Reach nehrál ale hrozně se těšim na ten "hokej" a remaky klasických map z Halo 3 (od hráčů-neoficiální mapy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Mi pripomina moje pokusy o predelani ve Forge mapy de_dust 2 z CSka :D, az zase budu bez live bych mohl dodelat, treba by se nasel nekdo kdo by zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Elypsa, já budu jedině rád. Mám CSko rád a stále ho hraju, a taková mapa jako de dust 2 by byla v halo reach geniální, kdyžtak bych se i přidal a pomohl jí vytvořit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Jestli neni ani ted cas na nakup Hala ci doplneni sbirky serie Hala, tak uz asi nikdy jindy.... :) http://www.eurogamer.cz/articles/xboxove-hry-microsoftu-zlevneny-o-50-procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Tak sakra kupte nekdo ODST a pojdte se mnou dohrat tu kampan :P. Rockyzz: Mrknu dneska vecer na tu mapu jak to vypada, abych se tu nakonec jeste neztrapnil a pak to hodim na Share plus friend request ;) jiank nasel jsem od nekoho jineho http://www.forgehub.com/forum/reach-competitive-maps/105209-de_dust.html tak na to mrknu a uvidim kazdopadne : ,, know you were going for accuracy, and it really looks like you nailed it, but...man, those open spaces will NOT work well for Halo. In Counter-Strike, where running across an open space is dangerous and risky, it may be fine, but in Halo:Reach that much open space is simply going to be boring. Additionally, long slow ramps that change walking paths in C-S aren't going to do squat for a Spartan who can just jump the whole thing." Na tom neco bude :) uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Tak dnes jsem si jednou skusil Action Sack a rovnou hokej, docela sklamání, všichni do sebe jen střílej a zabíjej se.. Chtělo by to tam odstranit tu assault rifle, dost by to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Tak sakra kupte nekdo ODST a pojdte se mnou dohrat tu kampan :P. Rockyzz: Mrknu dneska vecer na tu mapu jak to vypada, abych se tu nakonec jeste neztrapnil a pak to hodim na Share plus friend request ;) jiank nasel jsem od nekoho jineho http://www.forgehub.com/forum/reach-competitive-maps/105209-de_dust.html tak na to mrknu a uvidim kazdopadne : ,, know you were going for accuracy, and it really looks like you nailed it, but...man, those open spaces will NOT work well for Halo. In Counter-Strike, where running across an open space is dangerous and risky, it may be fine, but in Halo:Reach that much open space is simply going to be boring. Additionally, long slow ramps that change walking paths in C-S aren't going to do squat for a Spartan who can just jump the whole thing." Na tom neco bude :) uvidim Pani, to vypada hodne huste....vazne jak dust :) A neveril bych tomu ze to bude nuda...otevreny prostor? Co je na tom spatneho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Halo je rychlejší a svižnější jak CSko takže je de_dust2 na to dost malá mapa, ale kdyby se tam nedali ability, tak je to pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.