rockyzz Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Soráč dnes se k tomu asi nedostanu, nejsem doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 já bych do toho dneska i šel ale nemám konzolu : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 ne ja nemyslel dnes. dnes mam jenom dobrou naladu:D ja myslel ze se nejak domluvime na nekdy aby to vyhovovalo vsem. a croftak si muze mezi tim sehnat box aby mi mohl ridit wartburga:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Tak se k tomu nakonec snad dostanu i dnes, začneme zase pracovat na tý mapě rudy ne? Už bych jí chtěl dodělat aby jsme pořádně zapařily :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 me to moc v tom forgi nebavi. uz jsem udelal nejake mapy a nikdo je nehral tak se mi nechce zbytecne valit hodiny. ja bych si spise zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Dal bych uz konecne ten foball s ghosty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 crofte pročs prodával box ? měls ho necha doma ležet a až by se ti chtělo tak bys ho zapnul a né že bys znovu kupoval (jestli) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 crofte pročs prodával box ? měls ho necha doma ležet a až by se ti chtělo tak bys ho zapnul a né že bys znovu kupoval (jestli) :D No koupě je už jasná, teď je otázka kdy :) Jinak byla to chyba no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Crofta asi trápilo svědomí že už neuvidí Noble Team :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Croft je zpatky? Dobra motivace proc se vratit k halo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 jeslti se croft vrátí tka koupím halo reach zpátky :D byla to chyba crofte no :D koupíš konzolí do prázdnin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 xstanax, rovnou se tě zeptám, proč si Reach prodal? Si ho natěšeně koupil a hned prodal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 měl sem nabídku s hodně dobrým kámošem halo za test drive unlimited 2 tak sem to bral ale halo koupím zpět a né hru jen ale limitka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 sorry,že zase píšu ale jestli croft koupí xko do prázdnin tak pak určitě bude dost hrát rudy hraje furt já se určitě přidám taky až koupím halo a desmond dá to zase bude tým už se těším budu u toho vždycky večer no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Tvl tys u toho vazne moc nevydrzel....Ja mam co mluvit na rudyho s croftem nemam ale s halo jsem stravil mnoho krasnych noci...jenze problem je, ze je to strasny zrout casu a aby byl clovek dobry ( a to je u me I podminka zabavnosti protoze jak mi to nejde vztekam se jak hovado, to je pak same pica, ♥♥♥♥♥, ♥♥♥♥.....) chce to se tomu venovat konstatne protoze Ty skilly jdou strasne z ruky (alespon me) ale Ted jsou pred nama dlouhe prazdniny tak bych se do toho rad dostal uz Jen kvuli tem par poslednim ajchum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 ja se taky u toho vztekam vecne. hlavne me stvou granaty, ale uplne maximalne. kdyz reach nehrajete tak casto tak vam to dava ze zacatku lehci soupere,tak kdyz se budete vracet postupne tak to zase neni tak o nervy. taky zalezi na vlastnim tymu. kdyz tym nic nehraje tak se tezko pak neco predvadi. jestli se chces done treba rozehrat tak si dej FF a nastav si tam proti sobe elitaky a myslim ze budes rezehraty za chvili:). ja tak vetsinou trenuju se snipou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 JJ to asi neni spatnej napad....protoze kort u me to fakt chce cas abych se do toho dostal, ja na mp nikdy talent nebyl, ale kdyz jsem si HR trosku jel neslo mi to nejhur, headky padali casto, i to strafovani docela slo a prekvapive jsem i dost snizil pocet smrti.... o to vic me mrzi ze bych ted hral picu...no ale ted se k tomu snad nejak dostanu, kamos si konecne koupil xbox a mel k tomu i halo, tak snad dame, ikdyz s nim clovek nikdy nevi na cem je a bojim se ze vetsinu casu prosedi u my fify :( ne kazdeho halo chytne...to je vylozene hra typu "bud ji milujes nebo ji neavidis" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 je to pravda. bud te to bavi nebo ne. strilecky asi taky zrovna neni uplne muj salek kavy. ja jsem spise na auta ale snazim se. me strasne bavilo jak jsme hrali ve 4rech. pripominalo mi to cesky hokejovy tym. nebyli jsme nejlepsi ale dokazali jsme vyhrat snahou a srdcem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 JJ to bylo fajn, to musime nejak zopakovat....typicky cesi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 nenasel by se tu nekdo ochotny a pomohl by mi s tydenni challengi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 nevim proc to pises zrovna sem. tady halo nikdo nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 je to skoda. nikdo to nechce hrat sam a nejsme schopni se domluvit mezi sebou na spolecne hre. navrhl jsem tu aby kazdy napsal kdy ma cas aby jsme mohli zahrat a jediny mi odepsal rocky. je to tu hodne spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Rudy ty ses strasnej depkar, porad si stezujes jak to tu nikdo nehraje mas na to jizlivy reci, pritom ty ho smazis porad ne, tak dragonovi muzes pomoc...ja mam 14. prijmacky a pak budu vicemene volnej i na halo tak si to zakrouzkuj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 nejsem depkar. jsem prisny na lidi a moje predstava halo komunity je trochu jina. ja jsem hral dost reach tyden z5 po pauze ale ted uz moc nehraju. ani nedelam kampan challenges, protoze mam celou kampan vymazanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 To je neprijemny taky se mi to stalo...jo tady to tak nefunguje jak ma protoze nikdy nebylo dost lidi vsichni co se tady nahlasili poradne nehrali a to si troufnu rict i ja ktery jsem uz nekolik tydnu na halo nesah... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.