IronRudy Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Na ven se zakladji the tipy? Zajima me 1. a 3., 2. chapu :) zkusenosti a dny ztravene u halo reach az na tu 2ku. jeste jsem nic nerozbil:D ale uz jsem o takovych slysel:) 1) vecer se tam zacinaji rozjizdet amici a sami namakanci a skoro pokazde vyfasuju nejaky 4cleny tym kde je nejmensi field marshall a sam mythic a eclipse. vcera jsem takove dostal 4x ze 4 her:D 2) pokud se nekdo nekontroluje muze byt halo docela draha hra:D 3) kdyz zacnete hrat tak prvnich par her to dava cajicky a kdyz se dari tak to tam vybira same hov*da co se asi narodili s ovladacem v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Njn, ale ja se dostanu k hrani vetsinou po te devate :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 vcera vecer mi prisel mail z xbox live a poslali mi tam kod na banchee pro avatara za odmenu. dostali jste to taky nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Nicevo... Ty videa jsou genialni, spojeni mejjch dvou oblibenejch veci, queenu a hala funguje na jednicku... A z mixu rozohodne Pulp Fiction :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Tak Halo Anniversera pobezi na dvou enginech soucasne.... a bude tak moc prepinat mezi moderni reachovskou grafikou a tou puvodni z deset let stareho CE....myslim si ze to potesi, kdyz uz to je krabicovka, tak takovou moznost ocenim......a rad si to zahraju i podruhe jako osklive :D Jinak ted jsem si znova poustel ten trile na CEA a stve me ze tam ma byt jen sedm MP map, coz mi za plnou cenu prijde dost malo....a pochybuju, ze se dockame nejakych dlc, to se snad budou radsi venovat reachi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 v tech videich se mi strasne libi ty kamery. az budu delat dalsi video tak to taky nejak dobre zkusim vymakat ty zabery. akurat me sere ze to nemuzu udelat na svojem pc a taky nemam na to zadny namakany program. pouze movie maker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Kamerove je to na machinimu zvladnute velmi pekne jen co je pravda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 dneska to byla farka s Rudym sem si vydelal 40 000 cR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Já se omlouvám že jsem se při druhém zápase odpojil, musel jsem opravit můj do základů poku*venej Minecraft server.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 ja jsem se dival na statistiky a vyhrali jsme 9 zapasu z 11 a ty prohrane byly tesne o 2 o 3 ale byly to zapasy co se mi nedarilo tak za to muzu trochu i ja ale meli jsme tam i hodne dobre zapasy v oslabeni proti generalum a noblum. to jsem byl spokojeny ale nekdy mi to prijde ze nacte hra a neudelas nic. hlavne v grifballu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Grifball je dost o náhodě, hlavně je to oproti Halo 3 totální kravina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 me griffball celkem bavi ale jenom ten normalni. evolved je na pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 dneska dopoledne s dragonem a tonym 8 zapasu 8 vyher. dobra prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 :d:d:d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Jojo, o tom jsem i někde četl desmonde, si tam chtěli pořádně vystřelit z Master Chiefa a docela se jim to povedlo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ja osobne na to narazil na screenu v recenzi na eurogameru, ale pozdejs se to objevilo i na games.cz....kazdopadne k tomu patri i velmi vtipna veticka :) Jeden ze clenu EDF rika Dukovi “Hey Duke I’ve got some Power Armor for you” A duke odpovi “Power Armor is for pussies” :D Chtel bych videt jak to rekne do oci Master Chiefovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Jop, sice jsem se u toho docela zasmál a bylo to vtipný, ale trochu to přehnaly, takhle urazit Master Chiefa,... To se nedělá... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ja to beru s nadhledem, stejne vsichni vime kdo by vyhral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Dneska jsem konecne povysil na Generala a prekopal jsem si celeho spartana za 420 000cR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ouch, snad jsis nekoupil tu robotí masku :lol: Jinak GL do dalších lvl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ouch, snad jsis nekoupil tu robotí masku :lol: Jinak GL do dalších lvl! Díky ale jestli chces vedet co sem si koupil tak si musis zapnout HR BTW.: na Halocharts.com pisou ze do Inheritora musim hrat 6 a pul roku LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 to je kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 jinak Done zitra je utery. jenom aby si vedel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Vim snad budu stihat, nevim jak vecer ale pres den se tam pokusim byt alespon na chvil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 je tu jeste nekdo kdo hraje HR kromě Rudyho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.