IronRudy Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 ja ty custom games taky moc nezeru. v tom matchmakingu je tolik modu a typu her ze nevim co bych tam vymyslel. a na vlastnich mapach je strasne prace a zabere to hodne casu. jinak rocky zase podle me si tolik tech zapasu neodehral aby si k tomu matchmakingu mel mit takovou averzi. co se tyce te konverzace ohledne kinectu je to podle me taky dost nerealne. i kdyby vyresili vsehno to zamerovani a pohyb tak i tak kdyby si mel treba nekolik hodin skakat pred obrazovkou tak odpadnes. A Done me se nemusis omlouvat. mas toho dost ale osobne si myslim ze az zapnes poradne halo tak to bude az jedno s tech ktere teprve vyjdou coz je skoda protoze reach je dost dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Jak o tom? Celá hra není jen o lvlování, a custom games jsou k zábavě, tam jsou všechny různý šílenosti a pokud se sežene dobrá parta tak může být sranda i na dlouhé měsíce :) Né jako matchmaking, tam je to furt to samý... ty si myslis ze me matchmaking nebavi??Vis jake to je kdyz si podrtim Extermination,killimanjaro... Bych rekl ze asi ne ale uz na to kaslu hrej si co ches Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 tak Croftaku. dneska jsem zlomil nas rekord v grifballu. jsem tam rubnul 89 a mohlo byt lip. v jedne te casti se mi moc nedarilo. ale i tak + 46 je peknych:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Tak dokonce i Halo CEA se docka predobjednavkovych bonusu....otazka je jak to bude vypadat v nasich luzich a hajich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Hm ten Avatar nezní špatnē, pokud to bude i v ČR - těším se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Divim se, ze to tu jeste neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 takova zvlastni grafika. prostredi nadrane. hlavne ta voda a ti pajdulaci vypadji o dost hur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 jsou tam i dalsi takove videa. staci se proklikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Tak se na letosnim PAXu, který se bude konat pristi tyden dockame k oslavam 10leteho vyroci serie Halo vbuec prvniho Halo festu.....tady dokonce trailer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 To mě zajímá, co se tam bude dít, třeba trailer na Halo 4 nový? Nebo jen prostě akcička pro fanoušky Halo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Tezko rict zda e dockame neceho noveho ohledne HAla 4, bude prevazne proste oslava Hala....takze to vidim na spoustu fanousku prevlecenych jako masterchief a tak podobne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Tak nyni je pro kazdeho Halo fanouska Forza 4 povinosti :D http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-4/12606-novy-warthog-pro-halo-4-ve-forza-motorsport-4.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Tak nyni je pro kazdeho Halo fanouska Forza 4 povinosti :Dhttp://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-4/12606-novy-warthog-pro-halo-4-ve-forza-motorsport-4.html Hahaha, těšim se, to bude něco warthogy ve forze, no lol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 JJ skoda, ze si s nim nezajezdime, to by teprve bylo maso :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 http://theparanoidgamer.com/the-award-for-the-worst-halo-reach-player-ever-goes-to/ :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Tak to je dobrá lamka, ale pochybuju o tom, podle mě je to fake. Musel si je všimnout, jinak to neni možný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Nevim, veril bych tomu ze je to mozne :) V Halo je vsechno mozne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Nove "video" k Halo 4. Enjoy ;) http://www.youtube.com/watch?v=_HtXrRpBDMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Luxus, už se nemůžu dočkat na gameplaye, ikdyž to si asi ještě nějakou chvilku počkáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Bojim se ze mas pravdu...tenhle rok uz bych s tim moc nepocital.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Tak knecne vido z autovisty s warthogem, existuji dve verze, ale ja vam vybral tu vtipnejsi s Jeremy Clarksonem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 To mi přijde celkem trapné, jen jako reklamní tah, komentovat takovýhle "auto" ještě něco že se neubrání banshee a že jsme vás varovali. Nic moc, ale co čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Nevim co je na tom trapneho....v autoviste bude mit kazde auto komentare a je fajn, ze to je pojmuto trosku s humorem.....musis brat veci s nadhledem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 CzechHAwk Headset mám Originál mám Veterán nejsem, právě jsem domu přitáh svojí první HALO hru ;) Přidávejte si mě, budu hrát 24/7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.