Tm1cha3L Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Hráč: Tm1cha3L Hra: Halo Reach , Halo 3, ODST, již 4 roky, vše Originál Oblíbené mody: Team Slayer, MLG, Capture the Flag Rank: Brigadier General Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Podpora kinectu v Halo: Combat Evolved Anniversary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Achievementy v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 hele nehraje este nekdo reach potrebuju pomoc s ajchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Dragone, já klidně dám (stačí napsat), asi myslíš DLC že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 hledam nekoho na boostovani ajchu pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 koukam že to tu pomalu umírá, taky se těšíte na 15.listopad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tvl, blo9gu, ty ještě žiješ? :D Ja se priznam ze anniversary nebudu kupovat hned, ale asi si pockam az opadne cena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Já o tom dost uvažuju, ale asi budu zaneprázdněn GoldenEyem a MW3, takže možná taky počkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Ja ted ani nebudu stihat to vsechno hrat, jen listopad je to U3, Skyrim, MW3, ACR navic mam jeste rozehrane Rage, F4 a k BF3 jsem se taky poradne nedostal.....na CEA si rad pockam, az na to bude vazne cas a bude to uz za hubicku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 nevim mě se ta cena zdá docela v pohodě :D[ne kecám zase si vyprázdnim peněženku] ale hlavně se mi líbí že to pude ovládat hlasem přes kinect např. nabijení atd. PS: blog neumíra,uznávám že sem ale v poslední době moc xbox nehrál[kecám zase ho už dost hraju] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Cena neni strasna, ale ja vyprazdnim penezenku na hromadu jinych her takze tohle musi jit stranou :) Ten kinect zas takovy odvaz neni, jsem zvedavej jak casto budes rvat radsi reload nez mackat xko.... No online jsem tee uz sakra dlouho nevidel....ale pravda ze tam jsem ted taky malo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jj cena je super, já jen že budu zaneprázdněnej ostatníma hrama a né na všechny si najdu čas... Hlavně budu dělat ajchy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 a taky sem někde četl že se pude moc přepínat mezi novou a starou grafikou,hele a chystá se limitovaná edice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Jj, to půjde a rovnou ve hře prej, jinak o žádné limitce nevím a jelikož je už 2.11. a vyjde to už 15.11. tak asi žádná ani nebude, budeš si muset počkat do Halo 4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 hele je mi z vás jasný že máte určitě kampan dohranou na legendary....ale nenašel by si někdo čas a nedal by semnou někdo jednu misi v Halo reach takovou tu noční misi? myslim že Nigtfall nebo tak nějak se jmenovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Proc zrovna tuhle? To je ta nejlehci z celeho HR.....da se probehnout bez jedineho killu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Dohraj si to na legendko sám, je za to ajch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Dokonči kampaň na obtížnost Legendary 125G Dokonči každou misi sám na obtížnost Legendary 150G sám to v životě neudělám,navíc chybí mi jen tahle mise[mě to dělalo problém dohrát na to na normál,sem lama] ale zítra se kouknu na YT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Hele nekd na zacatku tohohle topicu jsem i postoval to video, kdy to probehnes bez jedinyho vystrelu......neni to nic tezkyho (samozrejme to zabere nejaky cas, ale neni to nejak strasny.....jestli si dal i zbytek na legendary, tohle bys mel zvladnout taky ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 hele ale ja sem fakt vypatlanej víte to? já to mam všechno pomalu dohraný na heroic a ne na legendary XD mam asi 2mise na legendary no nic no blog se zase předvedl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tvl blogu tobe to nikdy neslo, ale takhle moc? Musis se trochu snazit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 jn,musim se zlepšit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Hrajes moc malo asi.....a nebo zase nejaky sracky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 oboje :D,sračky kupuju už minimálně nebo když se mi něco líbí,ale tědka sem poslední tejden byl docela aktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.