DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Aktivni, jako zes tak 3x do tydne nachvili zapnul xbox? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 když hraju nejsi online :),jinak tenhle tejden sem na něm propařil tak 40hodin si myslim že na mě neni špatný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Njn, ja ted na to nemam cas.....jenze nad cim si tech 40 hodin prosedel? Nad Halo urcite ne, to uz by ti nedelalo problem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ale začala se mi líbit manga tak sem si koupil Naruta the broken bond :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Proboha! Tadyty manga/anime úplně nesnášim :D Jinak tobě dělá problém i Heroic difficulita? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 každej mame jinej vkus :), jinak sem řikal že nejsem moc dobrej ve hraní ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 A ty ho mas extreme vytribeny, co si pamatuju, ze Blogu? :D Co dela Kobra 11? :) Ale tak zase chapu to, kdyz ti nechteji prodat poradne hry jako GTA :D Jinak s tim hranim mas pravdu, byla to dost bida, co jsme hravali, ale zase jsme se bohate nasmali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 tvl di s tou kobrou někam! :D prostě sem musel utratit peníze :D, semnou byla vždycky sranda :D ale posledně sem to jaksi taksi přepískl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Penize se daj utracet i za dobry veci :) No ale vkus asi nemas nejlepsi, kdyz si sahl po Halo, jen nejakej ten improvement by to chtelo videt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 já mam zvláštní vkus :) hele dejme tomu že sem začal hrát na vánoce 2010 do tý doby sem nějak hry nehrál takže proto asi nejsem dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 No nevim asi to vyzaduje krapet talentu, ale ja ho moc nemam a ve svych casech sem hral Halo velice obstojne......ale jak vzdycky rikam, zrovna Halo chce hrozne moc casu, aby se do toho clovek dostal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Já jsem byl hrozně dobrej v Halo (velmi často i top v žebříčku), ale tím nechci nijak machrovat, každopádně, nedávno jsem zapl Reach znova a vůbec mi to nešlo, byl jsem takovej casual player, takže to chce hlavně čas se do toho dostat (nebo zase dostat... :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Presne to je ale problem Hala, kdyz tomu venujes cas a hrajes velmi casto, tak mi taky nedelalo problem vest zebricky, ale stacilo na to tyden nesahnout a jako bych jel od znova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 hele vy toho talentu máte na rozdávání nechcete se podělit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Kdyby to slo, hned bych ti trochu odprodal, ale ja ho zas tolik na rozdavani nemam, stejne je to spis "drina" nez talent....ale zkus Rockyho ten ho ma habadej, co jsem tak slysel :D Respektive, kdyby se dal talent prodavat, tak by byl Rocky miliardar :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ale ono to pude....nebo vyvraždim jrc GAME! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Uplne te vidim jak tam prijdes a udelas jim diry do hlavy za to, ze ti prodali hru, ktera ti nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ne že mi neprodali GTA :D takhle tu pistol ke hlavě a říct tak co už mi ho prodáte? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Skoda ze se nedelaj LAN party v Halo, to by ti pak mozna slo :D S gunem v ruce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 já to umim líp jak vy akorát se muj talent neprojevil naplno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Asi proto ze ho plytvas na kraviny :D Otazka je, jestli se u tebe da vubec mluvit o talentu :D Pamatuju si ty nase matche a to jsem se neuveritelne nasmal jen tomu jak moc ti to nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 nenéé :D TVl ale mě fakt sere že mě všichni porazí ve všem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Mym to dost podobne, taky nikdy vylozene nezarim, ale jde prece hlavne o tu zabavu, ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 hele at sem lama jaká sem lama ze školy mě dokáže porazit málokdo :D ale to víš to jim řekneš tady nejde být profík ale užít si tu zábavu ale vysvětluj to ♥♥♥♥♥ovy kterej ty hry hraje s cheatama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Zvlastni (skola)? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.