Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 asi :D ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ale myslim že sem se zlepšil předtim sem to neuhrál ani na normál ale tědka to pomalu dohrávám na heoric :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tvl jak to muzes nedohrat na normal, vzdyt Halo neni tak tezky.....autoaim to ma jak prase, chce to jen se hybat a drzet kurzor kolem nepratel az to das na legendary tak si to povime a ani to neni zas tak tezke, za to je to uzasne zabavne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 mě ani Halo Reach zas tak moc nebaví, spíš se těšim na Halo 4 protože se vrátí Master Chief Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ja se priznam, ze mi vic sedlo HR nez Halo 3.....hretelnostne myslim, protoze me pak stve v 3 nta nakaza, ktera je svine nevyspitatelna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Nákaza = floodi, Ty byli top xD Já jim říkám zombie kytky. Jinak M.C 117 forever!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Nevim ja radsi fighty proti covenantum, flood me moc nebral, spis pekne sral :) U Hala 3 bych si tak na Legendary asi jen tak netroufl....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Halo 3 na legendary bylo dost těžký, ale v coopu je to TOP HRA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Halo 3 ma celkove takovy emotivnejsi a nabitejsi sceny, ale ten flood, obvzlast takovy ti maly sraci co se na vas sapou v misi, kde jdete pro cortanu, to je na zabiti.......zase to zpravil posledni level, ktery jsem si uzil podstatne vic nez u HR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Halo aneb Master Chief série, tu nic nepřebije, ani nejnovější Reach (nejnovější sice bude Combat Evolved ale tam je taky M.C.). Jinak ty malý floodi to byli parchanti no, jinak to podle mě bylo v pohodě, a ta mise z Cortanou je nejhorší mise Halo 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Souhlasim, tahle mise me odradila od pokusu to pokorit na Legendary.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Souhlasim, tahle mise me odradila od pokusu to pokorit na Legendary.... Ale je to svým způsobem mise na kterou se nezapomíná. : - )) Halo 3 má skvělou kampaň, vybavuji si tam hodně momentů , konec skvělý. A Dneska Halo: combat evolved. !!!! [h=3][/h][h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tvl co se to d Nejdřív se tu zjeví blo9g a teď i ty Crofte? Jak to teď mas vůbec s xkem? Nedáme nějakou cf smazbu, když se to tu tak seslo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Kdo kupuje CEA jen kbuli MP, nemusi ;) http://www.zing.cz/novinky/8191/halo-reach-dostane-anniversary-map-pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 já si klidně zahraju jenže mam jen 2-denní gold takže by to muselo bejt na pevno :),a jinak ty mapy vypadají lákavě no uvidim croft tuším prodal xbox že? za to se dostaneš do konzolového pekla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Pánové, tak xbox jsem opravdu prodal. Můžu říct, že toho nelituji. Momentálně mám doma starou verzi Jasperu , 120 gb hdd atk. Je flashlý. Moc ale nehraju, max fifu 12 . Uvažuji, že si koupím nový xbox , který bych měl čistě na MP a originálky. Zatím ale není ten podnět , proto abych to spáchal. Možná jako vánoční dárek : - D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 kdy že maj vyjít ty mapy pro Reach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 V den co vyjde CEA......aha takze Croft je porad offline.....to asi nejakou rozumnou partu dohromady nedame co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 ne nedáme :D protože jediný kdo tady odpovída sem ty já a občas sem zavítá i rockyzz :D PS: napiš si ježiškovi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Ale tak lidi co tu hrajou je urcite vic, ale asi se to nesleze holt...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 takhle určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 No, lidí z čech je furt určitě dost, ale vemte si kolik lidí z xlive z česka vůbec o C-F ví... Je jich málo! Jinak, kdo se chystá na anniversary pack nebo na CE? Rád bych dal v Reachy nové ajchy co mají být ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 já si nejspíš pudu kupovat Pack,tak pak si mužeme zahrát jestli chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak Halo: CEA vychází dnes! A s ním i Anniversary Pack do Reache, který si zcela jistě zakoupím, a jelikož už nejsem tak dobrý jako dřív (dost mě skazilo GoW :lol:.). Tak by bylo asi nejlepší ty ajchy naboostovat, jsou tam i 3 nové k defiant packu.... A že to jsou nějaké ajchy fakt hard a lucky ajchy... Defiant: Prevented the attacking team from touching the flag in a matchmade 1-Flag CTF game. Defiant: Assassinated a player that just exited Armor-Lock in a matchmade game. Defiant: Was the last surviving uninfected player in a matchmade Infection game. Anniversary: Earned 3 headshots in a row in a matchmade game. Anniversary: Infected 3 players in a single round in a matchmade Infection game. Anniversary: Killed the flag carrier with a Plasma Grenade in a matchmade game. Anniversary: Performed a Beat Down on an enemy while using the Jetpack during a matchmade game. Anniversary: Ran over 5 people with a vehicle in a matchmade game. Anniversary: Captured 10 skulls at once in a matchmade Headhunter game. Anniversary: Killed an enemy with their own grenade that was stuck to you in a matchmade game. >> http://www.xbox360achievements.org/game/halo-reach/achievements/ << Je to celkem 10 nových ajchů a 300GS, tudíž už do je to 1700GS v Halo: Reach celkově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 2. z Defiantu a 3. az 4. z Anniversary vypada pekne HC :) Ale hodne jich vypada celkem fajn, treba ten posledni v Anniversary, takove mensi kamikadze :D 2Rocky: Ty si koupis Anniversary pack i CEA? Neni to trosku zbytecne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.