rockyzz Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Forerunneři rozhodně nebudou nepřátelé, mrkni sem: http://www.halopedian.com/Forerunner Já myslím, že by bylo těžký zabít vůbec jednoho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Ale podle info alespon ve hre budou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Zkoušel v poslední době stáhnout někdo Halo Waypoint? Hází mě to furt chybu :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Mi to taky pořad hazí error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Mi to taky pořad hazí error Zalozil jsem si UK acc a stahnul ho zde, funguje mi i na CZ účtu.. ale od nás se to prostě stáhnout nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 da nekdo halo 3? MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 tak si trhnete nohou vy sasci. hlavne ze tu rozebirate halo pritom ho z vas nikdo nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 :D decko si chce zahrat hru a nikdo mu neodepisuje .... Ne sorry ale pobavilo me to, urcite tu kazdej ceka az mu nekdo jako ty napise aby si sel zahrat Halo,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Nevim jak vy, ale ja na to ted proste nemam cas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Já jsem zaneprázdněn BF3 a zrovna ted jsem na dovolené, navíc a bohůžel, Halo 3 je mrtvé, škoda že ho nikdo nehraje, Custom Games a ty super mody - best hra na Xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Čao boys, od Ježíška sem dostal Xko a mam Halo3,Wars a Reach tak kdybyste chtěli tak si mně přidejte klidně jakoukoliv tuhle gamesu s váma dám GT: TheSkunkCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 to o tom decku nebudu komentovat ale nemam problem s nedostatkem hracu v halo 3 tak jsem myslel ze by nemuselo by to byt spatne si to dat jako tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Rudy, jako ok, chceš z někym zahrát, ale ty se tu rozčiluješ a říkáš o nás jaký jsme ♥♥♥♥♥♥i že nechceme hrát Halo 3, tak nevim co předvádíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 to nema tady cenu. to je porat dokola jak pred tim. at uz napisu jakekoliv halo tak ho tu nikdo nehraje. mozna jsem na to az moc zaujaty ale prijde mi to jako kdybych se zaregistroval na gay seznamku a nejsem teplous. tak nevim proc chodite na forum halo hraci kdyz jima nejste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Takze jsem ♥♥♥♥♥ protoze nemam cas vysedavat u hala, protoze kdyz uz se dostanu k xboxu tak si chci zahrat nove hry, ktere jsem si koupil.....uzasna logika.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Já halo hráč jsem, jde tu o to že nebudu hrát jednu a tu samou hru 2 roky aniž bych hrál jinou, vzpamatuj se a až to budeš mít v hlavě v pořádku, piš sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Iron: Já si s tebou zahraju... Si mně kdyžtak přidej (TheSkunkCZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 no vyvijí se nám to tu zajimavým směrem že? IronRudy si blázen do Hala nikdo ti to nebere ale jak vidíš ostatní to už omrzelo nebo si chtějí zahrát něco novějšího :D a co se týče že tu nikdo nechce hrát Halo 3, tak já chci. De tu hlavně o to že tohle forum ožije až vyjde Halo 4 PS: muj GT je blo9gCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 tak blazen to zase ne. ted posledni dobou jsem taky nemel moc casu. taky chodim do prace a jeste s kolegou davame do kupy 2 motorky. ted mam volno 9 dni tak si k tomu sednu na chvili kazdy den. to co tvrdim ja tvrdi i vice lidi. nebudu je tu jmenovat ale at uz jsem navrhoval jak byl novy reach nebo odst ,wars ted 3ku a vy nic nehrajete tak proc tu pak jste kdyz vas zadne halo nebavi. uz nevim kam jinam mam napsat nez na halo komunitu jestli si jde nekdo zahrat na hodku na 2. don ma halo az na poslednim miste za vsema moznama hrama a rocky tu porat tvrdil ze reach je nuda a ze 3ka byla nejlepsi. ja 3ku MP hral jenom chvilku proto to ted hraju. 4ku beztak taky nikdo nebude hrat jenom to tady budete rok probirat nez to vyjde (ja jsem mel za rok a pul co mam box taky jine hry nez jen halo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 dnes si taky zahraju tak si vas pridam. jeste mam jednoho borce ale ten nebyl 3 dny uz online tak by jme mohli tak team slayer. ja ted hraju na profilu D O Striker. nemel jsem kompa tak jsem si udelal novy profil kvuli live gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 tak blazen to zase ne. ted posledni dobou jsem taky nemel moc casu. taky chodim do prace a jeste s kolegou davame do kupy 2 motorky. ted mam volno 9 dni tak si k tomu sednu na chvili kazdy den. to co tvrdim ja tvrdi i vice lidi. nebudu je tu jmenovat ale at uz jsem navrhoval jak byl novy reach nebo odst ,wars ted 3ku a vy nic nehrajete tak proc tu pak jste kdyz vas zadne halo nebavi. uz nevim kam jinam mam napsat nez na halo komunitu jestli si jde nekdo zahrat na hodku na 2. don ma halo az na poslednim miste za vsema moznama hrama a rocky tu porat tvrdil ze reach je nuda a ze 3ka byla nejlepsi. ja 3ku MP hral jenom chvilku proto to ted hraju. 4ku beztak taky nikdo nebude hrat jenom to tady budete rok probirat nez to vyjde(ja jsem mel za rok a pul co mam box taky jine hry nez jen halo) Ja proste nevydrzim dlouho u jedne hry a vzhledem k tomu ze skoro porad kupuju neco jineho tak proste na halo nemam cas, rikej si tomu jak chces, ja se spatne kvuli tomu fakt necejtim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Já tvrdil že Halo 3 je dobrá a lepší hra a tvrdím to furt! Halo 3 je sakra nejlepší hra na xbox která sakra existuje a kdyby jí hráli všici ostatní jako 3-4 roky zpět tak jí nepřestanu hrát protože ty Custom Games jsou zábava snad i na deset let, a v Reachi jsou taky perfektní ale tam zase každej hraje matchmaking kvůli levelování a nějakému skillu a čas si prostě na Customy nenajde. Bohůžel, časi ze změnily a od listopadu 2009 každej hrál jen CoD a takovéhle pecky jako Halo 3 "zmizely"... Co se týče Halo 4, tak pokud bude dobrá (bohůžel už to neděla Bungie, tak nevim nevim) tak jí taky budu hrát jak šílenec, ale pokud to bude jako Reach, tak udělám všechny ajchy, budu to hrát max. půl roku a šmitec :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 ja si myslim ze to bude vesmes to same akurat tak prihodi zase nejaky novy prvek. ja bych taky hral customy ale nejsou na to lidi. nejsou lidi ani na vytvoreni 4cleneho tymu. halo 3 me nebavil Mp protoze me tam latali jak male decko. byla to moje prvni strilecka. ted uz jsem na trochu lepsi urovni a po necelem tydnu uz jsem si zvykl na citlivost tak me to celkem chytlo. dokonce se mi povedl i achievment co se mi na mojem uctu kdysi mohl tak akurat zdat v mojich zacatcich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ja klidne i hodne doufam v nejake inovace, teda kdyz to nedopadne katastrofalne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ja klidne i hodne doufam v nejake inovace, teda kdyz to nedopadne katastrofalne :) Katastrofálně = Armor Lock v H:R :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.