IronRudy Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 mozna i nejaky novy mod jak byl od odst FF. me by se libil treba nejaky editor brneni aby si udelal kazdy kosiče podle sebe. v reachi byl dost velky vyber ale ne vsechno vypadalo dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Já bych byl vděčnej za upravování aut, např přidání 2 kulometu na místo spolujezdce, atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 A pak to skončí u Perku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 A pak to skončí u Perku :) Fuj fuj fuj fuj! Perky kazej hru, a vůbec už ty perky které přidávají životy a větší DMG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Jj, ja bych se mozna v Halo 4 vic vratil k MP Halo 3, ktery mi prisel takovy akcnejsi. rychlejsi, lehce silenejsi ale super zabavny........snad mi rozumite, MC by si tohle zaslouzil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Jj, ja bych se mozna v Halo 4 vic vratil k MP Halo 3, ktery mi prisel takovy akcnejsi. rychlejsi, lehce silenejsi ale super zabavny........snad mi rozumite, MC by si tohle zaslouzil ;) Halo 3 byl nejlepší v Customech, to bylo prostě LEGENDARY! Halo: Reach zase skvělej, až na armor lock v matchmakingu, inovace to nějaké chce, ale vůbec by mi nevadilo kdyby to bylo úplně stejné jako Halo 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Typove snad Jo,ocenil bych to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 ja ted kdyz jsem hral poradneji 3ku i reach tak musim rict ze hratelne a akcne mi prijde reach lepsi. 3ka je takova stroha kdyz te nekdo prokvapi ze zadu nebo zboku tak na 90% koncis. u reache si se s toho mohl dostat. ovladani u 3ky je trochu tupejsi ale je to dost o zvyku protoze nekteri co tam strili s tou snipou nebo spartan laserem zaslouzi uznani ale kdyz maji treba na konte 15 000 zapasu tak by bylo divne kdyby to porat neumeli:) v reachi jsem byl se snipou hodne dobry, ve 3ce se trochu hledam ale uz se mi podarilo par peknych killu. jestli budu mit vitalni energii sedet cely den u pc tak udelam zase 2 videa ale ty uz budou nekde jinde nez ty prvni dva co jsem tu daval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Tohle naprosto vsem doporucuji, naprosta pecka... http://games.tiscali.cz/video/epicka-bitva-v-herni-machinime-halo-eye-of-the-storm-58006 Cloveku to pripomina, proc ma tak rat halo s master chiefem a novemu halu bych pral trosku vic takovehle filmovosti, naprosto neuveritelne silny a obdiv tomu cloveku co si s timhle dal tu praci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 ja bych chtel aby v H4 se hralo vic s asaultkou nez s DMR a BR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 ja bych chtel aby v H4 se hralo vic s asaultkou nez s DMR a BR Hrrrr, to já chci pravej opak, BR jsem zbožnoval a DMR je ještě lepší! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Presne tak, naopak bych ubral assaultky, pro me je DMR jedna z nejlůepsich zbrani ve hrach vubec, vzdycky jsem miloval DMR Slayeri.....BR neni spatna, ale ty 4 nabojove davky mi prijdou horsi nez kulka za kulkou v DMR, ikdyz vim ze si na DMR v porovnani s BR hodne Halo veteranu stezevalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Presne tak, naopak bych ubral assaultky, pro me je DMR jedna z nejlůepsich zbrani ve hrach vubec, vzdycky jsem miloval DMR Slayeri.....BR neni spatna, ale ty 4 nabojove davky mi prijdou horsi nez kulka za kulkou v DMR, ikdyz vim ze si na DMR v porovnani s BR hodne Halo veteranu stezevalo... To já si taky stěžuju BR byla awesome, škoda že je tam nedali obě, co se týče DMR slayer modu, tak to mi moc nesedlo, to já zbožnoval SWAT, většinou jsem tam byl MVP a ty heady mi šli jako po másle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 to ja mel prave radsi DMR slayer, ve svych casech mi to taky slo jak po masle, swat nebyl spatnej ale s dmrkou mi to slo lip......a magnumi jsem mel rad to byla vzdycky sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 No já magnumy nikdy nemusel, šlo mi to s nima ve SWATU skvěle ale nebavilo mě to, hlavně se mi zdá-li o dost silnější než DMRky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Tak coz o to on mozna i statisticky silnejsi bude, lae hraje se s nim uplne jinak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Tak coz o to on mozna i statisticky silnejsi bude, lae hraje se s nim uplne jinak ;) No jako nevim, nechci ti brát názor ale podle mě jsou si hodně hodně podobné a rozhodně se snima "úplně" jinak nehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Kazda jinak kope, ma jinou rcyhlost strileni, jiny pocet naboju.......ale jo jsou skoro stejne ;) Jasny ze je to podobnejsi nez assaultka s DMR, ale porad je to vyrazne neco jineho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Povinost kazdeho Halo Fana ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Povinost kazdeho Halo Fana ;) Super! Doufám že to neskončí jako Escape from City 17 po dvou epizodách :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 docasna verze mojeho posledniho videa z halo reach. je zatim v horsi kvalite a jeste je treba neco doladit. podle casu to jeste dodelam. snazil jsem se vyhrat s kamerama tak snad se bude libit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 dekuju za podekovani. toto video je delane pro halo fanousky nejenom abych ukazal killy. proto tam jsou i ty zabery z kampane a custom kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Mnamy :) Autori se chlubi, ze ma jit o nejlepe vypadajici hru na xbox.... No na to jsem teda zvedavy, preci jen, co si budem povidat, Halo nikdy nepatrilo co se grafiky tyce mezi spicku, ale kdo z nas to hral kvuli grafice, ze? :D Jinak obvzlast svetlo na prvnim screenu vypada uzasne....a v 343 industries potvrdili, ze obrazky nejsou nijak vyretusovane ;) No, uz se tesim na dalsi trailer nebo gameplay ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Awesome screeny, už se fakt těšim na tu hru, ačkoliv kvalit jako od Bungie se asi nedočkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.