rockyzz Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Tak v playcentru je ta limitka za 2199,- což je o takové 200 stovky větší cena než v US a tak, ale i v xzone jí prý budou mít, takže uvidíme, ja jí na 100% kupuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Ja si pockam co xzone, doufam, ze se dockam od xzonu zase nejaky serepeticek navic, zrovna Halo by si to zaslouzilo, ikdyz vime, jak je to s Halem v ČR :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Víme? Ted přesně nevim co tim myslíš, ale už jsou i officiální nějaké ingame bonusy jako např. u amerického (USA) gamestopu, best buye, wal mart a takové shopy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Ze je to tu s Halem bidne oproti ostatnim zemim, ikdyz pravda je ze to u kde jake hry :) Ja bych ale radsi neco hmotneho, kdyz v te limitce vicemene nic takoveho neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 To není no, ale pro Halo hráče a fanoušky je to prostě povinnost tak jako tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 nedavno jsem koupil Ghosts of Onyx a limitju na 99,99% kupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 To ja taky, ale nepritomnost legendarky me mrzi opravdu hodne :( Jake jsou ty knizky z Halou univerza, jeste jsem zadnou necetl, ma to cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Mají cenu, já mam sice jen jednu, a to Halo: První Úder, což je 3.díl. A ono těch knih je hrozně moc, např. i jakože jiné série, třeba nějaké Halo: Forerunner 1,2 a tak. Já to dočetl jen asi do 50 stránky protože číst v češtině takovou zajímavou knihu je hrozná kravina a nuda řekl bych, nejvíce mě štve jak překládají covenanty a spartani a prostě názvy co tam jsou, jsou prostě tragické, takže až se mi dostane do ruky anglická, klasická verze tak si jí hned přečtu a nepustim dokud jí nepřečtu do konce! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Hm tak to si na to mozna hodne do budoucna udelam cast, hlavne neco o forerunnerech by me zajimalo... A jak to prekladaji? To je ten problem, kdyz na tom dela nekdo (a predpokladam ze jo) hrou netknuty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 No například covenanty nazývají takto: "smečka". Totální demence... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Ale stoji to za to. Ja budu rozsirovat svoji "sbirku" o Fall of Reach a První Uder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Fall of Reach - Nákaza - První Úder - Ghosts of Onyx, takhle jde ta časová linie knih pokud se nepletu, a je jich myslím ještě víc, tak proč nekoupíš nejdřív Fall of Reach a Nákazu? EDIT: Je to potopa, né nákaza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 ja jsem neplanoval to koupit ale naskytla se mi prilezitost tak jsem vzal GoO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Já bych jinak bral Fall of Reach ale nenapadlo mne že to je Zkáza Cíle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Its gonna be lengen...wait for it...dary!!! Libovka na druhou :) http://www.zing.cz/novinky/12037/gameplay-zabery-z-halo-4 Miluje 343i a zacinam verit tem slibum o nejhezci hre minimilane na xbox :) Proste poradny next-gen Halo a vypada to na uzasnou atmosku a poradna dramata, jednoznacne okamzite zarazeni na vrchol nejocekavenjsich her :D A tesim se na ?forerunnersky? zbrane do mp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 NERD BONER. to je vše co se o tom dá říct! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 tohle jste videli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Trojice vydeji priblizujici mp Halo 4, enjoy ;) Musim rict, ze po celkove prezentaci Hala na E3 nemam uz zadne pochybnosti ze tohle bude Halo se vsim vsudy a ze "neucast" Bungii na novem Halu asi nebudezas takova tragedie :) Doufam ze se Spartan Ops chytne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Priblizeni zbrani v Halo 4 ;) http://www.gameranx.com/updates/id/7227/article/halo-4-weapons-list-detailed/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Noví nepřatelé se jmenujou Promethean a musím říct že tohle vypadá na konkurenci H3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Noví nepřatelé se jmenujou Promethean a musím říct že tohle vypadá na konkurenci H3. H3 to podle mě nepřekoná, to byla prostě nejlepší hra vůbec pro mě, a ty promethean, to je zajímaví název, zvlášt když ted jde do kina film PROMETHEUS který tak trochu připomíná Alieny :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 No uvidime ale určitě to bude Hra roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 H3 to podle mě nepřekoná, to byla prostě nejlepší hra vůbec pro mě, a ty promethean, to je zajímaví název, zvlášt když ted jde do kina film PROMETHEUS který tak trochu připomíná Alieny :DDD No nevim, po prezentaci na E3 bych se tomu zas tak nedivil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Tak jasný, vypadá to peckově a určitě se to bude hrát suprově a příběh taky jsem si jist bude perfekt ale pro mě je prostě Halo 3 naprostá "platinová" hra a jedna z nejlepších nebo snad úplně nejlepší kterou jsem kdy hrál, a to hlavně zase kvůli těm custom gamesám, kdo nezažije, nemůže říkat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Myslim si ze pribehem, prezentaci a celkove i atmosferou a pribehem by mohlo Halo 4 vphohode 3 trumfnout co se seinglu tyce, tezko mluvit o tom jak se chyti MP a jestli to treba ebude takova nova mp halo Legenda, zatim to vypada domre a to jak competetive tak coop v podobe spartan ops... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.