ripecek Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 zdravim:-)má nikdo fifu 11 v češtinu a mohl by mi to upnout bud na czs nebo sharerapid?...moc vás o to prosim :-):psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Pokud vím tak v CZ nevyšla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 eště dodám že na psp :-) tak toe špatný :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 budu trchu ot, ale ta hra nemá online multiplayer nebo jsem slepej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 myslim že má.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 nemá.Jenom Ad-hoc.Ale Fifa 10 má infrastructure a hraje tam docela dost lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 nemá.Jenom Ad-hoc.Ale Fifa 10 má infrastructure a hraje tam docela dost lidí no, já si říkal, stará 10 ho má a nová 11 ne .... EA jsou fakt tupci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.