Kapr Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 zdar hledam nakeho kdo by mi moch udelat DG z 3.52 na naky CFW(jo nekoho z prahy nebo kousek za prahou):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 .................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 2raven : supr prispevek :roll: a jinak se zeptej jirima on dela po praze downgrade pomoci Lumines takze nevim jestli by ti to udelal ale za zeptani nic nedas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 2raven : supr prispevek :roll: a jinak se zeptej jirima on dela po praze downgrade pomoci Lumines takze nevim jestli by ti to udelal ale za zeptani nic nedas... uz sem se ptal dela to jenom z 3.50:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 No táák, musí někdo bejt. Tekken90 to dělá, ale do Semil se mi fakt nechce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Tak mu ho pošli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 jo klidně pošli..zejtra mi má přijít jeden brick ;).....nebo přijeď do Semil..máš to 1 hodinu busem ;).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 To už bych spíš přifrčel autem. :-). hele když budu mít časa tak by to šlo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 jo klidně..v neděli tady jeden týpek z Prahy autem byl ;) čas mám v pátek a pak víkend..až budu ve škole tak asi jen víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 a tvoje taxa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 zadarmo ;)...ale pokud něco dáš zlobit se nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Hehe, mno bychom se pak nějak domluvili :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirim Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 zdar lidi, chystam se pripravit si pandora balicek prvni pomoci, uz mam doma konecne pspcka, takze to muzu zkusit, mam ale moc malo casu, takze si to budu pripravovat az o vikendu, takze snad od pristiho tydne bych mohl pomahat lidem za dobrovolne prispeni (O az co date). jirim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Praha? :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirim Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Praha? :blink2: jasne, co jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 jasne, co jinyho :wohow: oukej, tak to prubni a pak dej dyžtak vědět :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RastaLaPomeranche Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Taky by se mi hodil downgrade z 3.52 :-( ale do Prahy bych chcípl :-D karlovarsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Čau, dneska sem tob zkoušel a je to v pohodě, takže kdyby to chtěl někdo z Prahy udělat tak mi napište PM.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.