Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2007 Mam dotaz...když chci aby mi na tomhle cf běhali iso hry...tak to musim DG?? nebo stačí ta pandora bateri? ja pravě nemam origošku ty hry Lumies..tak jeslti to de ňak zprovoznit jinak než přes ty Lumies...dík za pomoc:-)
0 MaRa Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2007 jo aha...takže když ted u sebe nemam psp který ma nakej cf tak nic vlastně dělat nemůžu? potrebujes si vytvorit tu baterku a to bez cfw neudelas, jedine ji koupit :lol: nebo sehnat Lumines :D
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2007 potrebujes si vytvorit tu baterku a to bez cfw neudelas, jedine ji koupit :lol: nebo sehnat Lumines :D no to mě pos....:-D ja sem jen chtěl aby mi tam faktčili iso hry:-) a vono stim je takovíhle sraní:-(
0 pata Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2007 Ok:-) dík..du na to..:? :idea: já jsem si koupil nové psp silver japan firware 3.50 a nevím jak to mám udělas s těma hrama koupil jsem si gta vice city stories na umd a ještě na UMDčku ride radce no a na tomhle foru jsem si přečetl něco o dc a o hře lumines jak to s polu souvisí????????????????:roll: :roll: :roll:
0 tekken90 Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2007 já jsem si koupil nové psp silver japan firware 3.50 a nevím jak to mám udělas s těma hrama koupil jsem si gta vice city stories na umd a ještě na UMDčku ride radce no a na tomhle foru jsem si přečetl něco o dc a o hře lumines jak to s polu souvisí????????????????:roll: :roll: :roll: úpardom dg souvisí to spolu tak že DG z 3.50 bez Lumines nejde :roll: :roll: :roll: nebo sežeň někoho kdo má custom firmware a udělej pandoras battery ps: používej tlačítko edit :!: :bash:
Otázka
Pasta
Mam dotaz...když chci aby mi na tomhle cf běhali iso hry...tak to musim DG?? nebo stačí ta pandora bateri? ja pravě nemam origošku ty hry Lumies..tak jeslti to de ňak zprovoznit jinak než přes ty Lumies...dík za pomoc:-)
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts