Pappy Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Tenhle primo upraveny FW Waninkoko v2 je na strankach www.ps3iso.com...zkusil jsem ho a funguje,tak se podělím.. http://www.megaupload.com/?d=4IEYMZTL Restore,ze to nedelam z menu console,ale z recovery modu jsem myslel... Otazka zda to ma cenu,protoze na ps3iso se pise v nekolika topicich,ze uz jde 3.56 do finale..uvidime...kazdopadne 3.55 jsou zase aspon overeny a tak nejak vyladeny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QQQ1468625373 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 ja zadnej rozdil mezi kmeaw a timhle nevidim.........spousta lidi pise ze to zamrza,ale s tim problem nemam......lvl 2 patch nepotrebujes,k gaia 2,06 nebo k rogero 7,9c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Uprimne : Kdyz Vam vse jde,tak nic nereste..Ja si to cele rozesral.. Mel jsem Waninkoko v1 a vse fungovalo peckove bez problemu krome zamrzani..To me stvalo,tak jsem zkusil Kmeaw,ale najednou neslo treba COD : World of War,tak jsem zkusil Waninkoko v2 a tam take opet nejde... Fakt jsem si to akorat rozesral..Nabehne a cerna obrazovka..Podotykam,ze vse delam z OFW na CF a jeste ke vsemu format HDD...no nic..zkusim se vratit k Waninkoko v1 vytvoreny tentokrat pres Custom Firmware Maker jestli pujde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QQQ1468625373 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 zkus tam ten PS3 PKG Fix File Permissions..........treba to pomuze........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 co se stane když dam na Wanin ten lv2.pkg ? ... a spustim :dozey: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 co se stane když dam na Wanin ten lv2.pkg ? ... a spustim :dozey: :D asi nic dobryho, kazdopadne po restartu ps3 to bude zase normalni, tkze to klidne zkus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 po testech Waninkoka v2.... zadny zazrak. Instalace PKG game PSN stale negativni, v Kmeawu absolutne bez problemu. Stabilita asi stejna jak v1, pri exitu ze hry obcas freez...Takze zustavam zatim na Kmeawu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Tak jsem zkousel nekolik Kmeawu z pres restore mode a OWF 3.55 a za boha jsem proste COD : War at World nespustil zadnym Backup managerem...Samotny z disku ano (blbej dovětek)..vracím se k Wankoku v1..snad se mi nahraje spravne jinak jsem uz vymastenej a dochazej napady.. Co se tyce fixu,tak jsem i zkousel nejaky lv2 v6 a stejne nic.. PS: Tak uz mi nejde zadny FW...Vse nahraju a je to ok,ale sposteni zalohy nefunguje..jdu se asi vrhnout na ty me origianlky :-( PSS: Zitra jeste zkusim nejdrive OFW,pak pres PC zruseni partition na HDD a tim vynutim PS3 instalovat a formatovat na cisto,po té nainstaluju Geohot FW a na to Kmeaw..jinak uz nevim...pred formatem mi slo kompletne vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 při pokusu o instalaci jakýhokoliv .pkg (Mmultiman, gaia manager....) error, du na Kmeaw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Ja doufam ,ze brzo udela HERMES CFW 3.55 popripade 3.56 taky stim docela valcim a problem je,ze u Kmeaw taky nejde vsechno a nejvtipnejsi je,ze vetsinou na Kmeaw jdou hry pouze s DVD a u Waninkoko hra bezi bez DVD ,ale zas nekdo to a tahle to ,kde Kmeaw to pekne bezi.Takze taky zustavam u Kmeaw a pockam co se bude dit dal.Kdyby se dali aspon kluci dohromady : Kmeaw , Waninkoko a Hermes + jiny machr a radsi udelali supr FW nez kazdej sam bylo by to daleko lepsi.Vim ze se me to blbe keca ,ale kdyz zaspominam na M33 - Dark Alex tak to byl u me FRAJER !!! Ten ,kdyby se na PS3 vratil tak je vsechny strci do kalhot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Prosim vas..budu za kaštana...u Kmeaw se uz dnes s posledni verzi multimana a Rogero Manager nepouzivaji nejaky level patche??? Me uz ted backup nejde na nicem - Waninkoko v1 i v2 a ani Kmeaw,ale ze bych zustal aspon na Kmeawu,kdyz je to stejne jako Waninkoko a nefreezuje a snad jdou i PSN hry...nebo pokud bych mohl nekoho poprosit do PM mi poslat odkaz na jeho otestovany a funkcni FW Kmeaw,ktery mu jede..at tu nepisu OT..stahl jsem spousta verzi a i si vytoril v CFM,ale porad mi to nejde..Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon1468625657 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Dva dny hrani a testovani Waninkoka v2 s RogeroMangerem 7.9c bez jedinyho freezu. Instalace Wnk v1 -> OFW3.55 pres recovery menu -> Wnk v2 normalne z XMB. Takze zatim spokojenost.Dnes Dead Space 2 a no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Čtvrtý den po instalaci kmew bez jediného zamrznutí. FW jsem vytvořil v Custom Firmware Maker v1.3 a hry spouštím přes Gaia Manager v2.06. Pokud je při spuštění u nějaké hry black screen, stačí vysunout blu-ray a vrátí se to do XMB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Já jsem jelito :-D :-D :-D :-D Ono mi to jde celou dobu... Jen kdyz clovek udela backup COD:World at War,tak z te zalohy jde hra do black..staci spustit originalku...nechat updatovat hru na 1.07 a pak jde ze zalohy pustit normalne...Napadlo me to az ted a normalne vse bezi...to je sranda... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Neco me rika,ze kluci spanelsky vymysleli programek co emuluje disk v mechanice a vyresil tak i black screen,ale ruku do ohne za to jeste nedam. Zatim to resi zpusob obnovy blu-ray pokud vam nejde,ale nikde neni rec o tom,ze by nemohla byt casem i ta zminema emulace ... davam tomu 1 mesic .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.