theCrone Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Co znamená chyba (FFFFFFF) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Máš to z PSN (Ripnutý) nebo PSX2PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 prave by to mel byt rip .. podle popisu .. dela mi to u vice her (eboot + key) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 že tam je eboot + key neznamená že to je Rip z PSN ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 musi tam být ještě jeden soubor - DOCUMENT.DAT no takže, ide mi aj PSX hra, ale musí obsahovavať všetky tri súbory : DOCUMENT.DAT - EBOOT.PBP - KEYS.BIN. Nejde mi však hra, prerobená cez PSX2PSP v.1.4.2 converter, ktorá obsahuje len EBOOT.PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas0014 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Budete potrebovat: http://www.ulozto.sk/7629831/psx-6-20-rar Vsetko nakopirujte do ms0/PSP/GAME Jedinou nevyhodou je vyzadovany subor PSX hier: ISO, BIN, Z, ZNX :cry: Takze sa celkom tazko zhanaju, ale par som ich uz otestoval a musim povedat ze je 100% Funkcnost... POSTUP: 1. Spuste Eloader 2. Vyberte PS1P 3. A uz si staci vybrat iba hru z vasho zoznamu stlacenim O 4. A Mozte DRTIT :psp: HRY KOPIRUJTE DO PSP/GAME/PS1P Keby bol zaujem mozem UPLOADNUT nejaku tu hru v ISO alebo BIN :) Malo by to byt funkcne na VSETKYCH PSP Osobne som to testoval na PSP 6.35PRO :D P.S.: HEN je dufam samozrejmostou 8) prosimte jaky od toho mas heslo na ulozto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Eloader nedoporučuju,nespustí většinu her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 to je kkt. da tam heslo a neda ho do topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Eloader nedoporučuju,nespustí většinu her potvrzuju :O zkousel sem nekolik ISO releasu a dokonce i vlastni rip a nic nejelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajacik Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Heslo tam bolo...lenze ako sme to rozoberali na zaciatku....hodne to seka...tak som to zmazal....myslim ze ked uz idu PSX (normall EBOOT)hry aj na 6.35 tak je to zbytocne...takze pls zbytocne neurazaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas0014 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 me zatim se nespustila zadna hra co sem stahl najelo to treba do menu tam se to kouslo a neslo to ani vypnout takze sem musel vydnat baterii poradte mi nakej program nebo neco chtel bych si stahnou crash team racinkg a abes oddworld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 nainstaluj si do psp CFW 6.35 PRO-B je tam podpora PSX her a nemusí být z PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas0014 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 a poradis mi stim co a jak? ja jen aby se mi to nejak nezkazilo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas0014 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 CFW 6.35 PRO-B nemuzu najit nasel sem jen PRO-A mam psp 3004- v 6.20 mam tam emulator na sega a prave bych chtel i neco co prehraje hry z ps1 tak kdyby to slo jestli by jsi mi stim pomohl co a jak :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 a co takhle zkusit www.taksito*****vygoogluj.cz ? pouzivej mozek ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas0014 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 tebe sem se na nic neptal jen sem se slusne zeptal jestli by mi stim nekdo nepomohl nechci si nejak podelat psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 nainstaluj si 6.35 pak stáhni tohle: http://www.uloz.to/8018589/635pro-b-rar nainstaluj, dej si tam PSX hru ( podporuje to i PSXPSP ) a hraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas0014 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 prave ze ja nwm ja to nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 a první si udělej 6.35 stáhneš, rozbalíš (win rar/zip, 7zip) pak zkopíruješ obsah do Game, spustíš updater (v game) zmáčkneš X, pak zase X hodí tě to do XMB a máš PRO B.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas0014 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 nemas icq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.