zuzy Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ahoj, Na víkend 19 až 20 si od kámoše půjčuju od kámoše PS3. Má tam nějaký hry, ale já bych si chtěl zahrát God of War 3. Hrál jsem to na PSP a rád bych to zkusil na PS3. Je někdo ochotný mi tu hru na víkend půjčit? Předání v Praze. Díky za info do SZ. ZUZY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Už vidím někoho kdo půjčí cizímu člověku hru za 500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 ja Ti klidně půjčím svojí hypoteku na příštích 20 let:wohow::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Půjčím ti na víkend mou matku, máš zájem? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Půjčím ti na víkend mou matku, máš zájem? :D Když nebude chtít on,já bych to bral. Teda jestli je to ta správná MILF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Všichni vtipálkové odměněni, pánové pokud nemáte věcnou poznámku zdržte se svých projevů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Nicméně, pokud si chceš hru jen vyzkoušet, je k dispozici na PSN demo. Jasně, chápu, plná hra je lepší, ale pořád aspoň něco, než nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Ahoj, Díky moderátorovi za odměny pro vtipálky :-) Co se týče té hry, tak jsem jí nemohl sehnat (stáhnout), ale už se podařilo. Půjčení není potřeba. LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts