kane1998 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 newim kam to dát dyžtak to přesuňte .... :D Takže naprogramoval sem tokovou aplikace (nemusí se instalovat) pro lidoopi ... máte-li PspGo!/3k a chcete hrát homebrew a nevíte jak na hen tak stáhněte ... stahujte zde http://gohen.ic.cz/ neni to reklama :D ... a newidávejte za svoje ješte by si lidi řekli že ste se zbláznili :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 ještě to někdo zkuste :) jestli to funguje tak jak má mě to jede v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Nejde to stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Nejde to stáhnout zkus zkopírovat tu adresu a ne na ni klikat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 nejde vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 taji to máte chytráci http://www.multiupload.com/BD6VJ5DNED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Počkej jako že by ročník 98 něco naprogramoval ? To bys musel být buď total_nerd nebo jsi to zkopíroval. Nakláním se k variantě B. Jinak mě docela bolí číst pořád "w". Hlavně že nedokážeš správně určit ani y/i .... (sorry za attack ale docela mě to štve no :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Počkej jako že by ročník 98 něco naprogramoval ? To bys musel být buď total_nerd nebo jsi to zkopíroval. Nakláním se k variantě B.,. co to meleš? kdokoliv kdo logicky uvažuje může něco naprogramovat pokuď to umí.A zrovna ty by si nic nenaprogramoval když si tady pral něco o automatickejch titulkách. :lol: Aplikace dělá co? z názvu a tak sem se dostal k tomu že to vytváří hen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 1) Fakt nechápu jak usuzujete že je to ročník 98 ? A i kdyby opravdu byl tak bych se tomu v dnešní době ani nedivil... 2) Jestli jsem to dobře pochopil tak tahle aplikace jen zkopíruje soubory na MS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 1) Fakt nechápu jak usuzujete že je to ročník 98 ? To lze vyčíst už jen z projevu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Počkej jako že by ročník 98 něco naprogramoval ? To bys musel být buď total_nerd nebo jsi to zkopíroval. Nakláním se k variantě B.Jinak mě docela bolí číst pořád "w". Hlavně že nedokážeš správně určit ani y/i .... (sorry za attack ale docela mě to štve no :)) přikláněj se spíš k variantě A :D a neni to první věc co sem naprogramoval napříde mi to nějak těžky stačí umět trochu anglicky :P ... bohužel ... nápad sem si vzal z jedné nejmenované stránky ale jinak sem si to domyslel sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.