Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Go!Hen Aplikace

kane1998

Recommended Posts

newim kam to dát dyžtak to přesuňte .... :D

Takže naprogramoval sem tokovou aplikace (nemusí se instalovat) pro lidoopi ... máte-li PspGo!/3k a chcete hrát homebrew a nevíte jak na hen tak stáhněte ...

stahujte zde http://gohen.ic.cz/

neni to reklama :D ... a newidávejte za svoje ješte by si lidi řekli že ste se zbláznili :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počkej jako že by ročník 98 něco naprogramoval ? To bys musel být buď total_nerd nebo jsi to zkopíroval. Nakláním se k variantě B.

Jinak mě docela bolí číst pořád "w". Hlavně že nedokážeš správně určit ani y/i .... (sorry za attack ale docela mě to štve no :))

Odkaz ke komentáři

Počkej jako že by ročník 98 něco naprogramoval ? To bys musel být buď total_nerd nebo jsi to zkopíroval. Nakláním se k variantě B.,. co to meleš? kdokoliv kdo logicky uvažuje může něco naprogramovat pokuď to umí.A zrovna ty by si nic nenaprogramoval když si tady pral něco o automatickejch titulkách. :lol:

Aplikace dělá co? z názvu a tak sem se dostal k tomu že to vytváří hen.

Odkaz ke komentáři

Počkej jako že by ročník 98 něco naprogramoval ? To bys musel být buď total_nerd nebo jsi to zkopíroval. Nakláním se k variantě B.

Jinak mě docela bolí číst pořád "w". Hlavně že nedokážeš správně určit ani y/i .... (sorry za attack ale docela mě to štve no :))

přikláněj se spíš k variantě A :D a neni to první věc co sem naprogramoval napříde mi to nějak těžky stačí umět trochu anglicky :P ... bohužel ... nápad sem si vzal z jedné nejmenované stránky ale jinak sem si to domyslel sám

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu